Lazer sonrası çıban çıkmıştı ne olduğunu bilmiyordum sıktım elledim böyle iz kaldı geçiyor mu bunlar😔bir tane de değil yani

Lazer sonrası çıban çıkmıştı ne olduğunu bilmiyordum sıktım elledim böyle iz kaldı geçiyor mu bunlar😔bir tane de değil yani

Cevap
8Cevap
Kıl koku iltihabı bu.
Kuru kese yaparsan düzenli geçebilir.
Çıban sıkmak çok tehlikeli sakın yapma. İnşallah geçer kantaron yağı aleovera falan kullan
Ben bilmediğimden sıktım ama lazerci neden sıktı? Onun bilmesi lazım değil mi
İzi geçmedi değil mi 😔
Oo baya olmuş benimde 5 yıla geçer heralde🥲
Doğru haklısın da insan kafaya takıyor lazerden sonra böyle oldu paramızla rezil olduk bildiğin. Her neyse dediğin gibi yağ kullanıcam umarım geçer sağol
Bu lazer mevzusu can sıkmaya başladı. İki tanıdığımın yüzünü yaktılar lazer yapıcaz diye. Yoldan adam tutup lazer mi yaptırıyorlar anlamıyorum
Vallahi öyle keşke hiç yapmasaydım pişman oldum günde kaç kişi gelip şubede bağırıp mağdur olduğunu söyleyip gidiyor
Kolay geçecek gibi durmuyor
😮💨
Aa kötü olmuş bilemedim
Geçer zamanla
Geçer mi
Geçer evet
Ne bilim başka nerende ne. Var
Bacağımda sadece
İyi doktora git
Geçmiş olsun Cildiyeye bi git istersen
Geçiyor, ama sıkma bir daha
Cildiyeye git
Cildiyenin bir b*k yaptığı yok uyduruk kremler yazıp gönderiyor
Sanırım
Geçer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şimdi böyle durumlarda panik yapmamalısın çünkü çoğu durumda izler zamanla hafifleyebilir! Lazer sonrası sıradan sivilce ya da çıbanların oluşması cilt hassasiyetiyle alakalı olabilir. Eğer izler koyu kahverengi ya da kırmızı tonlarında ise, cilt yenileyici kremlere ve güneş koruyucusuna önem verebilirsin. İzlerin kalıcı olup olmadığını dermatolog görmeden anlamak zor, ama cildin kendini yenileme özelliği var 😊 Bol su iç, cildini nemli tut ve asla böyle durumlarda sıkma.
Eğer içini rahatlatmazsa bir dermatoloğa görünmeyi düşünebilirsin. Cilt gerçekten sabır ister, sakin ol ve biraz zaman tanı. 🌸