Çocukluktan kalan izler falan, sizce kusur mudur?

Benim yüzümde var. Kusur olarak kabul etmiyorum.. doğal buluyorum.
Çocukluktan kalan izler falan, sizce kusur mudur?

Benim yüzümde var. Kusur olarak kabul etmiyorum.. doğal buluyorum.
Hayır değildir burada önemli olan da kusur olarak gördüğünüz şeylerin siz istediğiniz kadar üzülseniz de gitmeyeceğini bilmeniz ve bu yüzden onlarla barışmanızdır
Kalıcı vücut izleri de, insanların güzellik algısı ve kişisel tercihlerine bağlı olarak farklı şekillerde değerlendirilebilir. Bazı insanlar için vücut izleri bir kusur olarak kabul edilebilirken, diğerleri içinse benzersizlik ve karakter ifadesi olarak görülebilir. İzlerin kusur olarak algılanması ya da kabul edilmesi tamamen kişisel tercihlere ve toplumsal normlara bağlıdır. Önemli olan, her bireyin kendini kabul etmesi ve kendini sevmesi olmalıdır.
Teşekkür ederim 🍃
Tıpta kusur olarak geçebilir ama bence kişiyi özel kılan detaylardır. Ben bu yüzden bazı kusurları çok severim. Mesela çil, farklı gözler ya da bembeyaz saçlar -albino gibi- ~ ℳ
Herkeste var insanlık hali bence kusur değildir.
Teşekkürler ☺️
Cevap
25Cevap
Kalıcı izler kusur değildir kişinin doğallığına artı katar bence bu izler aykırı değil aksine yüze doğallık katar iyi bir görünüm sağlar
Kusur olup olmamasından daha önemlisi kusurların doğal ve güzel olmasıdır... Mesele, kusurları DA beğenebilmektir...
Güzel bir insanda çok dikkat çekmez, ćok derin izler deģilse dermabrazyonla yani zımpara ile düzelir.
Neden kusur olsun ki
Insan dünü bugünü yarını ile bir değerler bütünüdür
O izler yasanmisliklarinin acılarının
Sevinclerinin göstergesidir
Teşekkürler sagolun
Hayır bence yaşanmışlıkları gösterir bakıp eskileri hatırlamayı
Benimde yüzümden sivilce izleri var kusur sayıyorum ben şahsen kendimdede tiksiniyorum
Kusur değildir, o kişinin bir parçasıdır, özelliğidir, karakteridir...
Kusur özneldir. Hayal ettiğimden daha güzelmişsin, tebrikler.
Benim parmağım koptu 2İki hafta önce şu anda yani parmağım İyileşsin hareket ettirebiliyim yeterki iz kalsın hiç dert etmem sende etme bence beterin beteri var
Sen yörük müsün
Bence kesinlikte değildir karakteristik özelliklerdir, kişiyi farklılaştırır diye düşünüyorum.
ınsanı guzel ve ozel yapan kusurlarıdır
Bazen güzellik kusurdadır.
Kusur olarak görmüyorum hepsi birer hatıra
Ben izleri kusur olarak görmüyorum
Nasıl bir kusur mesela
iz miz göremedim ben
yaşanmışlıktır
İzler neyden olduğuna göre değişir
İnsanda kusur aramak nedendir ki
nerede olduğuna bağlı
Saçlar uzamış kestirecek misin :D
Kandırıldım :/