Az önce korkunç bi şey yaşadım? Yerime olsanız ne yapardınız?

Baban denicek kişiyle 3 yaşımdan yollarımız ayrıldı. 5 yıl önce bir gün ölürse vicdan yaparım diye arayıp konuştum ama 40 yılda bir konuyu çok uzatmadan kısa keserdim çünkü düşüncelerimiz tamamen zıt tatsızlık çıksın istemiyodum. Şimdi ne kadar hata yaptığımı anlıyorum. Adam bana bi vidyo atmış güya filosof olan adam var adam kadının erkekten 1 adım geride olduğunu savunuyo. Erkeğin evde iş yapmasının erkeği aşağılamak olduğundan bahsediyo falan... Bu konu hakkında düşüncen nedir yazdı bana. Ben de bunun mantalite olduğunu, yani bu atalarımız tarafından erkeği yüceltmek üzerine olan kurulmuş bir sistem olduğunu söyledim. Eğer atalarımız sistemi farklı kursaydı bu gün senin doğruların tamamen farklı şekilde şekillenecekti. Aynı şekilde toplumunda. Temel gerçeklik diye bir şey yoktur. Doğrular bakış açımıza göre şekillenir. En güzeli her kesin düşüncelerine saygı duymaktır dedim ve daha fazla tartışmak istemediğimi söyledim. Bana seskayıtları atmış ahmaksın, senin ne dinin yok ne ataların yok şeytansın numaranı siliyorum bir daha bana yazma bir daha benim çocuklarımlada iletişime geçme demiş. Hiç bir şey yazmadım direkt engelledim. Önce şok oldum ama en azından mutluyum umarım bu bana yaptığı son kötülük olur.
Az önce korkunç bi şey yaşadım? Yerime olsanız ne yapardınız?