Ben kafamda mı abartıyorum anlamıyorum cidden?

Ailem akrabalarım falan hep muhafazakarlar ama abartılı yani annem yakında din atak falan geçirecek ama ben onlar gibi değilim ne seküler ne muhafazakar ama beni o kadar kısıtlıyorlar ki bu evde içim daralmaya başlıyor geçen gün oje sürdüm diye evde kıyameti kopardılar sen nasıl yaparsın hiç mi allahtan korkun yok falan diye tam 3 buçuk saatlik bir konuşma yaptı annem hayır o kadar abartıyorlar ki cidden içim bunalıyor artık annemi de babamı da severim ama böyle davrandıkça onlara karşı sevgim azalıyor bana gram güvenleri yok dışarı çıktığımda mutlaka erkeklerle görüşeceğimi falan düşünüyorlar halbuki hiç sevgilim falan da olmadı daha önce yani neden bu kadar üzerime geliyorlar anlamıyorum arkadaşlarıma çok özeniyorum bazen benim evde şort giymem bile yasakken onların aileleri kendi seçiyorlar benimkiler neden böyle diye düşünüyorum bazen sadece kulağıma 2. yi deldirdim diye yine evde kıyamet koptu hani küpe takmak günah falan da benim mi haberim yok nefret ediyorum bu hallerinden arkadaşlarıma da bahsedemiyorum utanıyorum ailemden zaten akrabalarım da aynı dayanamıyorum artık çözüm yolu da bulamıyorum ne yapmalıyım

Ben kafamda mı abartıyorum anlamıyorum cidden?