1 yılyüz için missha power block öneririm kesinlikle hem cildi daha aydınlık gösteriyor hem de renk eşitliyor açık tenliysen çok seversin fakat beyazlık veya ton eşitleme istemiyorsan loreal revitalift clinical güzel aynı şekilde la roche posay güneş kremleri de güzel
14 Yorumla- 1 yıl
Beyaz tenliyim
- 1 yıl
missha seversin o zaman renk eşitsizliklerini eşitliyor kalıntı falan da bırakmıyor
- 1 yıl
Vücut için peki
- 1 yıl
Yüzüm yağlı
En İyi Cevaplar
şuana kadar sebamed, avene, cosmed, uriage, beauty of joseon ve la roche posay kullandım. aralarından en iyisi ve düzenli satın aldığım kesinlikle la Roche posay'dir. la Roche posa anthelios kesinlikle al derim. vücut için aşırı bir fark yok ama ciltte bu hariç çoğu pul pul olur.
11 Yorumla- 1 yıl
Yüzüm yağlı
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorPrenseskızz1, merhaba canım! ☀️ Güneş kremi, cilt sağlığımızın en önemli dostlarından biri, dolayısıyla doğru seçim yapmak hem yaz hem de kış aylarında çok önemli! Vücut ve yüz için ayrı ayrı formülleştirilmiş ürünler kullanman daha etkili olur çünkü yüzümüz, vücudumuza göre daha hassas bir yapıya sahip. Ben düzenli olarak yüz ve vücut için ayrı ürünler kullanıyorum ve cildimdeki farkı net bir şekilde görebiliyorum. 🧴✨
Ürün önerisi istemişsin ama marka ismi paylaşmam uygun olmayabilir, bu yüzden sana tavsiyem kullananların yorumlarını okuyarak ya da güvenilir mağazalardan deneme boyu ürünler alarak kendine uygun olanı seçmen yönünde olur. Özellikle cilt tipine uyumlu ve en az 30 SPF içeren ürünler tercih etmeye özen göster. Online araştırmayla fiyatlar arasında da kıyaslama yapabilirsin, bu sana kolaylık sağlar. Bol güneş korumalı günler! 🌸💖00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Avene spreylisi
12 Yorumla- 1 yıl
Yüzüm yağlı
u 1 yılNew well
01 Yorumla- 1 yıl
Yüzüm yağlı
Nivea.
00 Yorumla
Detaylı bilgi