Güneş kremi, bronzlaştırıcı, yağ bazlı temizleyici, dudak nemlendiricisi almam lazım
Bide ruj
Purest kullandım fena değil birtık bunu beğenmiştim ama gözlerimi yakıyor güneş kremi
Güneş kremi, bronzlaştırıcı, yağ bazlı temizleyici, dudak nemlendiricisi almam lazım
Bide ruj
Purest kullandım fena değil birtık bunu beğenmiştim ama gözlerimi yakıyor güneş kremi
Cevap
2Cevap
nivea var
La roche posay güneş kremi
Baya araştırdım en iyisi buymuş fazla reklam ediliyor diye almaktan kaçınmıştım hep
Kullanan biri olarak acaba gözünü yakıyor mu bu ürün?
Hani gözüne kaöar da yakar ya o anlamada yanma oluyor mu?
Baya araştırdım özellikle aradığım 3 özellik vardı bu marka da chat gpt dediğine göre öyleymiş
Mineral olması iyi koruma ve nemlendirmesi bide göz yakmaması
Peki başka güneş kremi kullandın mı hiç yani daha önce göz yakması yapan bi güneş kremi oldu mu sende?
Purest gibi yani yakma yapıyor mu🥲la roche de?
Benim gözüm hassas
Yurtdışından getirtmek zorunka kalcam sanırım en son
Teşekkür ederim cevap için
Güneş kremi kesinlikle Nivea pahallı ama değiyor
Nivea ürünlerini hiç beğenmiyorum güneşkremini bilemem ama kullanmadım yüz için olanını
Aşkım güneş kremi aşırı iyi verdiğin para çöpe gitmiyor ve baya bereketli yanii
Bioderma ve cosmed iyidir. Cildim hassas.
Benim de hassas
Yüz temizlemelerden loreal kullandım iyiydi ama çabuk bitiyor bide sanki tam derinlemesine temizlik hisetmiyordum neutrogena aldım yeni 1 kez kullandım greyfurtlusu bunun peelingi çok iyiydi beğenmiştim diye aldım bilemiyorum sence bunlar nasıl
Bioderma ve cosmed kullanmadım
Purest kullandım tonik ve güneş kremi eh işte pek beğenmedim açıkcası
Bide fruda dudak balmı almıştım morlardan valla vazelin daha iyi bence ondan o da kötü değil ama nebileyim
Herkesin kötülediği beebeautynin hatirlarsen eğer bi dönem çilekli böğürtlenli klasik el kremi şeklinde olan balmı vardı o da bana çok iyi gelmişti
Bide yurtdışından bi ürün var acaba kullandınız mı bilmiyorum eğer cildimiz aynıysa tavsiye alcaktım
(Benim örn aloe ye biraz alerjim var bana düşmüyor o)
Yüz temizleyici olarakta sebamed öneririm. Verdiğim markaları doktorlar da öneriyor. Ben az öz şeyler kullanıyorum. Dudak balmı için de yves rocher , cireaseptine memnun kalmıştım.
Pahali olanlar iyidir ucuz olanlar kötüdür 😅
Bazıları değişebiliyor ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌞 Güneş kremi ve dudak nemlendiricisi konusunda önerim, piyasada oldukça sevilen ve güvenilir olan Bioderma Solar Baume SPF 50 veya La Roche-Posay Anthelios Ultra Lelux SPF 50 olabilir. Bu ürünler hem cildine nazikçe koruma sağlar hem de rahatlıkla kullanabilirsin. Dudaklar için ise nemlendirici ve SPF içeren ürünler tercih etmeni öneririm. Gözlerin yakmaması için ise, özellikle göz çevresi için formüle edilmiş ürünleri seçmek önemli. Purest rujunu beğenmene sevindim, umarım diğer ürünler de sana yakışır ve memnun kalırsın. Fiyatlar ve detaylar için online araştırma yapmanı tavsiye ederim, en uygun alternatifi rahatlıkla bulabilirsin. 💖✨