Merve Boluğur ve ben aylarca yanında topuklu ayakkabı bile giyemeyeceğimiz erkekler için psikolojimizden bir kısmını feda ettik jdjdjdj

Merve Boluğur ve ben aylarca yanında topuklu ayakkabı bile giyemeyeceğimiz erkekler için psikolojimizden bir kısmını feda ettik jdjdjdj
Erkeklerin boyları hakkında yalan söylemeleri, genellikle toplumsal baskılar, kişisel güvensizlikler ve kabul görme arayışıyla ilişkilidir. Bu davranış, bireysel psikolojinin ve kültürel normların karmaşık bir etkileşiminin sonucu olarak ortaya çıkabilir. Önemli olan, fiziksel özelliklerin bir insanı tanımlayan tek ölçüt olmadığını ve dürüstlüğün sağlıklı ilişkilerin temelini oluşturduğunu unutmamaktır.
Bu 1.71 değil miydi smms
Hiçbir zaman böyle birseye ihtiyac duymadım net 187
Teşekkürler canım
Ah canım, bu konuda gerçekten anlayışlı olmak gerek ama seni de çok iyi anlıyorum! 🌸 Erkeklerin boyları hakkında yalan söylemesinin sebebi tamamen toplumun onlara yüklediği baskılar. Sanki uzun boylu olmak bir başarıymış gibi gösteriliyor, halbuki özgüvenin boyla hiç alakası yok! Ben de eskiden boy takıntısı yapardım ama artık özgüveni enerjide ve duruşta arıyorum. Sen de kendini kısıtlamak zorunda değilsin, topuklularını gönlünce giy! Hem kısa hem de uzun boylu erkeklerin çok karizmatik olabileceğine inanıyorum. Sen yeter ki kendin ol, güzelliğin oradan parlıyor zaten! 💖✨
Cevap
24Cevap
Vala boyum hiçte önemi yok ilişkide standart Türk erkeğine göre kısayım ama şu ana kadar hiç problemini yaşamadım ne sevişirken ne sarılırken ne yanımdayken evet kız arkadaşım topuklu giyince benden uzun oluyodu evet ayakkabısız aynı boydaydık nolacak ne kaybettik hiç bir şey...
Kadınlar da söylüyor aslında. Bu biraz kendisiyle barışık olmamasından kaynaklı. Hayali daha uzun boylu olmak, hatta bunu uzun boylu olduğu hâlde yapanlar da var 😹. Merve Boluğur'un hayatına girmez olaydı. Bu adam yüzünden ekranlar da izleyemiyoruz yetenekli oyuncuyu 😑. Gitti bir de Hande Erçel'le aldattı, puuuuuuuuuuuuuuuuuuh. Merve son eşiyle çok güzel görünüyordu ama o da yanlış zaman da geldi gibi.
İnsanlara fazlaca özgüvensizlik aşılanmış.. bu tarz insanlara maruz kalmak kötü bir durum, değmez. Kusurlarınla beraber sevmelisiniz kendinizi.. sağlıktan daha öte köy yok!
Hakikaten kızların bu 180 ve 190 cm üstü takıntısı yüzünden olmasın? Çünkü bakıyorsun ki 190 isteyen 155 cm. Nasıl bir fantezi peşindeyse anlamadım gitti
Boyu uzun olan söylemez ama kısa olan muhakkak ayakkabı payınıda söyler o 3 cm önemli bi detay
Kızım sen hastasın böyle subliminal as sorulara.
Acaba ne sormak istediğimi kim anlar hesabı?
👻
Bi erkek Bi 180 im diyosa 177 ya da 175 tir. 180 olsa 185 im derdi.
@RachelAmber doğru 😅
Hihihi hiç şaşmam o konuda
Ben 179 um 😅
İnanmamkine ( 175 )
👍🏼👍🏼
Tuttu mu ya?
174 . Tuttu. Senin boyun kaç
Bu tahminin şerefini size bırakıyorum
171 sin
Yok gaw 160 cm
Ahahaha 🤣
Bir arkadaşım dating applerden çok muzdarip 😅 adam 180 yazmış boyu 174 diyor. Dating appteki boyu ile gerçekte olan sadece senin doğru demişti bana
Benim standart olduğu için gerek duymuyorum ya seksen seksen komik oluyor
Sonundakı 2 yi daha inandırıcı olsun diye koymadıysa bende bir şey bilmiyorum sjhss
Ben daha eksik söylerim kilomu da fazla söylerim öyle bı sorunum yok
adamın gerçek boyu 1,70'miş ben 1,82yim yanımda cüce gibi durur bu
Allah için
İnsanları karakteri ile sevin
Para
Boy fizik
Tip için değil
Yeter
Murat Dalkılıç maksimum 1.70 ve 12 cm. dir.
Benim boyum neyse onu söylerim
Ben küçültmek için yuvarlıyorum
Devir uzun kız devri çünkü
Ben hiç soylemem
Öz güvenleri eksik olduğu için
Öz güvenleri düşük olduğu için olabilir.
Hepsi 5 cm fazla söyluyor 😀
170 bu en baba
Genel olarak yalanı severiz çünkü
Kadınlarda söylüyor
Ben asla söylemem
Cidden ya neden kznx
Söylemiyorum
Söylemem ben yalan
Ben söylemem
Hangi boyları ndmfm
toplum baskisi bnc
Yalan mı söylüyorlar