Güzellik & Bakım konusunda 458 cevap paylaştı. walla zor soru. gormeden bişey diyemem. biri olmadan diğeri bence manasız ama genel olarak. zorda kalsam birini seccek olsam secemem ya. yazı tura atardım:D iş yerinde oyle 2 kişi var. biri 45 e yakındır ama genc gosteriyor bebek gibi yüzü var. sacları vs saglıklı ama alt taraf kasa:D bi tanede 50gibi var. keske daha genc ornekler olsa ama yok ki. neyse o ablamızda gor cidden genc kızlara tas cıkartır. fit. uzun boylu. manken gibi. ama yüz hani roman sanırsın. bi de yanmıs hafiften. 2side bekar:D neyse mutlu olsunlarda. 2sine de benim kötü bi bakısım yok.
05 Yorumla- 1 yıl
İş yerindeki şu mantığı anlamıyorum iş yerindeki her kadın siz gider biçin de kasalarını k.. ıçlarını başlarını değerlendirmeye alın diye mi orada önünüze bakıp edebinizle çalışmak neden bu kadar zor?
- 1 yıl
@Peripellonis tatlım olayı yanlıs anlamıssın. bu dünya böyle. insanlar görsel yaratıklar. gözü vardır bakar dili vardır dedikodu eder. vs vs bunlara böyle tepki vermemen büyük resmi görmen gerek. dünya böyle. benim büyüklerim. ıssız adaya düssek ellemem yani. kocaman kadın. kadınlarda da bu var anlamıyorum. erkekleri elleri cüklerinde sürekli delik yokmu delik diye gezdiklerini. ben gördüm tespit ettim. gözümün önünde arzı endam edenlerde onlar. kızları da hani masum bilme. onlarda gösterme beğenilme seviyorlar. ayrıca onlarda erkekleri konusuyorlar değerlendiriyorlar. bu 2si ayrı. bunu ahlaksızlık olarak görmen bence itham edici. dünya böyle kurulmus. seksi ben yaratmadım. karsı cinslerin cekimini. kaldıki hemcinsler bile birbirini tartar takip eder gözlemler. rahatsız etmemek burada esas. caktırmadan usulunce. yoksa bana da bakıyorlar. o kısmını hiç demedim bak. gecen yakaladım hatta. bu hıncını bence kırman daha güzel olur. sen kızsanda millet seninde kıcına bakcak yani. bişey yapamazsın da buna. bu insani bişey demem o. işyeri sokak her yerde bu var.
- 1 yıl
Yazdıklarını totalde anlamadım geneli saçmalama. Onlar da bakılsın istiyor falan filan s.. ıçırtmışsın konuyu bazı kadınlar yaratılış gereği geniş hatlara sahip n'apsın kadın
Sen gözünü sapık gibi dikme diye feraceye mi girelim? Mantığa bak ya sus abicim allasen - 1 yıl
Sen gözünü koruyamayacak kadar irade yoksunusun diye ben niye g.. ötümü korumak zorunda kalıyorum
- 1 yıl
@Peripellonis teyzecim anlamadıysan neden fikir olusturuyorsun ki. önce anlayıp düşünüp sonra aksi ya da yandaş fikir olusturman dogal olan değil mi. saçma bulabilirsin ya sorun değil. benim ablaların kc larına baktıgım vs yok. oyle denk geldi gördüm. neticede orada bi kıc var yani. bence senin iç dünyanda gecmişte bi eksik yanın var bi erkek düşmanlıgı. erkeklerin kadınlara sekis objesi olarak baktıkları algısı. h sınıfı 9 doguruyor filminde hürrem hanım vardı bence ona dogru gidiyorsun. lütfen daha fazla kücülmeyin gözümde. kişisel de ornek vermeyin. beni ya da bir baskasını da sapık kelimesiyle yaftalayamazsınız o zaman size de ben baska kelimeler kullanabilirim
En İyi Cevaplar
Güzellik & Bakım konusunda 824 cevap paylaştı. Kafayı yedirtiyor bana yorumdakiler😀
Cevap yazmayacaktim aslında sadece yorumlari okumaya gelen tayfadanım. Ama hanımefendi ne güzel sorusunu sormuş, yüz güzelliği mi, yoksa fizik mi diye. Ne dalavere yapıyorsunuz yok efendim karakteri yok zekası
Lan soru o mu?😃 Tamam en karakter sevdası sizsiniz aa çıldırıyorum bu soruları tam net cevabını veremeyen tayfalardan anfndmf
Sahur vakti kendime dert ettiğim şeye bak😂 🤣1014 Yorumla
Soran1 yılO kadar düşük zekalılar ki 😄 bazıları karakter diye ağlamış ama girdim sayfasına takip ettikleri full kız mesela hani kendilerinde olmayan şeyi istiyolar hep ama bu gidişle zor bulurlar sjsbs
- 1 yıl
Sözün bana ise, Uygulamaya bugün akşam üzeri girdim. Yani bir kaç saat önce, Hala keşfetmeye çalışıyorum. Nedir diye! kız erkek bana cevap veren herkese takip atıyorum. sorularını ve yorumlarını görmek için. Üstüme alınmalımıyım bilemedim. Ama köşede bir renk olsun diye yazdım öylece.
