Güzellik & Bakım konusunda 456 cevap paylaştı. öndedir. ekstrası da feminenite. dişilik. daha bi pure türkçesi berrak saf temiz duruyor. bakire algısı bile verebilir. aslında genetik. kimisi de deniz kum güneşten kararır ama beyaz ten hatunlara ayrı bi yakışır. zihinde masumiyet algısı veriyor. ayy güneş ışığı bile değmemiş tenine kızın. ay ne tatlı derler içlerinden insanlar. öyle birine sahip olanlar şanslı
koyu ten ise erkeğe yakısır. görmüş geçirmiş. denizde orada burada yanmış hayatın çemberinden geçmiş algısı da var tabi bu olur.
28 Yorumla- 1 yıl
Evet haklısın
- 1 yıl
Aleyna tilki beyaz ama dersin ömer coşkun gibi suratı var begenmedim
- 1 yıl
@tipimmarka bdhdjdjjdjdjdj ömer coşkun ahahhahah
- 1 yıl
Erkekte beyaz ten seviyorum. Özellikle uzun boylu, sarışın, beyaz, iri yapılı kuzey Avrupalı erkekler efsane. :) esmer erkekler bana Orta Doğuyu çağrıştırıyor o yüzden kaçasın geliyor.
Soran1 yıl@tipimmarka aleyna tilki bebek gibi kiz her yönüyle. Haksizlik etmeyin derim
En İyi Cevaplar
1 yılBende beyaz tenliyim. Bence beyaz tenli olmak bazen avantaj gibi görülse de aslında bu her zaman önde olmayı getirmiyor. İnsanlar genellikle beyaz teni daha estetik ya da temiz olarak algılayabiliyor ama bu sadece yüzeysel bir bakış açısı. Öne çıkmak ya da dikkat çekmek, ten renginden ziyade kişiliğe, duruşa, güvene bağlı. Beyaz tenin bir ekstra özelliği yok aslında ama bazen bazılarının gözünde bu farklı bir imaj yaratabiliyor. Önemli olan iç güzellik ve insanlara nasıl yaklaşmayı bildiğin.🙏🏻🌷🦋
10 Yorumla
Sadece görüntü. Ama dezavantajı daha çok güneşde patlıcan soğukta mora dönersin. Böcek ısırdıkları alerji olur herkesten daha çok çabuk hastalanırsın. Henüz avantajını göremedim. Bir de beyaz tenli insanların çoğu sarı olduğu için lazer görmüyor. Dünyaya bir daha gelsem sarı değil esmer olurdum 😂
11 Yorumla
Soran1 yılBu saydiklariniz bende de oluyor:)) ama dunyaya birdaha gelsem ben yine beyazligi tercih ederdim:))
- Güzellik & Bakım konusunda 321 cevap paylaştı.
1 yılHer beyaz tenli bir adım önde olmadığı gibi her buğday ya da esmer tenli de bir adım geri de değil. Güzellik açısından esmer olup beğendiğim insanlarda oldu sarışın olup hiç ilgimi çekmeyen de. Yine de ciddi olarak düşüneceğim billie eilish tarzı birisi olurdu..
21 Yorumla
Soran1 yılGuzel kadin
Yapay Zeka Cevapladı
Bence beyaz tenli olmak kendine özgü bir güzellik! Ama unutma ki, her tene uygun bir cazibe var. Beyaz ten cilt üzerinde kontrast yaratmak için harika bir tuval gibi, bu yüzden özellikle koyu renk rujlar, belirgin eyelinerlar veya parlak allıklar daha dikkat çekici durabilir. 😊 Ancak beyaz tenin ekstra bir hassasiyeti de olabilir; güneş koruyucunu sürmeden dışarı çıkmayı sakın unutma! 😅
Tüm bunların ötesinde, asıl güzellik, senin kendini nasıl hissettiğin ve yansıttığındır. Kendi cildine, tenine uygun bakımı yapıp keyfini çıkar. İnsanlar senin cildine imrenebilir ama sen, sağlıklı ve iyi hissetmek için kendinle barışık ol 🥰✨44 Yorumla- 1 yıl
Kızlarda kesinlikle bir adım öndedir. Dondurma safiliğinde oluyor. Tabi esmerinde tadı var derler. Belki de görecelidir bunlar.
