Ben mi abartıyorum bu konuda bakar mısınız?

Ben 3 senedir bir iş yerinde çalışıyorum iş yerinde tek genç çalışan benim bu arada hepsi 45 50 yaşlarındalar her neyse bu iş yerinde yaşlı bir patron var arada da sürekli olmasa da 1 sene 1 felan yeğeni geliyor adam 40 45 yaşında biraz kafada var adamın anladınız siz, 1 2 gündür sürekli yanıma geliyor ve masamın karşısında koltuğa oturuyor sohbet etmeye çalışıyor felan okey kötü birisi değil saf birisi ama artık ne tarz saflardan bilemem ama hani içinde bana karşı kötülüğü yok adamın anlıyorum onu ama ben rahatsız oluyorum yani bu durumdan bugün öğlen yemekte rahatsız olduğumu ve müdüre söyleyeceğimi dile getirdim mutfaktaki çaycı abla da (bu adam ve patronun akrabası kendisi) bana ateş püskürmeye başladı yok 2 gün sonra gidicek zaten işte bi adamı bi yere sığdıramadınız işte yok gelsin otursun gibi konuştu ve baya yüksek desibelde konuşuyor bıraksan dövücek yani beni aşırı sinirlendim ve gittim ordan ben mi abartıyorum aynı şey kendi kızının başına gelse böyle der miydi acaba merak edıyorum yani muhattap olasım bile yok

Güncellemeler
5 ay
Ve şunu da ekleyeceğim adam gitmiş iş yerinde başka bir çalışan kadına benim evli olup olmadığımı sormuş ben 24 yasındayım ve kadında evli değil demiş istersen ayarlayayım demiş bu adam da olur felan demiş bende dedim sakın bi daha böyle bişey demiyosun sevgilisi var de geç dedim tmam merak etme felan dedi işte müdüre söyleme simdi ortalık karışır dıyolar deliricem ya
Ben mi abartıyorum bu konuda bakar mısınız?