- 27 gü
İlk çağlardan bu yana insan genetiğine işlemiş kadındır Bu da bir kendini kandırma olarak görülse de esasen balık etli kadınlar kendileriyle daha barışık, daha mutlu, hayattan keyif almasını bilen kadınlardır. Onları mutsuz, huzursuz eden toplumun buna sürekli kendini kandırma olarak yaklaşmasıdır. Düğünlerde dans pistine göz alıcı oyunlarıyla süsleyenler balık etli kadınlardır Ne o öyle tahta gibi?' diye yakınılan kadının pozitifidir Ele avuca gelme" deyiminin muhatabıdırlar Doğurganlık, dayanıklılık, güç, vb. kriterler sebebiyle ilk çağlardan bu yana en çok beğenilen bu sebeple insan genetiğine kodlanan kadınlardır.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Balık etli olmanın o kadar çok tatlı avantajı var ki! En önemlisi kıvrımların vücudunun doğallığını, kadınsı yanını güçlü bir şekilde yansıtıyor. Bir elbise giydiğinde ya da yüksek belli bir pantolonla kombin yaptığında bütün dikkatler üzerinde olabilir 🩷. Ayrıca balık etli bir vücudu taşımak, insana bambaşka bir çekicilik katıyor. Sıcakkanlı ve samimi bir görüntü veriyor, insanlar da seni çok daha rahat yaklaşılıp konuşulabilir buluyor. Kendine güvenle, özgüveninle ışık saçabilirsin. Kürk gibi kış kıyafetlerinde de, yaz aylarında eğlenceli mayolarla da her zaman harikasın! Toplumun dayattığı kalıp algılara hiç aldırma, en büyük avantaj her zaman kendin gibi olabilmek 🌟.
20 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
s
28 güTayt veya jean giyince içi boş kalmıyor hahaha gayet doluyor yani :D
70 Yorumla- 27 gü
Avantajı var mı bilemem ama bizim toplum balık et ile kiloyu karıştırıyor maalesef. Bugün kendisine balık etliyim diyen birçok kadın kilolu ama kabullenmiyorlar sanki ayıp bir şeymiş gibi. Balık et zayıf ile kilolu halin ortasıdır. Pek zayıf değildir ama çok kilolu kadın gibi de durmaz. Boyu ile kilo dağılımı orantılıdır. Oranı uymuyorsa o üzgünüm ama kiloludur.
1011 Yorumla- 27 gü
😂 Kız ben anne olmadım o nerden çıktı. Geçenlerde trol soru sordum diye diyorsan güncellemesini de mi okumadın sorunun, trol soru demiştim 😀 ayrıca birinin zekasına laf söylemek için kendi zekama bakmam gerekiyorsa daha da çok laf söylemem lazım senin zekana jsjsjs ama fazla ezmeyim diye kendimi tutuyorum 😬 bu arada sen görmüyorsun beni zeki olarak, çok normal çünkü bunu görebilmek için de zeka gerek 🤭 uğraşma yetiştiremezsin... 😘
- 26 gü
@Askzaymır ben kimseye laf çakmadım, edayla da aramda bir sorun yok kendisi de biliyor :) artık meselenizi özelde çözerseniz sevinirim kızlar bildirim almaktan sıkıldım
- 26 gü
Yazamıyorum sana eda mesajın kapalı sen yazsana
~Zayıf olmadığın için askılık gibi taşımıyorum kıyafetleri, üzerine oturuyor ve seninle bütünleşiyorlar. Doğru tercihleri de yapıyorsan özellikle kıyafet seçiminde mükemmel bir görünüm elde edebiliyorsun.
~Yine zayıf olmadığın için daha güçlü ve enerjik olabiliyorsun fiziksel anlamda.
Ben ne zaman kilo versem eş zamanlı olarak bağışıklığım da yerlerde sürünüyor da😆
~Sürekli diyet yapmak zorunda kalmıyorsun. İstediğini yiyip, içebiliyorsun🤩😋
63 Yorumla- 27 gü
açıkcası yıllarca güzellik algım ince bel dolgun meme ve kalça bacak özetle balık et yönündeydi ama şu an zayıf fit kadınsı vücutları daha hoş buluyorum. Kendimde zayıflıyorum. Eğer beden kitle indeksin normal ve balık etliysen güzel ancak kilolu obez kısmındaysa iyi olduğunu sanmam.