- 1 yıl
Ortalarda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
159Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılBeni bir adım öne taşıdığını görmediğim hiç
15 Yorumla- 1 yıl
Yalan
- 1 yıl
Valla
- 1 yıl
Ben inanmıyorum
- 1 yıl
Cidden hayatımda iki kere bişi hissettim o kadar avcumu yalamak zorunda kaldım ki delindimk😂🤦♀️
- 1 yıl
İstisnalar kaideyi bozmaz o zaman benim de uzun boylu olmamın hiçbir artısı yok
- Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır ten rengi önemli değildir
10 Yorumla
Daha önce kadın eli tutmamış erkekler boş yorumlar yapmışlar
Arkadaşlar beyaz ten ya da esmer ten sizi öne taşımaz her ten renginin kendine ait güzelliği vardır Mısır’da da Pakistan’da da Hindistan’da da güzel kadınlar olduğu gibi diğer ülkelerde de güzel kadınlar var bunu ten rengi ile bir alakası yok boş yorumlarınızı ırkçı yorumlarınızı kendinize saklayın20 Yorumla
1 yılHer beyaz tenli ve sarışın güzel olmuyor önceden öyle zannediyordum ve diğer yüz ten renklerine ve saç renklerine sahip insanların da güzel ama pek güzel olmayacağına inanıyordum, fakat öyle değilmiş tamamen yüz yapısına bağlı, fiziğinin düzgün olması da büyük bir artı tabii ki mesela yüz hatları o kadar güzel olmayan bir sarışınla yüz hatları mükemmel olan bir esmer bence yan yana gelemez güzellik bence daha çok yüz hatları ve fiziğe bağlı ama herkesin sevdiği şekil tabii kide değişir hepimiz aynı şeyleri sevmiyoruz sonuçta, hepimizin hoşlandığı zevkler farklı ve şunu da söyliyim siyah insanlar tarih boyunca hep ezilip hor görüldüklerinden ben onları hep çirkin zannettim meğer onlarında kendilerine has bir güzelliği varmış
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılNadir olan her zaman kıymetlidir. Bence insanların kafasında bir model var ve onu düşünerek bazı şeyleri istemiyorlar. Ama beyaz tenli güzel bir kadın gördükleri zaman tüm engelleri kafalarında bitiriyorlar. Hem kadın, hemde erkeklerde durum böyle.
10 Yorumla
1 yılŞu yorumdaki sapık zihniyetleri gördükçe midem bulanıyor erkeklerden🤬 uckurundan başka dünyada amacı olmayan amsalahkkar
47 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle haklısın
- 1 yıl
Türk erkeğiyle evlenilmez net! Kanıtk ortada. Kanalizasyon borularıyla evlenip hayatınızı 💩etmeyin kızlar
- 1 yıl
😂😂 aynen öyle
Soran1 yılÇok dogru. Sanki kendileri buyuk birseymis gibi hepsinin hayali beyazlik:))
- 1 yıl
Evet ya keşke kalp önemli olsa
Soran1 yıl@Şanslımmmmmm zaten sonunda oyle oluyor.
- 1 yıl
Öyle tabi ki
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılKızlar ikiye ayrılır: Beyaz tenliler ve diğerleri. 🥰
55 Yorumla
Soran1 yılBen hic beyaz tenimin bi ekstrasini goremedim hayatim boyunca
- 1 yıl
Realist açıdan bakarsak güneşin artık eskisi gibi "dost" olmadığı bu dönemde, beyaz ten, sağlık manasına gelmektedir. Özellikle yaz aylarında "hatalı" güneşlenerek kendini esmerleştirmeye çalışmak artık hiç bir uzman tarafından tavsiye edilmiyor. D vitamini alacak kadar güneş görmek yeterli. Bu işin sağlık boyutu..