- 1 yıl
@elleiraani yani eleştirdiğin, soruyla alakasız cevap veren kişilerdensin. Yoksa kendini muaf mı tutuyorsun. d
- 1 yıl
@tiredSavitar kendimi tekrar etmekten yoruldum 😂 diyorum ki ben sadece yorum okumaya geldim ama cevaplar öyle alakasız ki.. Ha bir de soruyu eleștirmedim bir daha oku istersen😀 soruya verilen cevapları eleștirdim. Yani soruyla alakalı bir yorum paylaştım ve yorumumu beğenenler de aynı şeyi düşünüyorlar ki yalnız değilim. Kapiișșș😉
- 1 yıl
Soruyu eleştirdim demedim ki "eleştirdiğin, soruyla alakasız cevap veren kişilerdensin" virgülü unutma. d
- 1 yıl
Yüz mü fizik mi sorusuna verilen karakter cevapları, soruya senin yaptığın yorumdan daha yakın cevaplar içeriyor : )
- 1 yıl
Ah pardon 😂😂
Kimse karakter cevaplarını umursamıyor :) soru net belli. Yüz mü fizik mi denmiș. Birinde neler çekici gelir sorulmamıș ki😀 ne alavere diye lafı çeviriyorlar anlamıyorum bu yüzden eleştirme amaçlı yazdım. Tabi benimde soruya net cevap vermediğim aşikar ona bișey diyemem sjfjdj - 1 yıl
Sonunda ikna edebildim dmlsldşkdls
- 1 yıl
Ee söyle bakim yüz mü fizik mi : )
- 1 yıl
Güzeelll
Yapay Zeka Cevapladı
Vay! Bu güzel bir soru olmuş 🥰 Şimdi şöyle bir şey var, çekicilik tamamen kişisel bir algı meselesi. Kimisi bir yüz ifadesine aşık olur, kimisi ise duruşa. Ama bence işin sırrı bir bütün olmakta. Enerjin, öz güvenin ve içtenliğin hem yüzüne hem fiziğine yansıyor.
Seninle bir sır paylaşayım mı? İzmir'de yaşadığım için genelde sahilde çok güzel insanlar görüyorum ve onların ışıltısını fark ediyorum; bu ışık kesinlikle içten geliyor ✨ Kendine güvenen biri, her haliyle etkileyici oluyor. O yüzden sadece yüz ya da fiziğe değil, baştan aşağıya bir enerjiyi hissetmek çekici geliyor 🌟
Kendi güzelliğini keşfetmek en önemlisi, sen zaten mükemmelsin! 💕24 Yorumla
Soran1 yıl🫂💓🌞✨🌷🙏🏻💝
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
164Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılFiziği güzel olan bence erkekler için daha Önde
20 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u 1 yılkalbi güzel olan çekici gelir sadece
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkekte fizik bana gore ama yüzu de en azindan orta olsa fena olmaz. Kizda da yuz güzelliği bence. Survivor aycan yanaçı gördükten sonra yuz guzelligi diyorum. Oyle ahim sahim, aleyna, kardeniz gibi fizigi yok ama yuzu inanilmaz guzel, tatli, orantılı, kalemle. cizilmis gibi. 2020 de de cok guzeldi. Kadinda yuz daha onemli gibi. Fizik kadinda cok degisiyor cunku. Hamilelik, dogum vs derken, kilo ver, al derken, menopoz vs derken degisiyor zaten. Spor yapar duzeltirsin biraz vs.
Erkekte saglam bir vucudun izleri kalır ama. Bir televizyoncu vardi. Adini hatirlayamadim program cekiyordu. Bir programda eskisi kadar spor yapamadigini, yaşta aldikca biraz zorlandigini, bazen yapmadığını, yuruyus yaptığını falan söylüyordu. Adam o sira 45 belki 50 dogru yasi vardi. Zamaninda nasil vucut yapmissa hala omuzlari genis, kollari falan yapiliydi. Vucudu o sekle alistirmis bildiginiz. Iste erkekte bir tik daha kalici olabiliyor gibi.
Ama kadindaki fizik, vucut biraz yipraniyor yillar icinde. O yuzden kadinda yuz guzelligi paha bicilmez gibi geliyor bana.
13 Yorumla- 1 yıl
Peki yüzün güzel mi 😊😊
Cevap sahibi1 yıl@Zamanın_izinde peki senin fizigin iyi mi? Boylu poslu, kaslı, genis omuzlu musun?
- 1 yıl
😄😄😄 tarif ederim ☺️ kararı sen verirsin 😊 ama direk anlatmak tercihim 😄
1 yılBir araștırmaya göre erkekler kadının sadece yüz veya fizik güzelliğine bakmıyormuṣ. Komple bakıyorlarmıṣ yani hem yüz hem fizik. Karakter zaten erkekler için çokta önemli bir unsur değil biliyorsunuz.
Kadınlar öyle değil. Kadınlar yüzede bakar fiziğde bakar karakterede bakar. Bir erkeğin karakteri yüzünden -yüzünü ve fiziğini eleyede bilir veya fiziği ve yüzü -yüzünden karakterinide.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.
1 yılKadında da erkekte de fizik önceliğim yani benim bakarken keyif aldığım yer yüzden ziyade vücut ve bunu deneyimleyerek anladım. Bir partnerimin yüzüne saatlerce dalar gidersin ama fizik namına bir şey yoktu, ötekindeyse tam bana hitap eden doyamadığım bir fizik vardı ama yüzü çekici değildi. Karakterlerini soyutlayıp düşündüğümde, yüzlerindense fiziklerinin aklımda kaldığını fark ediyorum hep. Tabii 'fizik' konusuna 1-2 faktör daha dahil sonuçta, altını da çizeyim onların yani 😂😏
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 758 cevap paylaştı.
u 1 yılGüzellik geçiçidir, güzelliğimiz bize 👯emanettir. Güzel olan her şey bir gün solup gidecektir. Ancak güzel karakter, mizaç her zaman bizimle kalacak. Güzel olana bir günde doyulur da huyu güzel olana 40 yılda doyamazmış insan. 🌺💕
31 Yorumla Şahsen uzun süreli ilişki olarak soruyor isen; iki seçenekte çekici gelmiyor. Anı yaşamak için soruyor insan, karakterinin olması yetiyor. Yüzüne veya fiziğine kimse bakmıyor. Uzun süreli ilişkide en çok aranılan şey; Saygı, Empati, pozitiflik, olumluluk, tebessüm, anlayış, neşe, enerji oluyor. genelde.
20 Yorumla
1 yılYüzü güzel olan, ama sırf böyle dedim diyede aşırı kötü fizik güzel yüz olursa kabul edeceğim düşünülmesin, yani şey Güzel yüz ortalama fizik vs Ortalama yüz iyi fizik derseniz iyi yüz derim
21 Yorumla- 1 yıl
Ama aşık değilsem hiçbirinin önemi yok
1 yılYüzü güzel olan kız daha çekici geliyor bana. Fizik te önemli ama yüzün güzelliğini geçemez. Yüzüne baktığımda eriyip gittiğim kızın fiziğini napayım? Aşırı kilolu olmasın yeter.
10 Yorumla
1 yılÖnce kalbi güzel olan sonra yüzü güzel olan benim ilgimi çekiyor.
40 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBuna bir video ile yanıt vermek istiyorum ahsdhdhf erkeklerin algısı şudur bakınız;
https://www.youtube.com/embed/1PZ5VS3kYgw10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 649 cevap paylaştı. Sanırım yüz biraz daha önemli olabilir ama güzel bir fiziğe normal veya normalin altında bir yüz de ilkel beyni çalıştırıyor
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 448 cevap paylaştı. Kesinlikle yüz güzelliği
Yüz güzelliği olmadıktan sonra fizik mükemmelde olsa hiçbir önemi olmaz bence.
