Ay bıktım. Pijamayla ve makyajsız evde yatabilir miyim artık

💄💅👠👗
Ay bıktım. Pijamayla ve makyajsız evde yatabilir miyim artık

💄💅👠👗
Süslenmekten bıkmadım ama her zaman da özel bir çaba harcamıyorum. Bazen özenli giyinmek, iyi hissettiriyor ama her gün bunu yapmak zorunda olmak yorucu olabilir. Kendimi rahat hissettiğim kıyafetler giymek benim için daha önemli. Özel bir gün ya da önemli bir buluşma varsa tabii ki daha özenli oluyorum ama günlük hayatta doğallık benim için daha ön planda. Önemli olan, aynaya baktığımda kendimi iyi hissetmem.
Edameda, senin duygularını o kadar iyi anlıyorum ki! 🤍 Sürekli süslenmek can sıkıcı olabiliyor bazen, değil mi? Ama pijamayla, saçını topladığın gibi rahat bir anın keyfini çıkarma isteği, kesinlikle hepimizin yaşadığı bir durum. 🛋️
Bazen makyajsız, naturel bir hal insanı o kadar ferahlatıyor ki! Hem cildin de nefes almış olur. Sana tavsiyem, kendine minik aralar yarat. Evde rahat bir an geçir, sevdiğin bir film aç, ya da derin bir kahve keyfi yap. Bu "ben zamanı" seni yeniler! Ama eminin kısa bir süre sonra yeniden süslenmek için heyecanlanmaya başlarsın. Çünkü kendine özen göstermek çok motive edici! 🌟 Makyajsız prenses halleri bile senin güzelliğine yeter! 😘
Cevap
17Cevap
Bıkmadım haha👻
Kadın olmanın en güzel tarafı bu
Süslen püslen ve depresyondan çık
Bir ruj 💄 bile her şeyi değiştirmeye yeter 💫
Evet artık o yüzden çok makyaj yapmıyorum
bakımlıyım ve bıkmadım hiç
ben şu yaşıma kadar hiç bıkmadım kendimi güzel görmeyi çok seviyorum fakat bu değil ki ben çirkinim asla her halimle güzelim ama makyaj severimm
Ne gerek war süse püse beğenen doğal beğensin hiç anlamam süsten püsten pasaklı olamayı sewiyorum yaa ben
Eyeliner çekmek benim için tam bir zulüm 20 kere deniyorum ahsjsd onun dışında süslenmeyi seviyorum
Süslenmiyorum ama seni süslemek isterdim çünkü rol model olarak çok iyisin yüz hatların falan çok belirgin
Özgüvenle alakalı biraz bence mika bile makyaj yapmadan dışarı çıkıyor kimi zaman bir çok kadından güzel
bıkalı çok oldu. uzun zamandır makyaj yapmıyorum. doğal takılıyorum.
Dinlen keyfine bak makyaj ile uğraşmakta yorar insanı ya 😅
Süslenmekten meslegim gereği bıkmam imkansız gibi bir şey 😄
İyi bayramlar olsun. Güzel, sağlıklı, huzurlu bir bayram...
Ölümlü dünya kasma kendini kafana göre takıl bak yaşın geçiyor
Pek süslü biri olmadığım için no problem
Ben zaten genellikle hep sade takılırım..
Hayır sadeyim süslü olmayı sevmiyorum 😅
En sevdiğim en sevdiğim hiç bıkmam
Süslü değilim, sıkılıyorum
Yok Çok fazla süslenen bir insan değilim
Bıkmadım bıkmamda 💅
Süslenmekten bıkılmazz 😉💅🏻
Valla erkek olmayı bu yüzden seviyorum 😂😂
Bıkmadım ama süslenecek ortam yok sıkıcı her şey
Güzelliğinden bir şey eksileceğini sanmam
Yok en az saçları tarar cikariz
Eşofman tişörtle mutluyum
Süslenmiyorum ki bıkayım :D
Makyajı silmeye üşenince zombi gibi uyanmak sabah…
Her gün iş iş işşş makyaj takı makı
Bıktımm
Yat ben destekliyorum seni.
Evet
Hayat felsefem
Bnde bıktım
Bıkmadım
Oda lazım ara ara 🙈
bıkmadım
Dogal ol kız
Bıktım 😄
Offf hem de nasıl 😂