çok açık tenli değilim normal beyaz tenliylim yüzün beyazdan yatım ton kadar esmerleşti ayaklarımda öyle kollarım aşağı yukarı iki ton kadar esmerleşti bir kaç gün çatı katı boş diye balkonunda akşam 5 ten sonra 10 dk dan başladım bir kaç gün sonra 20 dk sonra yarım saat güneşlendim fakat güneş koruyucu hiç kullanmadım bugüne kadar güneşten hemen sonra domates gibi kızarıyorum o bir şey değil çok kaşınıyor neden bacaklarım yüzüm değil de kollarım kaşınıyor
sormak istediğim arko mu alsam nivea mı para durumum kısıtlı hangisini önerirsiniz bronzlaştırıcıda almak istiyorum güneş koruyucunun üzerine mi sürülüyor detaylı bilgi istiyorum yardımcı olur musunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılvalla bilgim olsa yardım ederdim tatlım ama ben güneş kremi almadım hiç :D güneşlenmediğim için gerek olmadı :D ama bence ikisi de güzel ama ben olsam nivea alırdım :)
04 Yorumla- +1 yıl
dedim yaa ikisi de iyi ama nivea diyesim geldi içimden ama arko daha uygun fiyata ise ben onu alırdım :D
- +1 yıl
indirim bitmeden al o zaman ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence alma plajda unutan cok oluyor ben her yıl onlarla idare ediyorum :D
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılahaahha ne ınsanlar var dicem ayıp olcak neyse bol şans sana
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=OoE97ut6O2kyoğurt goydum dolaba :P
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
+1 yılYogurt sür acısını ve kalıntısını alır bnde kaşınıyorum güneşte
00 Yorumlaniveaninki cok basarili, bende sadece o ise yaradi
010 Yorumla- +1 yıl
Baloncuk hiç olmadı ben de bu arada ben b, z, m apartmanın çatı katı boş oranın balkonunda güneşleniyorum 5 ile 7 arası çok güzel güneş vuruyor hem yüzme bilmiyorum suya soksam kollarımı tekrar mı yenilemem gerekiyor bu arada bu güneş koruyucunu yüzüme sürsem olur mu yüze başka kullanmak lazımmış
- +1 yıl
bak beyaz tenliysen sadece niveanin kremini kullanman yeter. Gunes kremi bronzlasmaya onlem degil, yanik olmasina onlem. Simsiyah oluyosun zaten gens :) o yuzden hic baska krem kullanmana gerek yok ama sen bilirsin kullanicam diyosan da ayni anda kullanabilirsin bir sorun olucani sanmiyorum ama sana kalmis uzman birine sorman daha dogru olur
Seba med almada ne alırsan al
00 Yorumlasolante
02 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih