Moda & Stil Sütyen takmaktan yoruldum artık sizde öylemisiniz? begümsarı Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Herkes bu kez bize bakarlar Sütyen takmaktan yoruldum artık sizde öylemisiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl hiç sevmiyorum sütyenini ama mecbur dışarıda takıyorum sma evde asla takmam 4 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Takma o zaman zorla kafana silah mı dayıyorlar nasıl rahatsan öyle yaşa 3 0 Yorumla
Kutay38382 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 67% +1 yıl Sütyen takmayan biz erkekler sadece ne rahatt 0 1 Yorumla TürbanlıHuriş +1 yıl Çok şanslısınız Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 57% +1 yıl Zorlayan mı var 🙂 ayrıca rahatsız ediyorsa uygun değildir bence 0 0 Yorumla
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Beden senin tercih senin sonuçtaBöyle çok insan var 0 0 Yorumla
eagle0707 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl evet yaa tak tak nereye kadar çıkarmak lazım artık :) 0 0 Yorumla
calpsize Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Büyük göğüste takmamak büyük sıkıntı çok belli olur 0 1 Yorumla TürbanlıHuriş +1 yıl Bencede Yorumla
Backx1 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Bana göre eziyet o ne öyle gögüsler için zarar da sıkıyor sütyen haliyle sanki kemer ile sıkıyorsun gibi keşke sütyen olmazsa 0 0 Yorumla
selmadagcan Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl ben takmıyorum 2 4 Yorumla begümsarı +1 yıl Beden kaç Yorumla selmadagcan +1 yıl 85 Yorumla selmadagcan +1 yıl sen Yorumla begümsarı +1 yıl 90. Yorumla
ESKİŞEHİRLİPRENS0026 Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Bayanların genel problemi kesstirin atın diyeceğim bayanın en güzel estetiği de göğüsleri be mübarek 0 0 Yorumla
sbinarar Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Ben kullanmıyom bacım saldım langır lungur 0 2 Yorumla begümsarı +1 yıl Lan erkeksin zaten sütyen ne alaka sende Yorumla sbinarar +1 yıl Sanna beyin alacam böyle esprileri anlayanından , biri espri yapınca tavşanın ışığa bakakaldıgı gibi kalma diye :) Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Haklısın Ben de takmıyorum artık 0 7 Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Bana hiç bakan yok ama ya bu bence bir şeyler efsanesi takmayınca bakarlar Yorumla begümsarı +1 yıl Sen ne takmiyon Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Aa Konuyu sen açtın sütyen Yorumla begümsarı +1 yıl Erkeksin sütyen mi takiyon Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Yasak mı var Yorumla begümsarı +1 yıl Memen o kadar büyük mü Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Lütfen Özel konulara girmeyelim konumuz bu değil Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% +1 yıl takmayın zaten. görüntü çok güzel oluyor :) 0 0 Yorumla
Sahil06 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Biz doğuştan takmıyoruz 😉 0 1 Yorumla TürbanlıHuriş +1 yıl Şanslısınız Yorumla
amologbey Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Mmlere özgürlük ver artık ozaman 0 1 Yorumla TürbanlıHuriş +1 yıl Gunah Yorumla
Kabadayıreco01 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çok zorluyor mu 0 1 Yorumla Kabadayıreco01 +1 yıl Bırak sallansınlar 😂
Cikolataaa22 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Maalesef 5 14 Yorumla begümsarı +1 yıl Sendemi Yorumla Cikolataaa22 +1 yıl Çok terletiyor takmak istemiyorum Yorumla begümsarı +1 yıl Takmasam uçları belli oluyor yaa bı süre sonrada sarkıyormuş Yorumla Cikolataaa22 +1 yıl Evet öyle bi sorunda var Yorumla begümsarı +1 yıl Ooff napacaz biz Yorumla Cikolataaa22 +1 yıl Takmayalim😂😂 Yorumla begümsarı +1 yıl Sallansınlar dimi Yorumla Cikolataaa22 +1 yıl Bırakalım sallasinlar Yorumla begümsarı +1 yıl Kaç beden seninki Yorumla Cikolataaa22 +1 yıl Burdan mi soruyorsun 😂 Yorumla begümsarı +1 yıl Özele yazamiyom Yorumla Cikolataaa22 +1 yıl 70 😊😊 Yorumla begümsarı +1 yıl Memelere özgürlük 😂 Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl Takma sevmiyosan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
hiç sevmiyorum sütyenini ama mecbur dışarıda takıyorum sma evde asla takmam
Takma o zaman zorla kafana silah mı dayıyorlar nasıl rahatsan öyle yaşa
Sütyen takmayan biz erkekler sadece ne rahatt
Çok şanslısınız
Zorlayan mı var 🙂 ayrıca rahatsız ediyorsa uygun değildir bence
Beden senin tercih senin sonuçta
Böyle çok insan var
evet yaa tak tak nereye kadar çıkarmak lazım artık :)
sorma bizde sütyenli meme görmekten yorulduk 😂😂
Büyük göğüste takmamak büyük sıkıntı çok belli olur
Bencede
Bana göre eziyet o ne öyle gögüsler için zarar da sıkıyor sütyen haliyle sanki kemer ile sıkıyorsun gibi keşke sütyen olmazsa
ben takmıyorum
Beden kaç
85
sen
90.
Bayanların genel problemi kesstirin atın diyeceğim bayanın en güzel estetiği de göğüsleri be mübarek
Ben kullanmıyom bacım saldım langır lungur
Lan erkeksin zaten sütyen ne alaka sende
Sanna beyin alacam böyle esprileri anlayanından , biri espri yapınca tavşanın ışığa bakakaldıgı gibi kalma diye :)
Haklısın Ben de takmıyorum artık
Bana hiç bakan yok ama ya bu bence bir şeyler efsanesi takmayınca bakarlar
Sen ne takmiyon
Aa Konuyu sen açtın sütyen
Erkeksin sütyen mi takiyon
Yasak mı var
Memen o kadar büyük mü
Lütfen Özel konulara girmeyelim konumuz bu değil
takmayın zaten. görüntü çok güzel oluyor :)
Biz doğuştan takmıyoruz 😉
Şanslısınız
Zaten çıplak geziyorsunuz
takma boş ver Salıver gitsin😊
büyükmü yordumuki
Küçükse takma belli olmaz
biz de çıkarmaktan yoruldukç9)))
Kaç beden ki bu kadar zorlanıyorsun
Takmaktan yorulmak nasıl oluyor
Büyükler mi de yoruyorlar
takma aşko
mecbur değilsin