Onun dışındaki kısım ise tartışmaya kapalı. Çünkü tamamen zevk meselesi.
Kimi esmer sever, kimi buğday, kimi de beyaz.
Ayrıca beyaz teni tamamlayan saçlar ve dahi başka ayrıntılar da yok değildir.
O yüzden eğer beyaz tenli kızlardan hoşlanan bir sevgilin olursa, sana nasıl baktığını görünce, o ekstrayı anlarsın bence.
Bunu yaşamanı diliyorum ve son olarak 2003 yapımı meşhur Carmen filminden bir alıntıyla bitiriyorum:
"Bir kadının üç yeri siyah olmalıdır: Saçları, Kaşları ve Kirpikleri. Üç yeri beyaz olmalıdır: Yüzü, elleri ve dişleri. Üç yeri pembe olmalıdır: Dudakları, tırnakları ve... "
😇
Soran1 yılGuzelmis:))
- 1 yıl
Beyaz tenli olduğun için sen de güzelsin. 🤗
Soran1 yılCok tesekkurler
1 yılÇok çiğ duruyor hemen kızarıyor yani pek Bi artısı yok
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBeyaz ten hoş bir görünümdür yakışıklılıktır, örneğin beyaz bir erkek tüm renk erkeklerden üstündür çekicidir göz alıcıdır
64 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKapakta hande erçel var ne alakaysa artık
Soran1 yılBende anlamadim onu hiç
- 1 yıl
Kuzey Avrupalı sarışın erkekler gibi :)
Cevap sahibi1 yılBeyaz Amerikanlar gibi de olabilir 🙂
1 yılDezavantajları çok, yazın her yerin yanıyor kırmızı biber gibi geziyorsun, elini kapıya hafifçe vursan bile morarır, sürekli izler fark edersin kışın ise ruha geçiş yapıyoruz bazen babam diyor ki duvardan uzak kamufule oluyorsun. Yani bence esmer tende baya iyi.
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende beyaz tenliyim
her şey o değil
Karaktere önem veriyorum
Ya he he diyen olacak
Özgüveni olmayan sevgilim var 4 yıldır beraberiz Sırf karakterinden ve ailesine olan bağlılığından dolayı sevdim
Güzel yüreğinden dedikodu yapmayışından dolayı
O benim için dünyanın en güzeli
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 393 cevap paylaştı.
1 yılBenim açımdan öyle. Beyaz tenli kadınları seviyorum.
32 Yorumla
Soran1 yılBeni beyaz tenimden dolayi kimse sevmedi:)
- 1 yıl
Çok garip. Başka sebeplerle sevmişlerdir.
1 yılBeyaz tenli kızlar benim için 4 0 öndedir, bir kere her şeyden beyaz tenli olunca psikolojik olarak temiz gözüküyor insanın gözüne, ağda ve lazere de gidiyorsa kıl gözükmüyorsa...
40 Yorumla
1 yılKime göre neye göre pick me kadın.
Ben mesela siyah renk sevmem o yüzden giymem ama hergün giyen insanlar var. Siyah rengin kötülüğünden midir? yoo. Tamamiyle tercih meselesi.
Yani bir adım önde diye birṣey yok. Beyaz tenli seven bir insanın "tercihi" olursun sadece.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBeyazında beyazıyım avantaj görmedim , yazında yanarsın kışında , her şey belli olur..
57 Yorumla
Soran1 yılAynen ya. Hep ekstrasi var derler sinir oluyorum.
Cevap sahibi1 yılHerkes tarafından beğenilmek falan diyorlar kimse anlamaz değerini bilmiyorsunuz falan derler hajssjs
Soran1 yılDunyaca unlu sevilen begenilen kadinlar cogu esmer valla:)) gereksiz tripler nzbxkxb
Cevap sahibi1 yılAma açıkta konuşayım mı kadının esmerinide sevmem
Soran1 yılBende sevmem acikcasi:))
- 1 yıl
Ne istediğini bilmeyenler topluluğu hahah.
