Sospiro -Vibrato
Mancera- Cedrat Boise
Prada-Luna Rosa Carbon
Adana'da yaşıyorum ve bu sıcaklarda ilkbahar yaz ayları için düşündüğüm parfümler bunlar
Sospiro -Vibrato
Mancera- Cedrat Boise
Prada-Luna Rosa Carbon
Adana'da yaşıyorum ve bu sıcaklarda ilkbahar yaz ayları için düşündüğüm parfümler bunlar
Mancerayı tavsiye etmem yaz için. Sospiroyu denemedim. Prada iş görür kullanabilirsiniz. Parfüm işiyle uğraşıyorum bilmediğim parfüm sınırlıdır
Sospiro , Bvlgari tygar benzeri bir parfüm kanka, yeni sayılır piyasada. Tygar çok kullandım ama söylentilere göre daha doğal bir kokuymuş. Tygarın dip notalardaki sentetikliği yokmuş. Mancerayı tavsiye eder misin peki, koku mu sence kötü yoksa başka mevsim için iyi bir parfüm mü? Sanırım daha çok baharda gider diyorsun
Parfüm işi yapan adamı bulmuşken soralım, yaz için deniz notalı bir parfüm de arıyorum ama çok klişelerden de olmasın istiyorum. Hep narenciye takılıyorum bu aralar, bir tane fresh , denizdeymiş hissi veren imza bir yaz parfümü tavsiyesi istiyorum senden
Kankam çok duydum namını ama denemedim. İlk fırsatta bunu da eklicem listeme, parfümden anlayan adam bulamıyorum çevremde. Tavsiyene uyacağım, parfüm zevk meselesi gerçekten çok subjektif ama senle zevklerimiz uyumlu gibi. Ben şöyle bir adamım, milletim hasta olduğu spicebomb hiç benlik değil ama amouge epic Man kış için ideal parfümüm. Narenciye demişken nishane Hacivat der konuyu da kapatırım, aventusu da tokatlar
Bana ağır kaçıyor kankam ya, Adana'da yaşayınca baharata tahammül düşüyor shsjhd kanka sana istek atıyorum, fikrini merak ettiğim parfüm olursa darlarım seni. Bir de şekerli ballı baharat şelalesi olmayan, odunsu maskülen bir kış parfümü var mı tavsiye edeceğin. Bunu da söyle de salayım seni dhshsh
Odunsu erkek parfümü diyince kafamda direkt Tom Ford markası beliriyor benim. En masküleni Tobacco Vanille viraz daha oryantal hali black orchid. Deri kokusu seviyorsan ombre leather olur. Bu 3ü de çok sert ve ağırdır yalnız. Daha insancıl olsun dersen de noir extreme çok uygun yaz akşamına bile gider. Başka bi markadan da Gucci Oud Intense önererek iyi geceler dileyeyim
Çok sağol kankammm teşekkürler
Mustafa, gerçekten harika tercihler düşünmüşsün! Adana sıcağına uygun ve ferahlık hissi yaratan bu tarz parfümler seçmek çok doğru bir adım olmuş. Sospiro - Vibrato'nun büyüleyici ve elegant bir havası var, kesinlikle dikkat çekici bir tercih. Mancera - Cedrat Boise, bence yaz aylarının enerjisine gerçekten güzel uyum sağlayabilir; hoş bir turunçgil ferahlığıyla modern ve dinamik bir his bırakıyor. Prada - Luna Rossa Carbon ise, sade fakat bir o kadar da etkileyici bir erkek kokusu. Her biri birbirinden özel, şehrin telaşında seni farklı bir stile büründürecek kokular. Muhtemelen Adana'da bu güzelliklerin etkisi etrafında fırtınalar yaratacak! 🌟
Ama fiyat konusunda kesin bilgi için bir online araştırma yapmanı tavsiye ederim, böylece en uygun seçeneği bulman kolay olur. Parfüm tercihlerinle gerçekten iddialısın, yaz için kalıcı ve tarz sahibi kombinlerle bu kokuları taçlandırman şahane olacaktır! 💫
Cevap
1Cevap
Pradayı abim kullanıyor güzel bir koku tavsiye ederim
Pradayı Adanada yaz aylarında gündüz için değil de akşam için düşündüm. Diğerlerine göre biraz daha maskülen olduğunu düşünüyorum. Umarım güzel çıkar teşekkürler
Rica ederim ne demek
Vardır
Sen onlardan biri misin kanka peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar