Önce fizik yuzu çok güzel olup şişko olan biri çekici gelmiyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Yüzü güzel olanda fiziği güzel olanda çekiyor. ben onlara belli etmiyorum
0
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Otelde çalışan bir kız vardı ilk gördüğümde dikkatimi çekmiş beğenmişdim. Mayıs ayında başlamışdı. sonra zamanla bana ilgisi olduğunu fark ettirdi.1 ay geçmisdi akşam yemeğinde yemeği bitirdi masadan kalkınca bana muhabbet başlatıp tanışmak için bişey sordu ben efendim banamı dedin diye karşılık verdim. bana dediğini biliyordum yakınımızda başka kimse yokdu biraz geride kız arkadaşı vardı. bundan sonra bikaç gün trip tavır falan yaptı. sonra onu yolda karşılaştığımız üzüntülü gördüğüm bir an, hafif tebessümle başımı eğip ona saygı değer verdiğimi gösteren bir selam verdim çok güzel göründügü gülümsemesiyle karşılık verdi.2 gün sonra yine yolda karşılaşıp selamlaşdık otelden lojmana doğru gidiyordu bende otele doğru. Otelden lojmana ďönerken onu çantalarıyla gördüm çıkışa gidiyordu arkasından gittim güvenlikde onun çantalarına bakılırken ben dışarı çıktım onu bekledim. çıkınca yanına gittiim işden ayrılıyordu. akşam yemeğinde cevap vermediğim konuşmasına, ne zamandır sana söylemek istiyordum aklımda kalmasın diyerek cevap verdim. teşekkür etti sonrada vedalaşdık
Onun bana söylediğine ben ya iltifatla ya da kötülüyerek cevap vercektim. kilo aldığını rejime başlayacağını söylemişdi. benim söylemek isteyip geçte olsa söylediğim duymak istediği cevaptı bunun için teşekkür etti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Yüzüğü güzel olan
Zayıf vücut ben bebeksi okşamalık yüz dikkatimi çeker
Neden iki seçenek ya ,, ikiside hatta huyuda güzel olsun üçü de olsun😂
Sosyo-kültürel seviye > Huy güzelliği >= Yüz güzelliği > Fiziki güzellik
kesinlikle yüz güzelliği bir kadının en güzel en masum şeyi yüzüdür :) narin ve hassas :)
fizik fizik fizik
baxak sadelik
pürüzsüz ten
175-178boy
Önce fizik yuzu çok güzel olup şişko olan biri çekici gelmiyor
Yüzü güzel olanda fiziği güzel olanda çekiyor. ben onlara belli etmiyorum
Otelde çalışan bir kız vardı ilk gördüğümde dikkatimi çekmiş beğenmişdim. Mayıs ayında başlamışdı. sonra zamanla bana ilgisi olduğunu fark ettirdi.1 ay geçmisdi akşam yemeğinde yemeği bitirdi masadan kalkınca bana muhabbet başlatıp tanışmak için bişey sordu ben efendim banamı dedin diye karşılık verdim. bana dediğini biliyordum yakınımızda başka kimse yokdu biraz geride kız arkadaşı vardı. bundan sonra bikaç gün trip tavır falan yaptı. sonra onu yolda karşılaştığımız üzüntülü gördüğüm bir an, hafif tebessümle başımı eğip ona saygı değer verdiğimi gösteren bir selam verdim çok güzel göründügü gülümsemesiyle karşılık verdi.2 gün sonra yine yolda karşılaşıp selamlaşdık otelden lojmana doğru gidiyordu bende otele doğru.
Otelden lojmana ďönerken onu çantalarıyla gördüm çıkışa gidiyordu arkasından gittim güvenlikde onun çantalarına bakılırken ben dışarı çıktım onu bekledim. çıkınca yanına gittiim işden ayrılıyordu. akşam yemeğinde cevap vermediğim konuşmasına, ne zamandır sana söylemek istiyordum aklımda kalmasın diyerek cevap verdim. teşekkür etti sonrada vedalaşdık
Onun bana söylediğine ben ya iltifatla ya da kötülüyerek cevap vercektim. kilo aldığını rejime başlayacağını söylemişdi. benim söylemek isteyip geçte olsa söylediğim duymak istediği cevaptı bunun için teşekkür etti
Bazen bir koku bile etkileyebiliyor o zaman ne yüzü ne fiziği alıcıların direk onu istiyor.
Yüzü güzel sevimli tipleri seviyorum kısa da olsa 😂
türkiye standartlarında bu sorunun cevabı nefes alan olabilir
güncellemeye hitaben: türk kızı mizaj =
Bilmiyorum ben erkek gormedim
Fizik dikkat çeker sonra yüze bakılır.
Hic kimse cekmiyor
Fiziksiz karı, motorsuz araba yavrum
Belli olmuyor
Ikisi de olmasi lazım.
Önce yüzüne bakıyorum sonra fiziğine
Benım için kalbı güzel olan
Her İkiside Dikkatimi Çeker