Yani Merve Boluğur gibi, aşırı zayıf ben daha zayifini düşünemiyorum adeta bir ağacın dalı gibi ip ince. Nasıl sizce? Erkekler zayıf kız derken bunu mı kastediyor?
Böyle aşırı zayıf kızlar seksi mi, itici mi sizce?
O yapıyla alakalı, Merve'in kemikleri iri değil ama Hande Erçel'in iri mesela istediği kadar zayıflasin yapısı kalın Merve gibi görünemez. Bende İri kemikliyim
komiklerim iri kelimesi kadinlarin moralimi bozmamak icin kullanilmais yalqn bir kelimedir siskosuniz ya da balik etlisikizdir iri kemikliyim ne demek 😁
Hayır iri kemik var, bu kadar cahil olmayın. Yapı farkı var mesela Hande Erçel şu an zayıfladı ama kemikleri iri olduğu hala iri görünüyor. Adriana Lima mesela kalın belli ama kadın da 0 yağ var çok zayif.
Fit Amanda Cerny gibi spor yapanlar, ağırlık çalışanlar bu fit degil ama zayıf o sadece yoga yapıyor kızın yapısı böyle hiç diyette yapmaz mis 😇Merve'ye yakışıyor zayıflık ama her kıza yakışmıyor
Fit insanlar sadece ağırlık çalışan insanlar, deli gibi spor yapan insanlar değildir. Bence çoğu kıza zayıflık yakışıyor. Bu demek değildir baliketli kızlar çirkin. Tam tersine çekici, güzel baliketli kızlar da var. Ama mevzu aşırı zayifliksa Merve gibi kızlar aşırı zayıf değil ideal. 😊
İşte ben Merveden daha zayıfini düşünemiyorum, cidden daha zayıfı anoreksiya olur. Bu ideal degil bence 😇İdeal Fahriye Evcen oluyor bence ama fit diyince aklıma hep Amanda Cerny gibi sporcu kadınlar gelir.
Amanda genetik değil, kadın gözünü açar açmaz spor yapan, hayatı spor olan fit kadın. Merve diyet bile yapmiyormus, yoga dışında yaptığı spor bile yok fit değil çiroz. Genelde Fit sporcu kadınlara denir
Şimdi burada fitlik standartımız Amanda olursa veya diğer yabancı fit modeller olursa Merve tabii çiroz gelir. Göreceli olabilir yani. Birde bana neden kızıyorsun ya 🤣🤣🤣
En İyi Cevaplar