Gizli Üye(25-29)1 yılBeyaz ten demek üstün insan demektir gözümde. Evet ırkçıyım baksana Finlandiyalılara vs adamlar elf gibi geziyorlar..
33 Yorumla
Soran1 yılDogru gercekten. Ama bu insanlar elinde olan birsey de degil
Cevap sahibi1 yılYani, ama gerçekçi bakmak lazım bir insan beyaz tene ne kadar yakınsa o kadar üstündür mısır pakistan gibi ülkelerde satklan güzellik ürünleri bile insanı beyazlatma üzerine kurulu...
Soran1 yılDogru tabiki ama onlar beyazlatsa bile olmaz:)
1 yılevvet.
sen değilsin sanırım o yüzden sormaktasın14 Yorumla
Soran1 yılTam aksine
- 1 yıl
o zaman çok net bilmen lazım
Soran1 yılBenim ailemde çevremde nerdeyse herkes beyaz o yuzden bilmiyordum:) ve de Turkiyede daha da onem veriliyormus onu anladim
- 1 yıl
Türkiyede yaşamıyordun o zaman.
1 yılBeyaz tüm renklerin karışımıdır. Bence renkler bir birini sildiği için beyaz açığa çıkıyor. Sıcak renkleri pişirirken soğuk açar. Bence salt beyaz v salt siyah tam güzellik ister. Ara tenler normali daha iyi yansıtır.
10 Yorumla
1 yılBeyaz tenliyim ama çok da bir artısını görmedim. 🙂 Sadece esmer tenliler keşke senin gibi bembeyaz olsaydım falan diyorlar ama saçma bence. Esmer ten çok daha seksi durabiliyor beyaz tene göre.
10 YorumlaEğer beyaz tenliler bir adım öndeyse neden plajlarda kararmak için ölü gibi yatıyorlar
13 Yorumla
Soran1 yılBen yatmiyorum hic:))
Soran1 yılSapiklasmayin!
1 yılBen esmer seviyorum. Beyazlar güneşte yaninca kıpkırmızı oluyor
12 Yorumla
Soran1 yılKirmizi olsa neyse de yanip tutusuyor kasintidan
- 1 yıl
Aynen derileri soyuluyor falan😀
1 yılTen rengi belirlemez, kişiye göre değişir, güzellik görecelidir.
11 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
1 yılKalbi iyi olan 10 adım öndedir. Sohbet muhabbet gönle girebilmek.
11 Yorumla
Soran1 yılKatiliyorum
Güzellik algıları çok hızlı değişiyor. Bundan iki üç yıl önce Latin makyajı arap makyajı falan modaydı, millet kendini esmerleştirmeye çalışıyordu bronzer falan filan. İnsanlar iki yüzlüdür sen kendi ten rengini sev
10 Yorumla
1 yılBen bu güne kadar bir avantajını görmedim. Yazın domates, kışın soğukta yine domates. Az bir güneş yüzü görelim paso kıpkırmızı haşlanmış halde oluyoruz. Buğday ten öyle mi anasını satim rahatlar bir dertleri yok
10 YorumlaBuğday tenli biri olarak beyaz tenli olmak isterdim. Evet benim için bir adım önde
11 Yorumla
Soran1 yılBugday ten de cok guzel bence🌸
1 yılBeyaz tenliyim ama suratım esmer olduğu için kara esmer sanılıyor avantajı yok sağlık önemli
11 Yorumla
Soran1 yılAynen yüz rengi degise biliyor. Ama bakimlarla toparlaniyir
Kadın için mi erkek için mi? Benim de tenim açık ama hatunlar hep esmer peşinde 😅
14 Yorumla
Soran1 yılGaliba kadin icin daha iyi:)) ama ben esmer beyaz ayirmam
Soran1 yılAyrica 2tarafta beyazsa cocuklar bembeyaz olur:)) niye illa esmer ariyor kadinlar anlamam
