Arkadaşlar boyum 1.72 ve bel kıvrımım var.55 kiloyum. Belim ince ve hoş. Bacak boyumda gayet uzun.. Ama malesef göğüsüm yok.75 beden kullanıyorum. Kalçamda 88. Sıkıntım göğüslerden. Çok küçük olmaları sorun olur mu ilerde? Bana göre ne kadar buyuk gogus o kadar seksilik katıyor. Ama benimkiler çok küçükkk :(((( Yemek yiyorum kilo alıp büyüsün diye ama gobeğim cıkıyorr :((( Sizin yorumunuz ne?
Cevabın nedir?
sen her halde hiç defile izlemiyorsun veya manken görmedin mankenler dünyanın her yerinde ilgi duyulan insanlardır ve tamamıda zayıftır ve genellikle de göğüsleri küçüktür zaten aksi takdirde manken olmaları çok zordur yani bunları göz önünde bulundurarak zayıfların ilgi çekici olduğunu anlayabilirsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yıl1,72 boy kıvrımlı bel kilo 55 bel aynı zamanda ince ve hoş uzun bacaklar göğsü yok yani vardı ona göre küçük kalça 88 demiş off ya tüm parçaları birleştirip birleştirip bir bütün oluşturmak o kadar zor ki ya bir foto falan eklesen olmuyor mu şekerim hı?
02 Yorumla
Soran+1 yılKalcam var ama kemiklerimden de o kadar fazla cikti olcusu. Guncellenirse atarim fotograf.
- +1 yıl
ne güncellenirse atarsın fotonu anlamadım. ama sabırsızlıkla bekliyor olacağım unutma bunu
spor yap derim gögüslerini büyütmek içinde yapılan egzersizler var ben yaptm toparladı biraz hem zamanla büyür küçük gögüslerde sexidir sadece çok çok büyük sütyen kullanma neysen o ol dogallık gibisi yok yaşın 18 birde tam bir genç kızsın onun çekiciligi bile yeter
10 Yorumla
Pardonda neyını begenmıyorsun? Karşındakı herıfın zevkını dusuncem dıye vucuduna laf edıyorsun. Kınadım
01 Yorumla
Soran+1 yılBegenmiyosam kendime ulan var mı dafafasdfad
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
55Cevap
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. sorunun cevabı senin nickinde gizli bence ;) sorun etme kendine ;) söylenecek o kadar çok örnek var ki burası yeri değil ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılKabullendim ama dusununce yine moralim bozuluyo yanl
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle güzel tarif etmişsnki mankenlikmi yapıyosun acaba diye sormadan edemicem?
Ya boy pos gayet yerindeymiş, belinde kıvrmlıymış, kalçanda güzel :) Göğsnde ilerde anne olunca mutlaka büyür diye düşnüyorm, endişe etme bence. Belkide o kadr küçük değildir ya, örnek verebileceğin resm falan varmı? Tabi sennki olmayabilir yanii :)07 Yorumla
Soran+1 yılYa aynı asyalı minik kadınlar varya o tarz işte asklafkahadda
Cevap sahibi+1 yıl:)) tşkkr ederm tarif için ama gerçkten tam görmeden bişey diyemicem, bence sıkntı etme ya, varsn küçük olsun, elbet büyür birgün. Olmadı destekli faln kullanırsın sende:) Ben olsam diğer güzel yerlerine bakarak hayranlığmı giderirdim:) Ayrıca bazen küçük göğüste çok işe yarar, bllgin olsun.
Soran+1 yıl
Soran+1 yılYok ben bir faydasını görmedim oahsdahduasds
Cevap sahibi+1 yılÇok tşkkr ederm, zahmet verdim, ama bence hiçte küçük değil öyle, gayet güzelmiş bununki:) eğer seninkide böyleyse sorun yok canım, boş yere dert ediyosn bence.
Fayda konusuna gelince, afedersin ama ben ilşki yaşarken bazen biz erkekler küçük göğüslere bayılırız, en azından ben öyleyim :) avuçlamk, doyasıya kavramk hoş geliyo bana. Umrım açıksözlülüğmü hoş görürsün?