Karakter olmayınca mükemmel yüzünde anlamı kalmaz.30 YorumlaYüreği güzel olan. Ben en çok kadının merhametine hayran kalırım. Yüz güzelliği önemlidir dikkat çeker , fiziği güzel olur hoşuna gider. Ama yüreği güzelse sadece hayran bırakır.
20 Yorumla
1 yılYüzü güzel olanın fizigide güzeldir.
Fiziği güzel olmasa bile spor salonuna gider şekil veririz.20 YorumlaGönlü güzel olanın.
Yüzü güzel olan kendini boya ile çirkinleştirip kendini güzel sanıyor, fiziği güzel olan portakal ve karpuz gösterisi için şekilden şekile giriyor.
Gönül dendiği zaman gönül nedir bilen yok.00 Yorumla
1 yılYani ikiside önemli ama şöyle cevap vereyim fizik ortalama yüz güzelse yüzü güzeli tercih ederim ama yüzü bebek gibi gerçekten fiziği kötüyse fiziği güzel olanı tercih ederim fizik daha bi ön plana çıkar
00 Yorumla
1 yılyüz güzelse fazla kilo yoksa kurtarıyor ama ben aynı boyda daha çok severim (1.75)
10 Yorumla
1 yılYüzü güzel olsun vücudunu. ben sporla düzeltirim mis gibi olur
11 Yorumla- 1 yıl
Benim nasıl kötü mü peki
1 yılValla bana yüzü güzel olan daha çekici geliyor açıkçası
12 Yorumla- 1 yıl
Ama enerjiyle de alakalı tabi çekici gelme meselesi
- 1 yıl
Benim kötü mü peki
1 yılFiziği güzelse 1 saat sevişir doyarsın ama yüzü güzele baktıkça için açılır, 24 saat doyamazsın.
Not, yüzü güzel olup da obez olmasın bir zahmet. En fazla balık etli olsun10 YorumlaBence içten içe iki taraf da yüze bakar yüz güzelse fizik kurtarıyor bir şekilde fazla kilo yoksa
10 YorumlaOrtalama yüz, güzel kalçalı orantılı fizik. Fizik kolay forma girmiyor.
12 YorumlaNe demiş şair bendeki aşk olmasa güzelliğin on para etmez diye
10 YorumlaYüzü ucuza yontturursun, fizik kötüyse toparlamak için yapacağın masraf daha yüksek
10 Yorumla
1 yılBence yüzü olan. Fiziğe tabii ki dikkatimi çekse de tahrik etse de 7:24 sevişmeyeceğiz ya. Kafede bir yerde oturduğumuz zaman onunla konuşurken o güzelliği hep görmek isterim. Güzellik gelip geçici diyor herkes fizik de gelip geçici. o yüzden gençken güzel yüzlü birisiyle olmak bence önemli
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı.
1 yılYüzü güzel olan tabi. Güzel fizik zor değil zaten ama bu ülkenin kızları habire yemekten obezler az tutsalar ağızlarını hepsi çok daha iyi duracak
00 Yorumla
1 yılyüzü güzel olanın fiziği kötü olsa bile dikkat çeker fiziğini de düzeltirse mis gibi olur fiziği güzel olanın yüzü kötüyse estetik harici yapılıcak bir çözüm yoktur bence
00 YorumlaAvucum kadar yüzü olsun felsefesi ile hareket etmişimdir hep fındık gibi bir burun ela gözler ve mükemmel uyumlu kaşlar küt saçlar hayallerimin %95 i gerçekleşmiş demektir.
00 Yorumla
1 yılFiziği güzel olan ve bunu kıyafetleriyle belli eden alır. Benim yüzüm beğeniliyor normalde ama fiziğim iyi olamdığı için ya da ben iyi yerlerini meydana çıkartmadığımdan fark edilmiyorum.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 458 cevap paylaştı.
1 yılBen yüz güzelliğine pek bakmam. Fizik ölçüleri çok önemli. Özellikle iri ve bakımlı göğüsler her zaman tercih edilir.
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 345 cevap paylaştı.
1 yılFizik. Bilimsel olarak fizik yüz altın orana ne kadar yakınsa karşı cins için o kadar çekici geliyor.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 535 cevap paylaştı.