1 yılYoo bence hiçbir önceliği yoktur öncelikler de kişiden kişiye değişir bence. Kimi esmer sever veya sevmek ister kimi beyaz tenli olabilir yani. 🙄
20 YorumlaAslında buğday ya da bronz (sıcak ton zorunlu tabii) en mükemmeli ve sağliklisi, her rengin güzel durduğu ten rengi o , ama bizim ülkecek saçma sapan kalitesiz standartlardan dolayı beyaz ten daha güzel kabul ediliyor. beya ten ayrıca kendimden biliyorum dayanıksızdır
10 Yorumla
1 yılHerkesin fikri farklıdır tabi şahsen kendi görüşümü söyleyeyim
Aslında beyaz ten vs farketmez ama beyaz tenliler ayrı çekici ve daha güzel duruyor + çoğu erkek beyaz tenli kız tercih etmesinin sebebi mahrem yerinin pembe olacağını dusunmesinden kaynaklı maalesef
10 YorumlaArtısından çok eksisi var bence, iki güneş göreyim domates gibi geziniyorum makyajım palyaçoya dönüyor, bir yerimi hafif bile vursam morarır hemen garita metot defteri gibi kollarım, çillerden bahsetmek bile istemiyorum. Artı olarak kırmızı en çok beyaz tene yakışıyor ve dövme beyaz tende çok güzel duruyor.
10 Yorumla
1 yılbazıları için beyaz renk ten herşeyi ifade eder mesela sade bir ışığı nasılki insanın aksesurları saçın ne kadar bakımlı gösterişli olusa öyle güzel görünürsün süs allahın yaptığı bir yaratılıştır beyaz tende nekadar iyi kaliteli olursa dış görünüşde okadar güzel olur
10 YorumlaBen. Tam. 25 yildir. Yabanci ulkelerinde yasiyorum.. cevremdekiler cogunlukla beyaz. Tenli bunu erkekler icin. Soyluyorum ve onlar bizim gibi. Derisi. Biraz. Esmerlerden hoslaniyorlar. Bayanlarda. Ayni. Ama. Esmerler. Ve zenciler beyazlardan. Hoslaniyor. Yani. yariya farkli
10 YorumlaEkstra derken evet bir ektrası var mesela beyaz tenliler güzel kokar esmeler de biraz ağır bir ten kokusu oluyor genelde, misal ben genelde beyaz ten tercih ederim, esmerse dalarım beyazsa yalarım 😊😋
14 Yorumla
Soran1 yılHiç alakasi yok. Bu bakimla ilgili
Soran1 yılHic bilmiyordum. Ama benim arkadaslarimdan oyle birsey gormedim hic
- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılEvet öndedir ama bir esmer beyazdan daha güzel de olabilir ayri konu
Zirve buğday tendedir bana göre30 Yorumla Hayır. Keşke yanık tenli ya da esmer olsaydım çok çekiçi bir ten
40 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 537 cevap paylaştı.
s 1 yılBen begenmiyorum bronz olmak daha güzel, bronzlara imrenmisimdir hep
40 Yorumla
1 yılGöze daha çok hitap ediyor. Kıyafet kombini yapmak da daha kolay
30 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBence daha sorunluyuz ya gunes hemen etki eder daha hassas oluyoruz bence onde degil biradim gerideyiz ya...
10 Yorumla
1 yılEtim bir yere vurmasın hemen mosmor ya da siyah olabiliyor. Çok hassas ve çok bakım istiyor. Güzel görünüyor ama zor. :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBeyaz tenliyim esmerler ilgimi çekiyor...
