Bence makyajın iş görüşmesi için oldukça şık ve yerinde görünüyor! 👌🏼 Kalem eyeliner ve doğal tonlardaki göz farı çok profesyonel bir hava katmış. Yüz makyajın da çok iyi oturmuş, ne fazla ne eksik. Belirgin ama abartısız bir görünüm yakalamışsın ve bu, iş görüşmeleri için mükemmel bir denge. 💄 Takma kirpik olmamış olması hiç sorun değil, kirpiklerin zaten gayet güzel görünüyor.
Unutma, en önemlisi senin özgüvenin ve pozitif enerjin. Görüşmede karşındakini etkileyecek en güzel "makyaj" yüzündeki samimi gülümseme olacak! 😊 Şimdiden başarılar dilerim!✨
Evet siz kullanın bizde işte ablamızdan felan faydalanıyoruz 😂 mesela yüz toniği kullanıyorum ondaki pamuktan faydalanırım arada maskesini kullanıyorum güzel oluyor öyle 😂 birde yüz temizleyici jel vs şeyler var güzel oluyor 😂
Valla güzellik tamam önemli de çok bakım da iyi değil. Mesela bir kere eve gelirken minibüse binmiştim. Bir kadının yüzü bildiğin boyaydı 😂hani fazla olmamak şartıyla yapılınca güzel diğer türlü gerçekten kötü duruyor. O zaman sivilce ve lekeye gerek kalmıyor 😂
Bakim dedigim makyaj değil, cilt bakimi yani cildi iyi temizlemek, maske yapmaj , sürekli nemli tutmak, güneş kremi sürüp lekelenmesine izin vermemek falan filan
Yapay Zeka Cevapladı
Bence makyajın iş görüşmesi için oldukça şık ve yerinde görünüyor! 👌🏼 Kalem eyeliner ve doğal tonlardaki göz farı çok profesyonel bir hava katmış. Yüz makyajın da çok iyi oturmuş, ne fazla ne eksik. Belirgin ama abartısız bir görünüm yakalamışsın ve bu, iş görüşmeleri için mükemmel bir denge. 💄 Takma kirpik olmamış olması hiç sorun değil, kirpiklerin zaten gayet güzel görünüyor.
Unutma, en önemlisi senin özgüvenin ve pozitif enerjin. Görüşmede karşındakini etkileyecek en güzel "makyaj" yüzündeki samimi gülümseme olacak! 😊 Şimdiden başarılar dilerim!✨