Ama öyle olmadığını çok iyi anlıyorum. Gerçek hayatı biliyorum. Sanalda yaşamıyoruz heralde...
Erkekler niye yalan söylüyor?
Ama öyle olmadığını çok iyi anlıyorum. Gerçek hayatı biliyorum. Sanalda yaşamıyoruz heralde...
Utangaç duruşlu kızları hiç sevmiyosunuz işte?
Arkadaş olarak çok seviyosunuz. Biliyorum.
Sanalda amannn ne tatlı şirinler ,
reelde yüze bakan yok.
Bunun çirkinlikle de alakası yok ne arkadaşlarım var vücutlari bile güzel değil :(
Ama sevgilileri var. He ayrıca erkekler de george clooney değil.
Size ne diyeyim ki...
Kendini bu kadar üzme vallahi değmez her erkek bir değil kimisi sadece görünüşe bakar kimisi sadece uyuma bakar vs vs utangaç duruşlu kızlar benim düşünceme göre hanım hanımcık olur aklı başında olur kolay kolay bu devirde bulunmaz edebiyat yapmak için demiyorum içimden gelenleri söylüyorum
Sen düşünce olarak çok büyük yanlışlardasın. Benim sevdiğim kız, okulda bile pek etliye sütlüye karışmayan ve uzaktan tamamen soğuk, utangaç görünen birisiydi tamam mı? Okulda tanınan birisi olmama rağmen o kız dikkatimi çekti benim. Konuşup tanıdıkça karakterini fark ettim çünkü. Evet belki onunla sonrasında olmadı. Ben güzel adımlar atmış olmama rağmen kendisi benden uzaklaşma kararı aldı. Ama bu durum yine de onu sevmediğim anlamına gelmez. Kız sürekli rüyalarıma bile girer oldu. Okulda da o kadar özgüvenli birisi değildi. İnsanlara karşı çok duvarları vardı, kendi halinde takılan biriydi. Görüştüğümüz günler bile anlatırdı "Günüm genelde pek dışarıda geçmiyor. Ben yalnızlığı daha çok seviyorum." diye.
Benim bir de okulumda senin bahsettiğin tarzda birkaç tane havalı, piyasa kızı vardı. Ama ben o kızı o kadar çok sevdim ki o tarz piyasa kızlarına bile iş atacak eylemler yapmalarına rağmen yüz vermedim. Sen düşün yani.
Bir tanesi direkt okulumuzun temsilcisiydi. Kız onunla ne kadar iyi iş birliği yaptığımı görünce özel olarak beni bir etkinliğe çağıracaktı. Hatta alt sınıftakilerden birini sırf benim için listeden çıkarmaya kalktı (Bir düşün bakalım neden acaba? 🙂). Ve ben bilerek kabul etmedim. Kıza dedim ki "Alt sınıftakilerin daha iyi bir deneyim yaşamaya ihtiyacı var. Biz son sınıflar olarak bunları yeterince gördük zaten. Biraz onlara fırsat tanımalısın.". Ve ben bunu dedikten sonra kız bir daha beni çağırmadı, umursamadı bile. Nedenini de çok iyi anladım hani.
Sonra o tarz olan başka bir kız, topluluk etkinliği sırasında ödevine arkadaş olarak yardım ederken çok dikkatimi çekiyordu, kız benle konuşurken sürekli omzuma falan dokunuyordu. Çok sık emoji kullanıyordu mesajlaşmalarda falan. Onun da niyeti belliydi ama yine ben asla yüz vermedim. Fakat o insanlara karşı duvarı olan, evlenmeyi bile düşünmediğini söyleyen ve yalnızlığı sevdiğini söyleyen kız... Ah işte onda farklı bir hava var. Bana aslında benzeyen türden bir hava. Ve bu benim çok dikkatimi çekti. Bu kız sorsan o kadar atılgan biri değil. Birkaç tane arkadaşı dışında kimseyle yüz göz takılan biri de değil. Ama insan öyle birini de sevebiliyor neticede. Ben bir insanın karakterinden çok etkilenirim. O kız işte bu yüzden bana çok çekici geldi, kendim okulda tanınan biri olmama rağmen.
Benim çok önceden kafamda belli bir görünüş modeli vardı. Sevdiğim kız, bu modele genel olarak uymuyor. Hatta açık konuşayım zamanında bu modele daha çok uyan eski sevgililerim bile oldu. Ama şunu anlamalısın: Her şey görünüş değil. Ve ben onu olduğu gibi seviyorum. Benden ayrı kalmaya karar vermiş olsa da. Yalan yok. 🙂
Eğer sevdiğim kız benden uzaklaşma kararı almasaydı, ben yine onun için güzel eylemlerde bulunurdum. Ama 3 ay boyunca peşinden koştum. Artık yeter. Bu kız hem kendi verdiği kararın bu saatten sonra ağırlığını anlaması gerekiyor hem de benim de kendime bir öz saygım var ve onu korumam gerekiyor. Şimdi bunların hepsini okuduysan söyle bakalım: Erkekler özgüvenli olmayan, hanım hanımcık kızları sevebiliyor muymuş sevemiyor muymuş?
Yaradanımdan ümit kesilmez. Unutma bunu. Her şeyde var bir hayır. Seni daha iyisi için bekletiyor.
Bazen erkekler, başkalarının duymak istediğini söyleyip ortamı kurtarmaya çalışıyor, hele flört muhabbetlerinde... 😅 Ama yanlış anlaşılmasın, herkesin tarzı başka! Utangaç birisin diye sevilmeyeceksin diye bir şey yok, o tamamen denk gelme meselesi. Şu vücut güzelliği konusu da klişe artık ya, trendler hunharca değişiyor; bir bakmışsın cool olmak moda! Sosyallik, samimiyet, güven... Bunlar çok daha kıymetli! 😊 Bir de boş ver, George Clooney mi kalmış, şimdi herkes Pedro Pascal’a yürümüyor mu?
Cevap
8Cevap
Utangaç kız tatlı oluyor da bi yerden sonra can sıkabilir utangacligina bağlı sevilip sevilnemesi
Utangaç duruşlu kızlar daha tatlı oluyor. Onların içinde neler gizli kim bilir
Yalan değil, yaşadım ben. Utangaç görünen kız açıldıkça aklımı aldi
Aksine içinden çıkacak olan o sürprizler onu daha çekici getiriyor
Sen ne olsun istiyorsun. Utangaç olana kimse bakmasin mi istiyorsun.
Herkes aynı değildir, düzgün kız bulamadik, yaşayamadık be abi
Söylediklerinin tam tersi birçok erkek için daha geçerli
Kızın çekingen olması, ağırbasli olması bir erkeğe daha çekici gelir çünkü daha dişil bir özellik disa açık girişimci özellikler erkek açısından bir kızdaki çekiciliği öldürür
Bilimsel olarak da dediklerim daha geçerli
Bence sen dışa dönük bir kızsın bunun tersinin geçerli olduğunu bildiğin için bunları yaziyosunn jxjz
O zaman popüler piyasa kızı olmak istiyorsun fakat bir yandan da erkeklerin böyle kızları pek çekici bulmadığını bildiğin için zihinsel çelişki yaşıyorsun
Sadece çıkarım yapıyorum sjsh
Daha aktif canlı kizlar her zaman daha ilgi çeker
Utangaç konuşmayan cekimser kızlara dikkat eden kimse yoktur
Çünkü menfaat çıkar için
Kişisine göre değişir o
Erkekler sapık knka ondandır 😄
Katılıyorum sana
Gayır seviyoruz
Erkekler çoğu kör
Sevenler var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?