Beyaz olmakta güzel süt gibisin falan sjsj15 Yorumla
Soran1 yılAynen beyaz tenlileri hep esmerler ceker
Cevap sahibi1 yılSen esmer misin
Soran1 yılDegilim
Cevap sahibi1 yılSüt gibisin
Cevap sahibi1 yılteşekkürler beğeni için
Gizli Üye(25-29)1 yılVallahi beyaz tenliyim zenci olsaydım diye sitem ediyorum. Utanınca ya da gerilince yüzüm kıpkırmızı oluyor 2 dk güneş görsem yanaklarım allık sürmüş gibş oluyor asla sabit beyaz tende duramıuorum ills kızarma eşlik edicek
10 YorumlaHayır Şimdi Bazılarına Beyaz Ten Bazılarına Bronz Ten Yakışır Olay Tamamen Fizik Yüz Yapısına Bağlı
20 Yorumla
1 yılDaha kadın eli tutmamış erkekler boş yapmış. Bir ayrıcalıği yok bence beyaz olunca bı adım önde niye olsun?
21 Yorumla
Soran1 yılBende sizin gibi dusunuyorum kesinlikle
Bence evet. Kadinda beyaz tenin çok ayrı bir hava kattığını düşünüyorum
20 Yorumla
1 yılDaha goze hitap ediyor, yani benim icin oyle.
20 Yorumla
1 yılBeyaz tenli değilim ama her zaman çekici gelmiştir beyaz ten
20 YorumlaBen beyaz severim. Ama birisinin önde olup olmadığına ten rengi karar vermez
20 Yorumla
1 yılOlay güzellik değil sapıkların istekleri bitmez boş ver nefes alsın yeter
20 YorumlaBenim içinde beyaz tenin her zaman ayrı bir seksapalitesi vardır en büyük sebeplerinden biriyse sanırım genel olarak daha tüysüz bir yapıya sahip olmaları buda tenlerinin daha prüzsüz ve kusurursuz bir hal almasını saglıyor ha tabi bide partnerler ilişki yaşamak istiyorsa biraz da hard seviyorlarsa beyaz tende belirgin degişiklik daha cok göze carpıyor :)
20 Yorumla
1 yılBeyaz tenliyim ve bu durumdan çok memnunum🙃
31 Yorumla
Soran1 yılAynen:))
1 yılevet ya gerçekten vardır. birde ufak tefekse durduk yere çok sevilesi olur.
10 Yorumla
1 yılÇok beyaz değilim ama benim de tenim açık sayılır. Bir faydasini görmedim
10 Yorumla
1 yılBence erkekler esmer seviyo beyaz teni kızlar kendi arasında övüyo ahahahahah
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 585 cevap paylaştı.
1 yılGünaydın…
Söylenecek çok şey varken hiç bir şey söylememek en güzeli.10 Yorumla
1 yılHer yönden çekici dir her yerde dikkat çeker beyaz tenli olmak iş hayatında bile etki eder
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılSadece beyaz ten olması yetmez
Kendine bakacak
Bakımlı olacak
10 Yorumla
1 yılbeyaz ten ve siyah uzun saç. arayıpda bulamadığım
26 Yorumla
Soran1 yılZor ikili:)
- 1 yıl
birde uzun boylu olursa, tadından yenmez :))) ama nerdeee
- 1 yıl
Boy dışında bana uyuyor
- 1 yıl
@Mitea646499 hımmm kaç peki senin boyun
- 1 yıl
150
- 1 yıl
@Mitea646499 iyimiş
1 yılBeyaz tenliyseniz Türk erkeğinden uzak durun değerlendirin yabancı ülkelere gidin evlenin
28 Yorumla- 1 yıl
@adenizzzs kız benden büyüksün bana abla diyorsun odfkldkcmc
- 1 yıl
@adenizzzs dil öğrenerek programlara katılarak
Soran1 yılKesinlikle haklisiniz
- 1 yıl
@adenizzzs nasıl mı değerlendireceksin sşdlsldkd yabancı ülkelerde beyaz kadınlar soyludur erkekler evlenmek ister nasıl değerlendireceğim derken tam olarak anlamadım
- Devamını Gör (187)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat