Güzellik & Bakım Fizik mi yoksa güzellik mi daha ilgi çekici? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sizce hangisi daha ilgi çekici Güncellemeler+1 yıl Fizkte aranılan özellik ne birde? Fizik mi yoksa güzellik mi daha ilgi çekici? Cevapla Güzellik Soruları Fizik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
06romeo Takip Et Master Yaş: 60 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 505 cevap paylaştı. Fizik daha çekici. Güzellik izafidir. Fiziği düzgün olsun, temiz ve bakımlı olsun. Gerisi teferruattır be kardeş. 😎 0 0 Yorumla
Daddy40 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Fizik de güzelliğin bir parçası değil mi? Yüz mü vücut güzelliği mi dersen o zaman vücut güzelliği daha önde gelir derim... 0 0 Yorumla
Speedybean Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Güzellik ya da fizik ama güzellik hiç yoksa fizik ilgi çekmiyor 0 0 Yorumla
Rossoneri22 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Buyuk gogus ince bel yesil goz aradigim bu😀fizik daha ilgi cekici 0 0 Yorumla
GabrıelBusqets Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Çirkinim boyum kısa 1.70 seçme gibi lüksüm olamaz intihar etmeyi düşünüyorum 0 10 Yorumla yurekliadamim +1 yıl gayet iyisin niye öyle dedin ki. Yorumla Soran +1 yıl Sacmalamaa Yorumla GabrıelBusqets +1 yıl Yaşamak istemiyorum Yorumla yurekliadamim +1 yıl bi kere cirkin degilsin niye bu tribe girdin bilmiyorum onu aklından cıkar ondan snra da intihar bir cözüm degil cok kötü bisey seni sevenleri arkandan üzücekmisin psikolojik destek almanı öneririm Yorumla GabrıelBusqets +1 yıl @yurekliadamim sıkıcam kafama silahla Yorumla Soran +1 yıl Knk allah askıma duyar kasma tamam bildigini oku Yorumla GabrıelBusqets +1 yıl Öyle yapıcam Yorumla yurekliadamim +1 yıl krdsm intihar cok kötü bisey yapma sakın. Yorumla yurekliadamim +1 yıl bana mesAJ ATARMISIN Yorumla yurekliadamim +1 yıl nye intihar etmek istiyosun Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl İkiside çok önemli. İkisi birbirini tamamlar 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Fizik daha önemsediğim bir konu 0 5 Yorumla melisaM34 +1 yıl Neden? Kadının yüzü çok kötü diyelim ama fiziği muhteşem. Gene de bakar mısın? Yorumla Soran +1 yıl Fizigi muhtesem olan bi kadının asırı çirkin olma ihtimali SIFIR Yorumla technocrates +1 yıl @melisaM34 bakarım. Yüz güzelliği çok dert değil benim için. Fizik çok daha fazla önemsediğim özellik. Yorumla melisaM34 +1 yıl Genede olabiliyor bazen Yorumla technocrates +1 yıl @melisaM34 bakış açısı meselesi sanırım. Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,6b cevap paylaştı. Fizik ama güzellikte çekicidir. 0 0 Yorumla
Benzersiz95 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Sende ikside var galiba 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Genel sordum ben ama Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 676 cevap paylaştı. snein gibi fızıgı olsun yeter 0 0 Yorumla
taytayko1 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl İkisi birden 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangısı once gelir Yorumla taytayko1 +1 yıl Güzellik Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Fizik 0 0 Yorumla
yurekliadamim Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl fizik. 0 1 Yorumla yurekliadamim +1 yıl senin ppdeki gibi olsun yeterli. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Fizik daha çekici. Güzellik izafidir. Fiziği düzgün olsun, temiz ve bakımlı olsun. Gerisi teferruattır be kardeş. 😎
Fizik de güzelliğin bir parçası değil mi? Yüz mü vücut güzelliği mi dersen o zaman vücut güzelliği daha önde gelir derim...
Güzellik ya da fizik ama güzellik hiç yoksa fizik ilgi çekmiyor
Buyuk gogus ince bel yesil goz aradigim bu😀fizik daha ilgi cekici
Çirkinim boyum kısa 1.70 seçme gibi lüksüm olamaz intihar etmeyi düşünüyorum
gayet iyisin niye öyle dedin ki.
Sacmalamaa
Yaşamak istemiyorum
bi kere cirkin degilsin niye bu tribe girdin bilmiyorum onu aklından cıkar ondan snra da intihar bir cözüm degil cok kötü bisey seni sevenleri arkandan üzücekmisin psikolojik destek almanı öneririm
@yurekliadamim sıkıcam kafama silahla
Knk allah askıma duyar kasma tamam bildigini oku
Öyle yapıcam
krdsm intihar cok kötü bisey yapma sakın.
bana mesAJ ATARMISIN
nye intihar etmek istiyosun
Fizikle birlikte kesinlikle bakim
Ruhun guzel olsun... ama fizik derim
Fizik , daha çok ön planda
İkiside çok önemli. İkisi birbirini tamamlar
Fizik daha önemsediğim bir konu
Neden? Kadının yüzü çok kötü diyelim ama fiziği muhteşem. Gene de bakar mısın?
Fizigi muhtesem olan bi kadının asırı çirkin olma ihtimali SIFIR
@melisaM34 bakarım. Yüz güzelliği çok dert değil benim için. Fizik çok daha fazla önemsediğim özellik.
Genede olabiliyor bazen
@melisaM34 bakış açısı meselesi sanırım.
Fizik ama güzellikte çekicidir.
Bence fizik
Sende ikside var galiba
Genel sordum ben ama
snein gibi fızıgı olsun yeter
Sen çok guzel sin
Insanlık b3nce hepsi gelip gecici
Tabikide fizik
İkiside bı arada olsa fena olmazdj be
fizik önde gelir bence
fizik bence
Fizik olsun guzellik 2. Planda kalsada olr knk