Ayrıca tayt ve türevi dar elbiselerde kıvrımdan ötürü daha hoş duruyor fakat eksisi daha çok.
34 Yorumla- 27 gü
Kilo alamayanların kıskançlığıda var lisede bacağı şişman dursun diye 3/4 tayt giyen kızlar vardı.
- 27 gü
Birde balık etle obezliği karıştırıp balık etlileri gömmeye çalışmışlar dkzm
Balık etli kadın? Cevaplara bakın ilk akla gelen cinsel obje ! Özellikle kadınlardanda bu tür cevaplar gelmesi.. Yazamazlarki hafif kilo ozguven ve psıkolojık rahatlık ( hastalık kilosu taşıma) ayrıca fazla östrojen salgılaması buna ek zeka gelişimine katkı…
Ah be ekşi iç siyaset ve entrika yapmasaydında düşürmeseydin bizi buralara..
40 Yorumla- 27 gü
Türkiyede kendini balık etli sanan ama aslında kilolu olan kadınlar:
Gerçekde balık etli kadınlar:
22 Yorumla- 27 gü
Bir şey dicem, aşağıdaki çk güzel evet ama üstteki gibi öyle otursa onun da göbeği çıkar ve bacakları daha kalın görünür 😂 üstteki de aynı alttaki gibi ayakta dursa daha fit görünür. Yani sen gelip de o pozisyonda oturan bir kadını atıp bu şişko diyorsun, ikisini kıyaslaman için ikisinin de aynı duruşta olması lazım. Üstteki de güzel bu arada 🙂
- Gizli Üye(36-45)27 gü
Hic anlamiyorum seninle alip veremedikleri ne bunlarin? Fistik gibi kizsin ben balik etliden cok daha fazlayim beni görseler yerin dibine sokacaklar demekki iyi agizlarinin payini vermissin
26 Yorumla- 27 gü
Ağızlarının payını verdiğim halde algılayamıyolar, konuyu başka yerlere çekmeye çalışıyorlar diyecek başka bir şeyleri olmadığı için 🤣💖
- 27 gü
@uzgunveyalnız gitmiş bide fake hesap açıp kendini savunuyor 🤣🤣🤣
- 27 gü
Fake hesabıyla kendini korumaya savunmaya çalışıyor, acizlik seviyesi yerlerde 🤭😬
- Cevap sahibi26 gü
Gercekten Eda Sendeki sabirin birazini istiyorum
Sana karsi bu düsmanliklari nedir bunlarin
- 26 gü
Bilmiyorum umrumda da değil 😂 yıldırmaya hesabımı kapattırmaya çalışıyolar Ama Ben gelmem bu oyunlara xd
- Cevap sahibi16 gü
Ya inanmiyorum gitmissin🥺
u
27 güSana yakışıyor valla gerisini bilemem , zayıflardan çok daha güzel olduğun kesin 😂
15 Yorumla- 27 gü
Bir insan hemcinsini kötülüyorsa o kişiden bir şey bekleme
Kıskanılmak her zaman seni daha fazla zirveye taşısın ❤️ - 27 gü
Bir şey beklemek değil de huzur kaçırıyolar 😬 Ben hemcinslerim tarafından kıskanılmaktan haz etmiyorum aslında, çünkü hep onlara iyiyim ben, aynı şeyi de karşı taraftan bekliyor insan psikolojik olarak. Kadın dayanışması derim, kimsenin dış görünüşüne göz ucuyla bile kötü hissettirecek şekilde bakmam falan ama gel gör ki evren bana tam tersini veriyor 😂
- 25 gü
İşte onlar senin gibi olamiyorlar. Kendi ışığına güvenen kişiler kimseden rahatsız olmazlar , demek ki ışıkları yeterince yanmıyor senin ışığın parladığı içinde sana satasiyorlar bundan gurur duyman lazımdı aslında :)
- 26 gü
Obez olduğum için bilmiyorum🤭
Bazi insanlara balik etli olmak yakisiyor senin gibi onlar icin artisi bu
Bunun disinda herseyin ortasi makbul bnce daha iyi gorunmek, daha kadinsi gorunmek, uzerine giydiğin dogru kiyafetin yakismasi gibi gibi
20 Yorumla - 28 gü
Kadına yakışıyor.
