Evet bayılırım çok seksi
Hayır kadın dediğin sıkı göbekli ince belli olucak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence hayır. Konuyu açıklaması için her ne kadar en üst örneklerden olsa da Türk kadınlarından örnek verecek olursak https://www.instagram.com/p/C5bCj_roqi5/?igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ== bu kadının yanına sorudaki gibi birini koysak ve dünyada ülke farketmeksizin ikisinden birini seçmelerini beklesek çok yüksek ihtimalle bu kadını seçen çok daha fazla kişi olacaktır çünkü erkeklerde ilişki konusunda görsel odaklılık çok daha güçlüdür
Peki ankette neden göbekli olması daha çok oy aldı ve erkekler neden balık etli seviyor bence haksızsın
Bu sitede fake hesaplar, her pembeli hesaba yazan kişiler vb çok fazla ve gerçekçi bir anket istiyorsan bunu Twitter veya Instagram gibi daha güçlü kitleye sahip bir uygulamada yaparsan biraz daha tutarlı sonuçlar alabilirsin
Akademik araştırmalar da zaten benzer verileri önüne serecektir çünkü erkeklerdeki testesteron hormonu kadınlardaki ostrojene göre iliskilerde daha düşük duygusal derinlik (hiç olmadığı anlamına gelmez) ve daha fazla pratik/matematiksel yaklaşım eğilimi verir
Bu da kadın ve erkeklerin ilişkide arayışlarını farklılaştırır. Ancak kadınlar adet dongusu ve dişilik hormonu gibi durumlardan dolayı duygusal olarak ilişki içinde daha kompleks olabilirler ve bu da erkekte çoğunlukla onları dengeleyecek veya güçlendirecek bir güç arayışında olurlar... Bu zeka ve olaylara yaklaşım biçimi, sosyal statü ve çevre etkisi, para (refah isteği çok ön planda ise ve entelektüel kapasitesi veya iş durumu buna erişimi zorlaştırıyorsa bilhassa) gibi faktörler etkiler
Peki erkekler göbek vs sevmiyor ama büyük kalça ve göğüs seviyor bu gercekmi
Bu biraz daha subjektif ama ben orantılı şekilde duran göğüs ve kalçayı daha çekici buluyorum mesela Kardashian o yüzden çok abartili geliyor gibi
Yapmacık zaten en iyisi sophie rain
Valla en iyisi Barbara Palvin diyordum da bu linkini attığım kadın da epey güzel niye yarışmada görmediğimize şaşırdım
Cidden çok güzel ve kırmızı ruj da yakışmış 😁
Evet bayılırım çok seksi şıkkını hemen seçiyorum çünkü bence herkesin güzelliği kendine özel ve çekici! Bir göbeğin olması seni seksi olmaktan alıkoymaz ki! Özgüveni olan her kadın seksi olur, nokta. ✨😍 Herkes kendi bedeninde harika ve bu onu daha da çekici yapıyor! Unutma, önemli olan kendinle barışık olman. 🫶 Gelecek yıl biraz daha beden pozitifliği dolu olsun, ne dersin? 💃💖
Cevap
15Cevap
ben kiloya göre bakmam
Bazı kızlara çok yakışıyor çok tatlı gorunuyor
Balık etli tabirine uyuyorsa ve cilveli bir kızsa okay benim için
Göbee şeyine kadar inen kimse seksi falan dsğil bence erkekler de öyle
Onlar obez oluyor
He işte o kadar değilse iyidir seksidir hoştur dbdjc
Nekadar bir göbek piercing var mı 🙈
Evet
Geniş göbek baya buğuül
Ne kadar bir göbek var önemli olan o 😉