Soran+1 yılYok sıkıntı degil kardo eyw zaten artık takmıyorum ne ara güncellendi bu soru ya :DAsdada
Cevap sahibi+1 yılTşkkr ederim anlayışın için, iyiki güncellenmiş, yoksa seni bulamazdım :)) Bu arada gamzelerin çok güzel ya, bence onlar bile yeter ;)
bence bu halin güzel yemek yemene gerek yok o dediklerin zaten seks yapınca otomatikmen büyüyor. özellikle göyüşler emildikçe büyürveya okşandıkça. kalçada zamanala büyüyor. sonra nazıl küçülteyim diye uğraşırsında ama önemli olan bunlardan önce seni sevenin kişilik karakter ve kalbini sevmesi takılma bunlara sen
00 Yorumla
+1 yılBen beğeniyorum kim ne derse desin balık etmiş pirzolaymış sevmiyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılSevme ya bırak yağ torbaları puahahahsdhsa
- +1 yıl
Aynen ya kendilerini avutuyorlar göbekte 5 kilo ya balık etliyim ama güzelim benden uzak olsunlar
Soran+1 yılOlsunlarr :D
- +1 yıl
Neyse bu konuyuda aydınlattım ben kaçıyorum FOR: Zayıf kızlar <3
Diğer konusunda 835 cevap paylaştı. Hesaplama Sonuçları
Vücut Yüzey Alanınız: 1.65 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 45 kg
İdeal Kilonuz: 63 kg
Vücut Kitle İndeksiniz (BMI): 18.6 kg / metrekare
Sonuç: Kilonuz tamamen normal
Boyunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.00 Yorumla
+1 yılguzel garıya benzıyorsun ya :D memelere ayarlarız bır seyler portakal falan koy bulusmaya gıderken :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha töbest :D
+1 yılBu zamana kadar seviştiğim zayıf kızların hepsi çok iyidi. Büyük gögüslü kızlardan daha istekli oluyor ufak gögüslü kız. Tek sorun zorlanıyor, yoksa her zaman zayıf ufak gögüslü kız olsun isterim ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılzorlanıyo derken?
- +1 yıl
Benimki biraz büyük ve kalın ama 2-3 saat gögüsleri büyük, balık etli bir kız ile sevişeceğime 30dk ufak gögüslü bir kızla sert seks yapmayı tercih ederim inan ;)
Soran+1 yılneden ki
- +1 yıl
Bana özelden ulaş. Buradan anlatınca rahatsız eden çok olur.
Çok zayıf olması sıkıntı şöyle elini beline attığın zaman kucağını dolduracak sevgili dediğin... :):):)
01 Yorumla
Soran+1 yılBelde sıkıntı yok inceciikk o tarafımı seviyorum :) Ama göğüs yok yeaaa :((
+1 yılHer şey göğüs değil...
Zayıflık da her zaman iyidir, takma bunları...
Düşündüğüne değmez, ciddiyim20 Yorumlagogus degil basinl daha sexi durur hic sorun etme destekli kullan sutyenini ama fizogn cok guzelmis valla hayal ettim simdi fenaa :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYa fizik sorun degil belim gayet ince ama sorun gogusler :/ Destekli takınca okeyde desteksiz küçükler :(
+1 yılbence sorun olmaz aslında oyle dha seksı çunku goruyorum Ankara kavunu gıbı olanlar var çok ıtıcı ayrıca bence kafana hıç dert etme hep boyle kz ark olsun ıstemsmdir
01 Yorumla- +1 yıl
keske..
Hangi ajansa kayıtlısın :)
3-4 kilo al daha muhteşem olursun.01 Yorumla
Soran+1 yılYa kilo alsam gobekten olursa diye korkuyorum :l Göğüsten alamıyorum kilo ya
+1 yılsadace yapman gerek doktora başvurabilirsin göğüs büğütmek için :) ya da cinsel ilişkide okşarsan çart çurt büyor diyorlar ama gerçek mi bilemiyorum
00 Yorumla
+1 yılBence ffena değil, tahmin ettiğin gibi herkes büyük göğüslerden hoşlanmaz, bazıları ufak sever :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bir kız olarak buyuk gogusu begeniyorsam bir erkek kesinlikle küçük göğüslerden hoslanmaz :/
- +1 yıl
Şu an 75 bedeni tasavvur edemiyorum tabiki ama çok küçük olduğunu düşünmüyorum, ki kesinlikle beğenenler var. Sende ki biraz psikolojik takıntı olabilir, erkeklerde ki uzunluk meselesi gibi
+1 yılgöğüs bedenın tam olarak kac ona göre cevap vereyım 75 demıssın ama cup olcun kac hangı harf yanı a veya b mı
00 YorumlaErkeklerde göğüs cok onemlidir ilk bakilan yer goguslerdir. Vücut olculerin cok guzel ama dedigim gibi gogus olmazsa olmaz
00 Yorumlaseksi değil ama estetik duruyo işte yahudi kampından çıkmış gibi
11 Yorumla- +1 yıl
hahahahah haykırdım ya :DDD
fıstık gibisin 172/55 den sonrasını okumadım. mesaj at tanışalım :D
00 Yorumla
+1 yılBence böyle daha güzel, zarif narin ve leylek gibi.
göğüsler bence sonra da büyür, çok dert etme.00 YorumlaSıkıntı yapma bence boy fazlalığın göğüs açını kapatıyor ve ince bel iyisin bence :)
03 Yorumla
Soran+1 yılİnce bel okeyde gogus yok yaa :/
Soran+1 yılOo bak bu biraz daha iyi hissettirdi bana :D Sagolasın :)
Zayıf olacak kız dediğin ^^
31 Yorumla
Soran+1 yılEvetttt :dd
+1 yılBende 1.72 boyunda 52 kiloyum kilo aldığımda göbek yerine bacaklarım kalınlaşıyor bu daha fazla can sıkıcı :D
02 Yorumla
Soran+1 yıl52sin sen bırak kalınlassın bacaklar nolcak :D
- +1 yıl
Herkesin işte ayrı bir takıntısı var senin göğüs benim de bacak :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç ellenmemişlik izlenimi için favorim minik göğüs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZayıf kızlar bir adım öndedir benim için göğüslere gelince dert etme hormonel bu şeyler ilerde büyür fazla büyük olupda küçültemeyecekler düşünsün :D
00 Yorumla
+1 yılher erkekten oluru almak marifet değil bayan marifet sevdiğin adama kendini sevdirmek..
00 Yorumlabence çokta küçük değildirler ya ama görmeden bişey denilmez tabi
00 Yorumla
+1 yılbalık etli dha iyidir hele ki o dadlı yanaklara dokunurken:D
10 YorumlaDiğer konusunda 643 cevap paylaştı. Çok zayıfkadın tercihim degildir kadının olmazsa olmazı gögüşleridir avuçlayacak kadar olsun yeter
00 Yorumlagögüsler küçükse bakılası yanı yok desene vitrin yok sonuçta:D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDalgamı geçiyorsun neresi seksi zayıf kızların bana göre iticiler.
01 Yorumla
Soran+1 yılYeap katılıyorum ama kiloda alamıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılvictoria secretin melekleri bunu gorse senı oldurur :D
06 Yorumla
Soran+1 yılAhahah yok be estt :d
Cevap sahibi+1 yıltaşakmı gecıyorsn ya :D zayıf kızlar candır bunu snde bılıyorsn:D xper kasıyım dıye damardan bağladın :D
Soran+1 yılYok ulan cidden zayıflardan cok balık etli hastası bu millet ya :d
Cevap sahibi+1 yılknka kadın dedıgın balık etlı olcak tabı :D ne ogle her pozsyona glmıcek abı :D:D:D
Soran+1 yılOlamıyok lağn napak :ddd
Cevap sahibi+1 yılsıktır gıt amkk ne dıyorsn ya yanımda olsan şamarı yemıstın :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılçakarken kötü ya kemik sesi geliyor küt küt diye * kezbanı hiç mi çorba içmedin sen
00 YorumlaTürk erkekleri balık etli sever
03 Yorumla- +1 yıl
Siskoooo
+1 yılTürk erkekleri balık etli sever...
04 Yorumla
Soran+1 yılGavur mu bulak l*n jskdhaskj
- +1 yıl
Siskosun kesin
- +1 yıl
evet 789 kiloyum...
kavranması kolay oldugu için evet
00 Yorumla- Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı zayıf olmaları güzel görünmüyor...
10 Yorumla
+1 yılKilo al bnde zqyifim
Kotu görünüyor06 Yorumla
Soran+1 yılKilo alınca gogusden degil gobekten alınıyo ama ya :/
- +1 yıl
Kilonu vücudun için al;) kilo alırken vücut şekillendirme sporuna git ;)
- +1 yıl
Birak ya tahta gibi
Kendimden biliom
Soran+1 yılSen yapiyomusun bu dediklerini? Yani hem spor hem yemek. Ise yararsa denerim ama korkuyorum zaten surda 2 avuc gogusum var :D
- +1 yıl
Ben kilo almaya calisiorum sadece
+1 yılZayıf kızlar candır !
00 YorumlaÖzelden yazmak isterim, saygılar
10 YorumlaTen yapısıda önemli bnce sadece göğüse takılma
00 Yorumla
+1 yılNobodyisperfect's body is perfect :)
06 Yorumla
Soran+1 yılThank u so much ama gögüs onemli ya :D
- +1 yıl
Tahta da değildir be :)
Soran+1 yılAvuç içi kadar işte ya :l
- +1 yıl
Benim avcum kadarsa daha ne istiyon Allah'tan belanı mı istiyon :)
Soran+1 yılAvuç değil avuç içi 75 ölüçüsü işte :D Sacmalama 90 göğüslük hatunların yanında hiç ya bu goğüsler :/
- +1 yıl
Yine de iyi be sanki
Gizli Üye(30-35)+1 yılbel kıvrımı kum saati vücut tipi mi oluyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılOluyo ama gogusler yinede küçük kalıyo puahashdsah
Cevap sahibi+1 yılolsun iyi bence görüntü olarak daha hoş
öyle gögüsler büyümez zaten
00 Yorumla
+1 yılGöğüs önemli ama kalçan büyük mü
03 Yorumla
Soran+1 yıl86 kalça
- +1 yıl
ikisininde fotosunu görsem daha rahat yorum yapabilirdim bunun benzeri bir işle uğraşıyorum da kalça büyükse dar pantolon giy resimlerini görebilirsem rahat yorum yaparım
- +1 yıl
dar pantolon giy belli et kalçayı göğüsler her türlü iyidir ağzın iyi çalışır mı ;)
kesinlikle dana gibi olanlardan bıktık
00 Yorumla
+1 yıldesteklı sutyen kullan :)
00 YorumlaHayır bence iticiler bile
00 YorumlaGogus beim olmassa olmazimdir sanem
00 YorumlaHic bozma 10 numarasin
00 Yorumla
+1 yılGöğüslerin büyür zamanla
00 Yorumlailerde çocuğun olunca gögüslerin büyü dert etme
00 Yorumlabazıları küçük sever ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanandan babandam istesem seni verirler mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİyisin, göğüslerde ilerid ebüyür.
00 Yorumlasüpersin kanki :(
01 Yorumla
Soran+1 yılGöğüs az kanki :(
Gizli Üye(36-45)+1 yıldegildir balık etli olmalı
00 Yorumla
+1 yılTabikide
00 Yorumla
+1 yılBence iğrenç
08 Yorumla
Soran+1 yılKes pahahaha
- +1 yıl
Kemik torbaları
Soran+1 yılGirsin sana o kemikler mal :ddaskldjasda
- +1 yıl
Senin gibi birine sarilinca giriyor zaten her yerime batıyor. Çubuk Kreker gibisin
Soran+1 yılPuahah git yağ torbası bul ona sarıl :d
- +1 yıl
Sen o yağ torbalarina kurban ol. Ne gitseler yakışıyor. Ben zayıf kıza kiz bile demem balık etli olacak
Soran+1 yılOuahsuahasudha tamam ya :Ddsad
- +1 yıl
:):):-)
- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAsla degil
00 Yorumla İtici
02 Yorumla
Soran+1 yılPuahahah mal sanane lağn :Dddd
- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz