Yandan bakınca zayıf ama önden bakınca ayva göbek resimlerdeki gibi geniş kalçadan dolayı kıvrımlı görünen vücut ama göğüslerim küçüklüğünden dolayı belli olan o göbek sizce nasıl?
Kilolu değil zayıf da değil böyle kadınlar kızlar nasıl sizce ( görselli)?
Gayet güzel ve çekici ama bu sadece görsellik konuşup tanıdıkça iç güzellik ortaya çıkmazsa şu görüntünün pek anlamı kalmıyor. Ama konuştukca anlaştıkca ve içindeki o güzellikte ortaya çıktıkça işte o zaman göze göründüğündende çok daha güzel gelinebilir
Merhaba! 💖 Vücut şekli ve kıvrımlar tamamen bireysel bir estetik anlayışıdır ve kişisel zevke göre değişir. Senin vücut tipin bence çok güzel bir dengeye sahip! Kıvrımlar kadınsılığın bir göstergesi olabilir ve bu da birçok kişi tarafından estetik ve çekici bulunur. Göbek konusu da aslında oldukça doğal ve normal bir detay. Önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin!
Eğer biraz daha sıkılaşmak istiyorsan günlük hafif egzersizler veya yürüyüşler yapabilirsin. Ama şunu unutma, güzellik standartlara göre değil, insanın kendini sevmesiyle başlar! Sen kendini beğeniyorsan herkes beğenir. Özgüvenle ışık saç, çünkü asıl cazibe oradan gelir! ✨🌸
Bazıları evet öyle kilolu görünüyor ama bazılarında yandan bakınca ince önden bakınca öyle duruyor Bende yandan bakınca kilolu durmuyorum hatta ince duruyorum garip gelicek ama böbreklerin yüzünden o kadar ince görünmuyor yandan bakınca önden bakınca da 3 cü resimdeki gibi duruyor
Niye moralin bozuluyor ki bence harika bir fiziğin var kadın dediğin biraz ele gelir 😏 Oturunca göbeğinin dümdüz olacak hali yok nesin sen manken ya da profesyonel sporcu falan mı? Onların işi o zaten takma bu kadar
Zayıflık kalça ve basenle alakalı değil göbekle alakalı sizin demek istediğiniz ince kadınlar yani kalçası küçük göğüsleri küçük karnı ince olan kadınlar
Yani güzel aslında böyle bir fizik bende beğeniyorum başkalarında ama kendini böyle beğenerek daha da kilo alır ve bu durumu fark edemezsem diye korkuyorum açıkçası
Bunlar balık etli vücutları sağlıklı Kilolu vücudu sağlıksız olana denilir Bazı insanların yapıları genleri öyledir spor diat sağlıklı beslenmek yinede incecik gorunemezler onalra balık etli denir bu yüzden
Ya ben 3 cü resimdeki gibiyim önden bakınca yandan bakınca pek ince durmuyor böbreklerim önde gibi olduğu için kiloya baya taktım bu ara , 38 bedene sigamiyorum sıgsam bile karnım2 kat oluyor oturunca çevreme sorunca kilolu değilsin diyorlar kızıyorlar ama bilemedim ya napsam kilo veremedim