Göz doldurmanın ötesinde kıyafetleri daha iyi taşıyorlar. Genelleme yapmıyorum ama sıska kadınlardan çok daha fazla tercih edildikleri kesin.
30 Yorumla Insan vücudu dogusla birlikte balik eti tipindedir. Zayiflik ve Sismanlik eger kisinin herhangi bir saglik sorunu yoksa kendi kendine olusturdugu bir durumdur. Bazilari zayif görünmek bazilari bogazini tutamayip habire tikinma hevesi ile vücutlarinin degisikligine yol acarlar. Bu arada zevklerde farklidir, kimi zayif sever kimi kilolu sever. Bu arada Obezle kilolu olmayi birbirinden ayirmak gerekir. Kilolu olmak normalin üstünde kiloya sahip olmaktir, Obes ise halk arasinda pisbogaz denilen bir yasam tarzidir. Insanlar eger yasam standartlarina uyum sagliyorlarsa illai Balik eti vücutlari olacaktir. En ideal vücut Balik Eti vücüttur.
00 Yorumla- 27 gü
Balık etli olmanın en büyük avantajı veya avantajları bence çekici olması sonra kendine baktığını göstermesi kendine bakmaktan kastettiğim şey kürdan gibi ne yiyip ne içen yokluktaymış gibi olan değil o zayıflıkla kilolu arasındaki dengeyi sağlayan demek istediğim ve bence balık etli kadınlar daha hoş daha al beninli daha çekici daha tabiri caizse şehvetli olur diyeyim
00 Yorumla - 27 gü
Bence en güzel avantajı ne giyersen giy kadınsı görünüyorsun. Çok zayıf olunca mesela rahat giymek istesen çocuk gibi gösteriyor seni..
30 Yorumla 52 kiloyum tayt giyince sırıtmîyorum, crop giyince göbeğim sarkmıyor, koşunca vücudum sallanmıyor, çatlak ve selülitim yok bunları yazmazdim ama kudurmayın dediğin için yazdım bak ne güzel avantajlarım var
13 Yorumla- 27 gü
Ben zayıf olmanın avantajlarını sormadım ki sen niye şimdi onları anlatma gereği duydun 😀 tabi ki de zayıf olmanın avantajı çok. Bir daha senin için zayıf olmanın avantajlarını sorarım, o zaman gelirsin yazarsın bol bol 😬 ben kiloyu daha güzel bulmuyorum, bu genel bir soru yani dezavantajı çok olduğu gibi avantajı da vardır mutlaka. Obezlerin demedim zaten soruyu doğru okusanız keşke. Balık etli olan sıkı ve selülitsiz olamaz diye bir şey yok. Bende kilo var ama sıkıyım mesela :)
- Gizli Üye(30-35)28 gü
Balık etli 'olmamın' avantajları diyecektin herhalde kraliçe?
113 Yorumla- Cevap sahibi28 gü
Ben sevi övmek istemiştim bu gece
- Cevap sahibi28 gü
Övemedim de. Şırrrak diye kestin hemen tıkadın ağzıma lafı
"Ayyyh canım kraliçeyim ama hani tacım nerde hazörla hemem" falan yazaydın coşaydık. - Cevap sahibi28 gü
Bir ara güneş doğdu sandım bende, meğer sen gülüyormuşsun kadın..
- Cevap sahibi28 gü
Ciddi misin? Ben yürümeyi bırakalı çok oldu ya ondandır. kusura bakma cidden.
Ama bu uzun sessizliği gerçek bir kraliçeye yürürken sendelemekte varmış.. - Cevap sahibi28 gü
Sen de haklısın. Ben once premsesler uzerinde bir pişeyim sonra tacını vermeye gelirim
- Cevap sahibi28 gü
Dur ama bu böyle sade olmaz üzerine yakut mercan taş işleyelim..
