Güncellemeler
+1 yıl
Burada da bir şeyler diyor ama üniversiteden üniversiteye değişiyor mu bunlar
http://i.hizliresim.com/LENNDJ.png
http://i.hizliresim.com/LENNDJ.png
Güncellemeler
+1 yıl
Geçiş yapmak istediğim üniversite şu an okuduğum bölümün hazırlığında kalırsam başvuru yapabileceğimi söyledi. Fakat puanım tuttuğu için rahat olmam gerekir mi? Yani puanı tutanları da reddetme şansları var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Osym puanıyla geçiş var diye biliyorum.
evet ösym puanıyla bu sene yaptığım puanla geçiş yapmak istiyorum bende
Oluyor diye biliyorum :/
hazırlık ve son sınıf okurken gecis yapamazsın
kim diyor? ösym tam tersini söylüyor?
ne diyo ösym?
1 sene okulda kayıtlı olduktan sonra hiç fark etmeden geçiş yapılabiliyormuş. Az önce gitmek istediğim üniversiteden bu bilgiyi aldım.
üstün zekalı arkadasım ben sundan bahsediyorum üniversite 1. sınıfta gecis yapamazsın 1. sınıf biter ikiye gectiğin zaman ortalaman yeterse gecis yaparsın eğer hazırlık okuyorsan da hazırlığın bitmesini beklersin lisans öğrencileri birinci sınıfın sonunda önlisans öğrencileri birinci dönemin sonunda gecis yapabilir bana ukalalık yapma !
sen kendini ne sanıyon he? ben bir şey demedim kendi kendine tribe giriyorsun sanırım ergenlikten henüz çıkamamışsın. BEN 1. SINIFTA GEÇİŞ YAPMAKTAN BAHSETMEDİM şu an HAZIRLIKTAYIM zekasız arkadaşım. HAZIRLIKTA 1 SENE OKUDUKTAN SONRA kalırsam geçiş yapıcam.
ergenlikten cıkamamıssın dediğin adam ekonomi yüksek lisansı yapıyo sen ananın karnında kordonla beslenirken ben bu islerle uğrasıyodum önce yazdığın soruyu oku sonra benim cevaplarımı oku bakalım benim anlamamda mı problem var yoksa senin anlatımında mı !
Benim soruda dediğim şey '' şu an hazırlıktayım dönem sonu geçiş yapabiliyor muyum? Bu sene büyük ihtimalle hazırlıkta kalacağım için puanımın tuttuğu başka üni ve bölüme geçiş yapmak istiyorum. ''
Senin cevabında söylediğin şey : '' hazırlık ve son sınıf okurken gecis yapamazsın, 1. sınıfta gecis yapamazsın '' , '' hazırlık okuyorsan da hazırlığın bitmesini beklersin '' (zaten hazırlıkta okuduğumu belli etmiştim soruda. Ya soruyu doğru oku öyle cevapla ya da cevaplama. Büyümüşsün beynin gelişmemiş.