Burnumda lekeler gibi birşeyler var kızarıklık yanaklarımdada. Ne yapabilirim cildim hiç iyi durmuyor

Burnumda lekeler gibi birşeyler var kızarıklık yanaklarımdada. Ne yapabilirim cildim hiç iyi durmuyor
Hiç kötü görünmüyor. Allah seni doğuştan allıklı yaratmış. Daha ne istiyorsun güzelim? Benim yanaklarda böyle jdjdj Güneş altında çok gezme, güneş kremi kullanmadan dışarı çıkma. C vitamini maskesini ya da serumunu sadece gece kullan. Gündüz kullanırsan lekelenme yapar.
sağlıklı beslenip spor yapma önerisi gördüm bu sitede. gerçekten kan dolaşımını arttıracak şekilde düzenli spor ve doğal gıdalar bi insanın cildini genç tutuyor. tam tersini yaparsan paket gıdalar çikolatalar, colalar tüketirsen ve üstüne sporda yapmazsan cildin eskiden göründüğü gibi değil hızla istemediğin yeni ve farklı daha yıpranmış gibi ya da senin tercih etmeyeceğin bi şekle doğru evrilir.
Hiç anlayamadığım şey, bu cilt problemleri için milyon tane krem , bakım kürü vb ürün var ama hiç biri %100 sonuç vermiyor. aylar , hatta yıllarca kullanılıyor bu ürünler. Ben bu dermotolojik ürünlerin aldatmacadan ibaret olduğunu düşünüyorum. Doğal beslenme ve organik maskeler ile bu sorundan kurtulmanız mümkün. Köyde yaşayan kadınların cildi doğal makyajlı gibidir.
siyah noktalar için bi cildiyeye git bakalım. şu gözünün alt şişliği olduğu tarafta yuvarlak bir et beni gibi bir şey var onu kriyoterapiyle alabilirler. bide o kadar canını sıkma güzel bence yüzün. saçına ne sürüyorsun oda güzel. C vitamini içeren serum dene yüzün için. birde cildin hassas galiba senin her dışarı çıktığında güneş kremiyle çıkman lazım
wow çok sağol yorum için iyi analiz yapıyorsun gözümdeki şişliği görmene hayret ettim evet et beni değil yağ bezesi gibi bir şey var onu lazerle alabiliriz demişti doktor ama neyden kaynaklı oluştu bilmiyorum. Saçıma sürekli bakım spreyi kullanıyorum
vücut geliştirmeciyim böyle şeylere dikkat etmek gerekiyor oradan biliyorum. Stresten kaynaklı olmuştur lezyon işte kısaca bazen hormonda etkiliyor ama geneli stres birazda uyku düzeni
Cevap
20Cevap
Sinoz leke kremini kullanabilirsin
Bence gayet güzel cildine dokunma gadası
AHA ve BHA içeren serumlar kullanabilirsin bu tür cilt problemlerine (sivilce, leke) çok iyi geliyor genelde. Kızarıklık için ise bephantol kullanılabilir tahriş için bakım kremleri var iyi geliyor. Tabii güneş kremi de şart. Yine de bence cildin çok güzel görünüyor, fazla birşeye gerek olduğunu sanmıyorum 🫶🏻
askim eczaneden sivilce kremi al yuzune her aksam tonik uyguladiktan sonra onu uygula komedomlari da gecirir ayrica cok fazla urun kullanma az ve oz kullan yikama jeli ve peeling yeterli olacaktir bir de cleanser kullanabilirsin yuzunu cok yorma degisimi goreceksin
Çok belli olmuyor aslında ancak herkesin cilt tipi farklı olduğu için burada söylenicekleri kullanmanı önermem cildiye'ye gitmelisin canım
Cildiye doktoru mu diyorsun güzellik merkezimi?
Bence cildiyeye git
Tamam cmm doktor sorunu söyliyebilir değil mi belkide hormonlarım ile ilgili
Evet balım
Arkadaşımın kullandığı bir ürün var onu sorayım sana yazarım. Sen bana yazsana bi unutmiyim
Tamam sağol
Kötü görünmüyorsun ama rahatsız eden bir durum var ise cildiye dr ye git
Gayet güzek duruyosun sıkıntı ne? Lekeler göze batmıyor
Bak yanlış anlama ki yanlış anlama diye özellikle gizli yazıyorum. Cildin gayet güzel. Herhangi bir şey kullanarak cildini tahriş etme.
serum kullan, günlük kullanıma vitamini ve güneş kremi ekle ışıl ışıl gez
Senin bize önereceğin bir şey var mı asıl cildin. mükemmel neyin kuruntusunu yapıyorsun
Sabahları yüzüne bir su çarpıp çıkan erkek özgüveni var bu aralar üzerimde
Valla bilmiyorum resimindeki iki kalbi çıkarsan iyi olur çünkü belli olmuyor nerde diye 10 samiye baktım fark edemedim
Aaa saçlarinn cok bakimli gorunuyor bakim sirlarin var mı
Saçlar şükür iyi morfose spray kullanıyorum ama sarı röfle yaptırıyorum sarı saça bakım şart gibi bir şey
Aynen ama gercek cok bakimki saclarniz varrr yuzunuze de niveanin kremlerini kullanin
Glikolik asit kullanabilirsin iyi gelebilir
Deniyecem birkere peeling yaptırmıştım güzellik merkezinde ondan beri cildim böyle oldu sanırım güneş kremi sürmedim diye
Kullandıktan sonra güneşe cikmaman gerekiyordu ya da güneş kremi sürmen gerekirdi yoksa böyle lekenlenmeler oluyor
Vücudunda var mı peki
Hayır
Sanırım vucut ile ilgisi var mı? yani sadece yüzüm böyle güneş kremi sürmedim diye belkide yüzüme
Bu kadar kusur herkeste var takılma
Hydro bost jel temizleyici var önerirm
Süriye sabunu kötü kokulu olan hep onla yıka
Nemlendirici işe yaramıyor mu
b compleks vitaminlerin yararı olabilir.
yüze mi sürülecek?
Hayır icikecek.
Ne varki
Yanaklarda kızarıklık burnumdada lekeler dikkatli bakarsan
Maşallah kız
"Madecassol" kullanabilirsin internetten bak
Dermatolojiye gitmeni öneririm
Yüzüne pirinç suyu buzu sür
Krem sür
Cildiye bölümü
Cildiyeye git
doktora git