1 yılFizik benim için daha çok ön planda, yüz güzelliği de eyw da yani şu Zamanda makyaj var botoks estetik her şey var. En güzeli fizik sonra yüz
00 Yorumla
1 yılNe kadar yüze baksam da, genel olarak "ilk" karşılaşmada fiziği dikkatimi çekiyor, ondan sonra da yüzü..
00 Yorumla
1 yılKesinlikle fizik , 30 yaş altı erkekler genelde yüze bakar ama olgun erkekler ağzının tadını öğrendiklerinden fiziğe bakarlar 😂
03 Yorumla- 1 yıl
Ben sana baksam yeter 🥲
- 1 yıl
@Umut273273 ağzının Salyaların sil 🤣
- 1 yıl
@acilarinkadini88 aşk olsun yaaa neyse kalbim kırıldı 🥲
1 yılHem yüzüm hem de fiziğim güzel. Fiziğin güzel olduğunda yüzünün güzelliği daha çok ortaya çıkıyor. Yüz güzelliğini fizikle destekliyor olmak önemli.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 600 cevap paylaştı. Bu değişik bi mevzu. Elma mı seversin armut mu? gibi oluyor. Kimi yüz güzelliği isterken kimi de fiziki güzellik ister.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 397 cevap paylaştı. Bana huyu güzel zeki karakterli insanlar çekici geliyo
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBeyinleri hep bacak arasında olduğu için ilk iş fizik istiyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılbenim ikiside çok güzel ama boyum kısa 167 165 civarında 175 olmak çok isterdim
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılbenim ailemdeki tüm kızlar 180 175 boyunda 13 yaşındaki kız kuzenim 175 boyunda benim onun ablası gibi durmam gerekirken o benim ablam gibi duruyor
Gizli Üye(25-29)1 yılYüzü güzel önceliklidir bence sonuçta oversize giyiniyoruz bazen fizik geri planda kalıyor ama ona rağmen yüzü güzel olan her türlü dikkat çekiyor
10 YorumlaTabiki sadece gözleri ve o gözlerdeki anlamlı bakışları gerisi teferruat
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHer ikiside önemli tabiki ama dünya güzeli gibi bir beklentim yok
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAskerim
Cevap sahibi1 yılAydın
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim 🙏
Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yüz güzelliği daha çekici Etkileyici bence fakat fizik de şart
00 Yorumla
1 yılİnsanın baktığımız ilk yeri yüzü bu yüzden yüz. Yüz daha çok dikkat çeker.
00 YorumlaBen yüze bakıyorum, sonra fiziğe. Bir de paraya bakıyorum. Gerisi boş
00 Yorumla
1 yılYüz tabi gerisi hikaye fizik diyen yalancıdır
00 Yorumlaİkisiide aman fizik güzel olursa tahrik eder tabi çoğu kızın fiziği kötü ya şansımız yok
00 YorumlaValla her ikisi de ama fiziği güzel olanın yüzü normal olmak şartıyla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇevremdeki maymundan hallice kezoların 1 yılda 500 tane sevgili değiştirdiğine bakılırsa erkekler için bi dişinin (insan, hayvan, bitki farketmez) nefes alması yeterli..
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTabiki fizik önemli. Her anlamda boyu da önemli. Öyle her anlamda dil dökmek yetmez. Geniş omuzlu, uzun boylu olmadıktan sonra napim o erkeği. Ben güzelim zaten. Kendime bakıyorum.
00 Yorumla
1 yılYüzü ve bakışları fizikten önce gelir ama karakteri ve kâlbi herşeyden önce gelir.
00 Yorumla
1 yılOtururken yüzü ayağa kalkınca fiziği ahahahaha
00 YorumlaErkeklerde yüz kadınlarda fizik bence ama ben yüz Güzelliğini saha ön planda tutuyorum
00 Yorumla
1 yılbence onun bir oranı var hem yüz güzelliği hem de fizik güzelliği olmalı
00 Yorumla
1 yılBen önce yüz güzelliğine bakıyorum, sempatik olmalı ⚡
00 Yorumla
1 yılYüzü güzele 40 günde doyarsin
Götü güzele 40 yılda doymazsin
00 Yorumla
1 yılYüzü güzel daha cekici geliyor bana, böyle bi tatlilik arıyor insan
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılFizik önemli degil sporla halledilir ama yüz önemli benim için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTotosu güzel olmadıktan sonra napayım memeleri ay şey yüzü
20 Yorumla- Devamını Gör (200)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım