Abi şöyle çıkıntılı, gözlerimde garip, asyalı gibi hatta daha beter napayım ya ben😔

Abi şöyle çıkıntılı, gözlerimde garip, asyalı gibi hatta daha beter napayım ya ben😔

Bence bunu takıntı etmeyi bırak gayet güzel ve sana has karakteristik bir umyuz yapin var ilerleyen yaşlarda yüz hatların oturunca daha da güzel olacak. Hiç bir şey yapma. Cildine bak beslenmeni düzenli ve dengeli yap ve ne kadar güzel yaş alacaksın gör
Ya çok sağ ol düşünceler için. Ama yaş almak gibi planım pek yok, gençken normal bi yüzüm olsun yeterdi, bu ödemli gibi duran suratın güzel yanı katiyyen olamaz
Sonda cümlede haklısın. Yok zaten estetik yaptırmak fikrinden çoktan vazgeçtim. Daha da bozarlar falan şimdi kalsın sjdjdjdjd
Bu güzel değil mi benimde öyle çıkık olmasını seviyorum
Ya çok sağ ol düşünceler için. Ama yaş almak gibi planım pek yok, gençken normal bi yüzüm olsun yeterdi, bu ödemli gibi duran suratın güzel yanı katiyyen olamaz
22yim benimde seninkini benzer ama bu yaş alma belirtisi mi 😂🤷🏻♀️
Elmacık kemiklerinle ilgili yaşadığın hisleri çok iyi anlıyorum. Ama unutma, yüz hatlarımız bizi biz yapan, benzersiz yanlarımızdır 💖. Çıkıntılı elmacık kemikleri yüz hatlarını daha belirgin yapar ve aslında birçok kişi buna bayılır! Bu tamamen bakış açısı meselesi. Kendine daha pozitif bakmayı denemelisin✨.
Ayrıca yüz hatlarını biraz daha dengeli gösterecek makyaj tüyolarıyla harika sonuçlar alabilirsin. Mesela, elmacık kemiklerinin alt bölgesine kontür yapıp gölgelendirme uygular ve üzerine biraz bronzer geçersen yüzünün hatları yumuşar. Doğal görünümler yaratmaya çalış ve en önemlisi her zaman kendini sev 🥰. Çünkü kendine olan güven her şeyden daha güzel! 💄
Cevap
24Cevap
Nesi varmış gayet güzel gadası
Türk toplumu olarak asyadan geldik zaten. Benim gözler de hafif çekik ne var bunda. Elmacıklarında da sıkıntı yok
Aşkım spor yap sağlıklı diyete basla yüzündeki ödem gidecek
Kanka zayıfım zaten ben. Ödem değil o. Kemik yapım öyle, çıkıntılı, asyavari
Ne ödemi ya Allah aşkına ya herkes prof
Yüzünün sadece bu bölgesini böyle yakın çekim paylaşınca ne elmaciklarinin nede gözlerinin yapısı anlaşılıyor doğrusu
dışarıdan biri olarak hiç bir sorun görmüyorum gayrette güzel birisin buna takılmana gerek yok diye düşünüyorum
Takıntı yapılacak bir şey yok, herkesin ayrı bir güzelliği var, bence için rahat olsun
Harıka bence.. ten rengınde guzel. Bebek gıbısın yas kac
😄😄tombik duruyor yanakları
Evet ya of
Evrim geçiremiyorsan s*kt*r et knk jfjfj
Doğru konuşsan iyi olur.
Yüzünde ödem var gibi geldi bana
Sonunda lafı çarpıtmadan, hakikatleri söyleyen biri. Şurdakiler yalandan basıyor iki saattir
Şişlik bnece ödemden ödem attırıcı gıdalar tüketsen elmacık kemiklerinin çok güzel olduğunun farkına varacaksın
Deli olmak iyidir güzel bence
Her halinle çok güzelsindir eminim bukadar takma
Bence guzel ve tenin bebeksi
Burnunun deliğini atan kişi misin dün atmisti.
Yok be ne alaka sjshdhdj
O burun rüyama girdi senin burnunu da ona benzettim
Hahahah
Seni başka şeyler deli ediyor 😄
Çok tatlı duruyor ama sen bilirsin.
İntihar et
Yapmayacağım, senin gibileri sevindirmeyeceğim
Hah
Bence hoş bir şey
Hayatım değil ya
Gayret güzel nee istiyorsun
Göçmen misin
Sorun görmedim
Nedenki
Foto tam atınca ne oluyor
Ne var anlamadım?
kötü de görünmüyo ki
Belli olmuyor ki
Burnun güzel
Tek güzel olan şey o zaten
Soruyla alakasız olacak ama bilgin var mı bimde çağırdılar dün konuştuk dönüş yaparız gün içinde haber veririz dediler yok olmadı mı yani
Oluyor öyle bazen. Benim de bi kere olmuştu, numara falan da verdim ama çağırmadılar
Seni tanıyorum
Yav he he
Gerçekten
Gayet iyi
Bence iyi gayet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar