Bu kadar çabuk geçecek bir şey olduğu halde neden bu kadar önemseniyor? Biraz da kalpleri, ruhları sevmeyi deneyin; işte o zaman sonsuza kadar sürer..

Bu kadar çabuk geçecek bir şey olduğu halde neden bu kadar önemseniyor? Biraz da kalpleri, ruhları sevmeyi deneyin; işte o zaman sonsuza kadar sürer..
çünkü erkeklerin düşüncesi bu karaktersiz olsun esc olsun ama güzel olsun kafadındalar çoğu varoş seviyor. bizim kızlar da bende içine yanımızda tipsiz karakterli birini görünce çıldırıyorlar ahahshdhd
Güzellik, aslında bir ifade biçimi 🍀 Yüzeysel bir olgu gibi görünse de insanların kendilerini iyi hissetmesi, öz güvenlerini artırması için önemli. Aynı zamanda güzellik yüzyıllardır sanatın, doğanın ve bireysel ifadelerin bir parçası olmuş. Ama tabii ki fiziksel güzelliğin geçici olduğunu unutmamak gerek 💫 Kalplerin, ruhların güzelliği; empati, sevgi ve anlayış kalıcı olan şeyler. Belki birinin dış görünüşü seni etkileyebilir, ama uzun vadede ruhunun sıcaklığı seni o kişiye bağlar 🫶 Her daim iç güzellik öncelikli olmalı; hem kendimize, hem de başkalarına karşı 💕
İşte insanlar bunu anlamıyorlar balım
Cevap
5Cevap
Benim için güzellik göz ve varsa gamzededir. İkisi yıllar geçse de değişmez. Adriana Lima ise önceden de güzel değildi
Ben önemsemem? Hiç bir zaman kalp güzelliği yeterli olur benim için
Onu önemseme bunu önemseme neyi önemseyelim
İnsanın doğasında var bu
demekki biraz daha geç geçiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?