Bargello kodu 193 müş. Sizce nasıl hiç denediniz mi açıkçası bargellonun etkin şekilde koktuğunu düşünmüyorum yapısal olarak ama kokusu nasıl bilen biri var mi?
Annemin bu parfümü sıktığımda migreni tutuyordu. Bence çok kadınsı, canlandırıcı ve seksi bir koku. Eskiden çok kullanırdım ama zamanla daha gizemli ve ilk anda kendini ele vermeyen kokular ilgimi çekmeye başladı sanırım.
13 senedir kullandığım bir kokudur orjinali de kullandım bargello da ama orjinalinin 2 türü var biri daha keskindir kokusu. Esmer tene yakıştığını düşünüyorum
Bargello’nun 193 numaralı kokusu, genelde Dior’un “Hypnotic Poison” parfümüne benzetilen bir alternatif. Eğer tatlı, vanilya ve badem notalarını seven biriysen, hoşuna gidebilir. Ama tabi Bargello’nun kalıcılığı ve performansı genelde biraz daha hafif oluyor.
Eğer yoğun ve kalıcı bir etki istiyorsan, orijinalini tercih etmen daha iyi olabilir. Bargello'yu denemek istiyorsan önce küçük bir şişe alıp, gün içinde teninde nasıl durduğunu test edebilirsin. 💫 Kokunun sende nasıl oturduğuna ve tenindeki farkına göre karar verirsin.