Tayyip erdoğan, büyük bi mağduriyet yaratarak koltuğunu Ekrem İmamoğluna mı bırakıyor?

Tayyip erdoğan, büyük bi mağduriyet yaratarak koltuğunu Ekrem İmamoğluna mı bırakıyor?
bakın gelecek yıllar ne gösterir bilemeyiz ancak ülkede ekrem İmamoğluna yapılan bu mağduriyet tıpkı trumpun kendisini öldürmeyen suikastı gibi mağduriyet yaratarak onu iktidara getirme girişiminden başka bişey değil.. siyaset yıllardır aynı şeyi yapıp duruyor. SIKILDIK ya.

hep biri mağdur olacak ve o kazanacak.. neotayyip ekrem..

Gerçek kahramanlar ise bu kirli oyunu oynayamadığından iktidara gelemiyor.. Muharrem ince yıllarca anlattı.. Ümit Özdağ yıllarca analattı.. bu adamlar haklı kardeşim dibine kadar haklı. bu iktidar bu hükümetin ortağıdır.

Güncellemeler
1 yıl
ger*i zekalımısınz kardeşim bi bk anlamıyorsunuz. biri mağdur olunca gidip koşa koşa oy veriyorsunuz. bu mantıkla chp listesinden 50 akpli vekil meclise girdi.. aq sizin aklınıza.. akplilere hitap etmiyor bu sözüm. çünkü dönen tezgahın gram farkında değilsiniz. size göre chp ile işbilirği içinde bile değil akp.. oysa akpyi chp iktidarda tutuyor. kemal boşuna mı kaybedecek kendi kalesine goller atacak şekilde pozlar veriyor.. buna bi türlü uyanamadınız ya sizin ben olmayan aklınızı skyim.
Tayyip erdoğan, büyük bi mağduriyet yaratarak koltuğunu Ekrem İmamoğluna mı bırakıyor?
Cevapla