- Gizli Üye(25-29)27 gü
63 kiloyum kalçalarım daha büyük vücuduma göre zaten bu beni mutlu ediyor önceden 50 kiloydum kıyafetler kötü duruyordu g. tüm bile düzdü hahsfdhj
40 Yorumla - 27 gü
Balıketliler genelde hep güzel olurlar bebek gıbı cıltleri olur
20 Yorumla - 28 gü
Zayıf kadınların aksine, bana daha çok çekici gelen kadın tipidir..
20 Yorumla Genelde ilişki sırasında oluyor ama daha çok erkeğin işine gelecek şekilde 😅
40 YorumlaBence hafif baliketli fizik çekici kiyafet daha iyi oturuyor.
50 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Hiçte dezavantajı yok dezavantajı insanlar yaratıyor ama sanırım sapıkların hep hedefi haline gelinmesi kaçınılmaz diyebilirim 😄
41 Yorumla- 27 gü
Erkek bakış açısıyla cevaplamam gerekirse, Her şeyden önce balık etli kadınların östrojen oranı zayıf kızlara göre daha yüksektir bu da, yüksek dişil enerji, yüksek libido anlamına geliyor:))
10 Yorumla Bel ince kalça genişse avantaj göbek var bacak var heryer varsa kılo o balık et candır doğru balık et
20 Yorumla- 27 gü
Bende öyleyim en azından fiziğimiz şekilli ve giydiklerimiz üzerimize oturuyor. Aşırı zayıflık iyi değil.
20 Yorumla - https://www.youtube.com/embed/5KzLfs_Wuoc
1.22. Balıketli hemşehriler taınşıp kaynaşıyorlar 😂
00 Yorumla Ben arada bi kilodayim. kimisi baliketli der kimisi normalsin der. ama sahsen balik etli dendigi zzaman hakaret gibi algiliyorum. balik etli kizlarin memelerinin buyuk olmasi avantaj ama her yeri lop lop et oluyor hosuma gitmiyor kendim de dahil. ben zayifligin daha cekici olduguna inananlardanim. zayiflamaya calisiyorum.
01 Yorumla- 27 gü
1539 ilkokul numaramdi 😃
- 28 gü
Bence pek bir avantajı yok. Kilo almaya yatkın bir vücut olması negatif bir durum.
30 Yorumla - 27 gü
Güzelliğinin hacmi büyümüş oluyor 🤣
21 Yorumla- 27 gü
Hep diyorum bunu 🤣
- 28 gü
Susamlı çubuk kraker gibi hatunmu olur Silkelesen susamları dokulcek
İyidir balık etli iyidir30 Yorumla - 28 gü
Avantajı olduğunu sanmıyorum neyse ki değilim diye kendimi avutayım 😅🤦🏻♀️
20 Yorumla - 28 gü
Balık etli olmanın avantajları insanların gözünde oldukça seksi görünmek
30 Yorumla u
28 gügüzel görünmektir tabi ki de :D olgun ve dolgun
20 YorumlaMakbileg mileti ateşleşmeşin Makbileg savaş çıkmış adfyji
02 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ben severim balık etli olanı memeleri avcumuzu doldurur yumuşacık sıcak olur. kalcasi etli ve kaslı kuvvetli olur
00 YorumlaBalık etli tabiri bidefa estetik değil.. balık ne ya.. benim için hurda niyetindeler.. en güzeli kıvamında olan
00 YorumlaBen 50 kiloyum çok zayıfım ama kilo almak için uğraşıyorum. Balık etliler çok seksi
10 Yorumla- 27 gü
Otobüste metroda fazla yer kaplamak🤔 o yüzden asla toplu birinin yanına oturmam 😂
10 Yorumla - 27 gü
Balıketli olmadım hiç bilemedim avantajı. Sanırım rüzgarda sürüklenmezler😂
10 Yorumla - 28 gü
Bence giydiğin daha yakışıyor zayıf olunca çekicilik kalmiyr
10 Yorumla - 28 gü
Kadın dediğin ele gelcek biraz. Ama biraz. Erkeğe de çok zayıflık yakışmıyor zaten.
10 Yorumla - 28 gü
Dolgun oldukları için daha çekici halk deyişiyle ele geliyorlar
10 Yorumla - 28 gü
Daha az çaba sarf ederek daha seksi görünebilirler.
10 Yorumla Suçluların seni kacirmasi zor olur 🤭
12 Yorumlaloplop guzel vurulur. Vurdukca vurasin gelir. Alikoyamassin.
10 Yorumla- 27 gü
Ele avuca gelmesi diyeceğim ama ayrı bir çekiciliği var
00 Yorumla - 27 gü
giydiğin yakışır. orantısızlık ve göbek olmayacak ama.
00 Yorumla - 27 gü
Avantajı, balık eti seven. erkeklere hitap etmesidir :)
00 Yorumla - 27 gü
kucaga gelmesı dolgun olması ve daha bir sürü sey
00 Yorumla Giydiğimiz her şey yakışıyor tahtaya elbise giyilmis gibi olmuyor bence en büyük avantaj bu😂
00 YorumlaGöbek yoksa candır.. ama karnı sırtına yapışmış gibi olanı kastetmiyorum
00 YorumlaAvantajı var mı bilmiyorum da balık etli kadınların bir konuda 1i var. Ama buradan söyleyemem
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 542 cevap paylaştı. Avantajı yok demem de bilmiyorum 😂 vardır mutlaka.
00 YorumlaBenim tek anladığım, fakirin eşi balıketli zenginin fit oluyor avantajı bu galiba
00 Yorumla- 28 gü
Sevilecek yerlerimiz çok nfmfmg
50 Yorumla avantajı nedir bilmiyorum ama kum saati gibi fizikleri ile erkeklerin aklını alıyor o balık etliler girdikleri ortamda ilgiyi üzerlerine çekiyorlar
01 Yorumla- 28 gü
Şişmanlıkla karıştırılmadığı sürece güzel bi şey olması😀
40 Yorumla - 28 gü
Erkekler beğeniyor 🤣🙄
40 Yorumla balık etli kadın güzellikliktir, balık etli sevmeyen erkek kendine eziyet ediyordur dünya üzerinde varolmuş her erkeğin ölmeden önce balık etli bir kadınla beraber olması gerekir o kalçaların sekansı aman allahım..
00 Yorumla- 27 gü
Hem eleştiriye açık soru soruyosun hem eleştirenleri kabul etmiyosun. Kendin öylesin belliki iltifat bekliyosun. Tatmin mi oluyosun gerçekten abazaların yorumlarından?
05 Yorumla- 27 gü
😂 Sen beni a p tal mı sanıyorsun, sorular gizliden sorulamıyor çünkü dimi jxjdjd gizli şekilde nasılım soruyorsun, fotoğrafından tanıdım yani karşında çocuk mu var :d ayrıca vücudunu sordun diye bir şey çıktı mı ağzımdan acaba? Yüzünü paylaşıyordun soruyordun GİZLİDEN. Mesele bu değil yargılamam da sen nasıl gelirsen öyle cevap veririm. Yorumunun doğru olmasıyla alakalı değil yani ki doğru değil 😀 bide bu tripler var "bana uzun uzun yazdın, yok hayatım buradan ibaret değil" bilmem ne. Ben yazarım yazmayı sevdiğim için, kendini önemseme xjdjd
- 27 gü
🧠 Bu davranışa gülmekten başka bir şey yapılmaz zaten, hâlâ kendini üste çıkarmaya çalışıyosun hâlâ vücudumu paylaşmadım diyorsun Sana onu iddia etmediğim halde 🤣 tam kafayı yemelik insan tipi. Bu arada Akılda kalmışsın xjjdj Benim görsel hafızam oldukça yüksektir, gördüğümü unutmam, bu en önemsiz gereksiz bir tip bile olsa. Genel Hafızam da iyidir yani. Millete yazdıklarıma irite olmuş 😂 Sen eğer bana saldırmak istemeseydin milletin bana yazdıklarını görürdün önce. Bu da benim son yazışımdır, hadi şimdi sen kendi kendine konuş bakalım 😂💁♀️
Mesela Balık etli hanımlarla çok güzel rakı içilir şen şakraktırlar, Türk erkeklerinin aradığı her şey onlarda mevcuttur. Adı üstünde balık eti yani dünyanın en lezzetli şeylerden bir tanesi
01 Yorumla- Devamını Gör (164)
Detaylı bilgi