Eşim çiçek almıyor?

Bundan 10 gün önce benim hatalarımın çoğunlukta olduğu bir kavga ettik ve barıştık. Ben de düzeldim ciddi anlamda istemedigi şeyleri bu surec boyunca yapmadım ve o da memnun oldu degistigimi anladi. Aradan 10 gün geçti dün de kadınlar günüydü eşim sadece kuru bi kadınlar günün kutlu olsun gülüm dedi aramız çok iyi bu arada samimiyetle kutladı ama çiçek almadı. İş yerinde patronumuz bile kadın personeline 1 dal karanfil dağıttı düşünüp. Patronundan gelip hayat arkadaşından gelmemesi insanın canını acıtıyor. Sordum neden almadın diye içimden gelmedi son tartısmamız aklımda kaldı dedi ne zaman gelecek dedim icinden. 10 gunde de cinsel iliskimiz de oldu o zaman aklina gelmedi de cicek alacagi zqman mi grldi ki benim ne kadar çiçekleri sevdiğimi bilir ayda yilda 1 2 kere alır sağ olsun ama ben daha sık olmasını istiyorum o gun kadınlar günüydü almaliydi ocakta doğum günün şubatta sevgililer günü martta kadınlar günü nisanda sevgililik yildonumu Haziran boş Temmuz evlilik yildonumu hangisine para yetiştiricem diyor ben 1 dal gül diyorum en fazla 200 tl olsun pahali mi geldi karanfil al daha uygun al yok mu yoldan bir yerden al getir papatya bile olsa gönlümü yap hergun 2 paket sigara alıyor 100 200 tl neye vermiyoruz sizce neden böyle yapıyor bir keresinde alismani istemiyorum demişti ne saçma şey alismiyim diye mutlu etmek istemiyorsun resmen..
Eşim çiçek almıyor?