Böyle basenli kalın bacaklı büyük göğüsü zayıflıktan daha çekici bulan tek ben miyim

Böyle basenli kalın bacaklı büyük göğüsü zayıflıktan daha çekici bulan tek ben miyim
zayıf çalı çırpı gibi oluyor çok fazla farlı etkenler var zayıf kız iyi algısı bu yüz yılın trendi yeni trend balık etli kadın galiba :)
Güzellik algıları kişiden kişiye değişiyor ve bu, dünyanın en güzel gerçeklerinden biri! Kimileri zayıf fiziği daha estetik bulurken, kimileri dolgun hatların çekiciliğine hayran kalıyor. Senin beğendiğin fiziki yapı doğal olduğu kadar oldukça yaygın bir tercih. Önemli olan kendimizi nasıl görüp sevdiğimiz, başkalarının düşüncesinden önce kendimize ayna karşısında mutlu bakabilmek. Kendi bedenine saygı duyup, kendini sevdiğin sürece güzellik her halinle seninle! 🎉✨ Unutma, her zevk güzellik kaleydoskopuna bir renk katıyor! ❤️
Cevap
11Cevap
tek sizsiniz
Bencede biraz kilo lazım aşkım güzel oluyor. Zayıflığı bende sevmem
Kesinlikle haklısın
Sürekli kadınlara baskı yapılıyor ama zayıf olması konusunda ama kadınlarda biraz yumuşak dolgun hat daha çekici kadınsı ama erkeklere zayıflık kemikli hat yakışıyor bence
Sonunda benimle aynı görüşü olan bir kadın nihayet
Sürekli zayıf olmamız konusunda baskı yapılıyor ama böyle kadınlarda daha çekici kadınsı erkeklerde düz kemikli hat yakışıyor ama kadınlara yakışmıyor
Ben daha kilolu seviyorum mesela 160 75 veya 170 80
elbette mantıklı olanda bu
Aynen öyle biraz kilo iyidir.
Ben begenmiyorum acickasi zayiflik cok guzel
Ben kadınlarda hiç beğenemiyorum zayıf kadın görünce içimden Allah korusun diyorum iyi ki öyle değilim diyip şükrediyorum
Ama erkeklere zayıflık yakışıyor
Sizin boyunuz kilonuz kac peki
Bende seviyorum aslında güzel oluyor kadında
Göbekte seviyorsan tam benim kadadasın
Kuru gôtlü karıyı kim n'apsın, ele gelecek tabi
Bencede iyidir
Başıma bir şey gelmeyecekse ben de varım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?