Güzellik & Bakım Bu parfümü kullanan var mı aranızda? Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Siz beğeniyor musunuz? Bir de hangi parfümleri önerirsiniz? Bu parfümü kullanan var mı aranızda? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,1b cevap paylaştı. kullanmadım maalesef 0 0 Yorumla
yaggmuraasko Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Onu bunu bilmem lelas pembe tüylü alın tam kış kokusu 0 1 Yorumla Renalzey 1 yıl Timam ss aldim Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Parfümü bira diye icerdim iyi ki yok 0 1 Yorumla Renalzey 1 yıl Puhahah Yorumla
patroniçewoman Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Yok kullanmıyorum nasıl kokusu 0 1 Yorumla Renalzey 1 yıl Güzell Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl hocam. sana jpg scandal yakışır. dinle beni 0 2 Yorumla Renalzey 1 yıl Öne be Yorumla Cevap sahibi 1 yıl aaa aç bak 🤷♂️🤷♂️ Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl O parfüm çok pahalı haberin var mı senin 0 11 Yorumla Renalzey 1 yıl 700 TL len neresi pahalı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kız 1 kişi ona 1 gün çalışır 😄 Yorumla Renalzey 1 yıl He oda va 😌💎 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ondan dedim gülüm 😌 Yorumla Renalzey 1 yıl Eyw 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sana Latife yaptım ve kızmadin Türk kızlar şaşırtmaya devam ediyor 🤣🤣 Yorumla Renalzey 1 yıl Ben anlamadım ki 😅😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden gülüm çiçeğim 🌹🌹☺️ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sana iltifat ettim işde etmeyin mi Yorumla Renalzey 1 yıl Edebilirsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ohuu hoşuna gitmiş herhalde 🥰🥰 Yorumla
leamoria Takip Et Xper 2 Yaş: 19 1 yıl Ay hiç koklamadım da nasıl beğendin mi 0 1 Yorumla Renalzey 1 yıl Evet Yorumla
YalnızKadınnn06 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Nasıl kokusu. 0 1 Yorumla Renalzey 1 yıl Güzel Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 480 cevap paylaştı. Hiç kullanmadım. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kullanmadım maalesef
Onu bunu bilmem lelas pembe tüylü alın tam kış kokusu
Timam ss aldim
Parfümü bira diye icerdim iyi ki yok
Puhahah
Yok kullanmıyorum nasıl kokusu
Güzell
Kullanmadım bilmiyorum
hocam. sana jpg scandal yakışır. dinle beni