AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
balık etli kadın güzellikliktir, balık etli sevmeyen erkek kendine eziyet ediyordur dünya üzerinde varolmuş her erkeğin ölmeden önce balık etli bir kadınla beraber olması gerekir o kalçaların sekansı aman allahım..
Hem eleştiriye açık soru soruyosun hem eleştirenleri kabul etmiyosun. Kendin öylesin belliki iltifat bekliyosun. Tatmin mi oluyosun gerçekten abazaların yorumlarından?
@Edameda06 o kızın burnu güzel diil ndndnd
😂 Sen beni a p tal mı sanıyorsun, sorular gizliden sorulamıyor çünkü dimi jxjdjd gizli şekilde nasılım soruyorsun, fotoğrafından tanıdım yani karşında çocuk mu var :d ayrıca vücudunu sordun diye bir şey çıktı mı ağzımdan acaba? Yüzünü paylaşıyordun soruyordun GİZLİDEN. Mesele bu değil yargılamam da sen nasıl gelirsen öyle cevap veririm. Yorumunun doğru olmasıyla alakalı değil yani ki doğru değil 😀 bide bu tripler var "bana uzun uzun yazdın, yok hayatım buradan ibaret değil" bilmem ne. Ben yazarım yazmayı sevdiğim için, kendini önemseme xjdjd
Bu arada sorum trol demedim, şakayla karışık dedim. Trole benzer bir hali yok sorunun, normal bir soru yani. Şaka ve trol farklı anlamlar 😆
🧠 Bu davranışa gülmekten başka bir şey yapılmaz zaten, hâlâ kendini üste çıkarmaya çalışıyosun hâlâ vücudumu paylaşmadım diyorsun Sana onu iddia etmediğim halde 🤣 tam kafayı yemelik insan tipi. Bu arada Akılda kalmışsın xjjdj Benim görsel hafızam oldukça yüksektir, gördüğümü unutmam, bu en önemsiz gereksiz bir tip bile olsa. Genel Hafızam da iyidir yani. Millete yazdıklarıma irite olmuş 😂 Sen eğer bana saldırmak istemeseydin milletin bana yazdıklarını görürdün önce. Bu da benim son yazışımdır, hadi şimdi sen kendi kendine konuş bakalım 😂💁♀️
türkan şoray sen bi dur sen zaten çok güzelsin ortalığı karıştırma
Mesela Balık etli hanımlarla çok güzel rakı içilir şen şakraktırlar, Türk erkeklerinin aradığı her şey onlarda mevcuttur. Adı üstünde balık eti yani dünyanın en lezzetli şeylerden bir tanesi
Erkeklerin çoğunun balık eti sevdiğine inanmak istemeyen sıskalara ne söylemek istersin jdjdjd
Avantajı yok bence ya. Sadece uzun boylu ise ve balık etli ise daha iri yarı görünüm veriyor. Belki bu arti
boş ver guzllıkte kilosa zayıflıkta bos ınsanın talihi n guzelolucak ve avantajı olucak heryonden talıhı acık ve guzel olucakmıs bacım. salla kader sans olmaıdktan sonra istrese fızıgın yuzun guzel olsun olamyınca ol muyor bazı seyler.
@masumdüşünür yasadıgım olumszluklar olabilrmi
olur tabi. yani konuşalım rahatlarsın
?
Benle konuşabilirsin
Genelde memintolar ve kalcalar büyük olur
Kim Kardashian Gibi 😄
Sevilecek yerlerimiz çok nfmfmg
Sıska kadın niye sevilir bilmiyorum
Balık etli Hormonlarımı artırıyo
Çıldırıyorum
Avantaj falan bilmem ama çok zayıf olmayı sevmiyorum çok pişmanlık da sevmem en iyisi balık etlilik 😄 ama balık etliden kastımız çok şişman kısa boylu obezlik değilse.
Doggyde lopur lopur sallanıyor harika oluyor
En büyük avantajı şaaaak diye çok güzel ses gelir. Tabi bana göre avantaj 🤣
Erkekler beğeniyor 🤣🙄
öncelikle balık etli değil obez, ikinci olarak en büyük avantajı mıdır bilemem ama avantajlarından biri bazı obez seven erkeklerin ilgisini çekmesi falan, ne buluyolarsa obezlerde
Şaplak atmak isteyenlerin göz bebeği olmaları 😂
Erkeğine çok zevk veriyorlar çünkü yatakta ozguvenliler
Bazıları için güzel görünüyorlar ama balık etlilerin bir kısmı çok açık giyiniyorlar.
Suyunu çıkarıyorlar. d
@user8292929202 Evet öyle, yani senin afedersin ama butların belli oluyor ne diye tayt veya crop giyersin anlamıyorum bunu giyenleri ben normalde de tayt ve crop'u savunmuyorum ikisi tür kıyafette uygun değil ama zayıfa biraz daha çirkin baktırmıyor (tayt hariç) ama balık etlide her yer meydanda.
Bende baliketliyim ama alt gobegim var sadece ama açık saçık giyinmeyi sevmem derli toplu giyinirim hep
@user8292929202 Ne güzel siz kendinizi biliyorsunuz bu güzel bir şey
Elbisede çok hoş gozukuyo fizik ayriyeten iskelet gibi hissetmiyosun kendini
Giydiğiniz şeyin içini doldurmak. Genelde bir çok sey yakışıyor.
Kesinlikle
Balına değilde balık etli olursan çoğu erkeğin sevgisini kazanırsın
Kısmî balıklı etli olunca ele geliyor. Newton fiziğine göre Yüzey alanı artarsa sürtünme kuvveti atar. Bu sayede daha iyi sarılınıyor ☺
Pamuk gibi görünmek olsun
Yalnız görseldeki balina. Balık etli değil. Bu tarz insanların kokusu oluyor
saçmalama lütfen
Balıketli bayan candır 😀 şöyle kollarını etlerini sıkacaksın hamur gibi 😊
Fiziksel olarak çok hoş görünüyor
Bence çok tatlı bende bu aralar kilo aldım fena değil😂
Kadinsilik artıyor en büyük artısı bu
“Ele, dişe gelmek” deyimini hatırlatan sorudur.
Kıyafeti doldurursun.
Zayıf insanlara göre daha az üşürler
Tatli çekici olmak
bende zayıf biriyim balık etli olmak isterim aşırı beğeniyorum balık etli kadınları kilo almak kilo vermekten zor olduğu için alamıyorummm
Benim tercihimdir
Göze de gönle de hitap ediyor otomatik olarak
Ekonomi çok kötü balık etli kızların nesli tükeniyor
Benim eşimde balık etli,21 cm içinde çok iyi patlıyor
Bence bacağına istediğin kisi yatabiliyo yastık gibi sgsghshss
Çok özellikle ses konusunda muhteşemler ben balık etli seviyorumhele bide tayt giyiyosa
Yani simdi o goreceli 80 kgya balik et de diyen var 🤭 Rüzgarda uçmuyorlardr sanirim 😄
Tek avataji bu olabilir🤪
vurunca ses gelir eda. zaten öylesi makbul.
çok tatlı oluyorlar yumuş yumuş
Sende mi öylesin 😅
@asbaıana değilim
keşke olsan umarım başarırısın bir gün ahahahaha
@rarelyhot herkes öyle olmak zorunda mı ki başarmalıyım?
herkes olmamak için öyle olmalısın zaten böyle kadınların sayısı azaldı lütfen fazla nesliniz azalmadan biraz kilo alın
@rarelyhot kıyafet bulmakta zorlanıyorum biraz daha kilo alırsam hiç bulamam sanırım
yardımcı olmaktan keyif duyarım böyle bir zahmete hiç girmene gerek yok 😂
Ah mesajı görmemişim kaç kilosun ki
1.60 50
15 kg daha alman lazım sayın gizli üye
Bence kıvamında ya
zevkler dostum
@rarelyhot bencede kıvamındayım :))))))
Daha kadınsı duruyorlar
daha seksi oluyorlar
Kilonuz kaç merak ediyorum 🙂
Neden, konu ben değilim ki? 🙂
😁😁merak sadece
Merak değil bence o :)
Neymiş 🙄
Kendince kilolu olduğumu düşünüyorsun da o yüzden soruyorsun gibi geldi. daha önce de sormuştun çünkü.
Yoo sadece merak ettiğim için sordum olabilir merak ettiysem soruyorum
Balık etli kadınların yüzü güzel oluyor.
Balık etlilerin göğüsleri büyük oluyor
Göze hitap etmek 😅
iyi ses geliyo
Daha kadınsı görünüyo
Güzel yanları yok ya zayıf olmak daha güzel olurdu bence :) Ne yesek yarıyor :D
Dolgun kalça ve göğüsler 😃😃
Avantajı çok ama benim . istedigim gibi Bi baliketli kadın bu sitede yoktur bence:)
Senin boy kilo kac acaba?
Avantaj mı? Açık ara üstünlük diyelim.
vurdun mu sallanır
Insanlar kiskaniyoo seni bebis
Bu balık etten ziyade kömüş.
Bir dirhem et bin ayıbı örter
Ben baliketliyken tacize maruz kaliyordum pisler yuzunden
Çok tatlılar balık etli kadınlar
Sizi sismanlardan ayırması 😅
ne bilim olmadigim icin