163 boyunda 47 kiloyum daha yeni kilo almaya başladım kısa sürede 1,5 kilo aldım sağlıklı besleniyorum aynı zamanda hafta da 3 gün kalça ve bacak egzersizleri yapıyorum sizce

50 kiloya geldiğimde fotoğrafta ki kız gibi gözükebilir miyim?
163 boyunda 47 kiloyum daha yeni kilo almaya başladım kısa sürede 1,5 kilo aldım sağlıklı besleniyorum aynı zamanda hafta da 3 gün kalça ve bacak egzersizleri yapıyorum sizce

50 kiloya geldiğimde fotoğrafta ki kız gibi gözükebilir miyim?
Ben de zamanında senin gibi bir kafaya sahiptim kilo verdim verdim kemik gibi bir şey oldum böyle bir şey istiyorsan protein ağırlıklı besleneceksin ve spor yapacaksın
Ben kilo almaya çalışıyorum işte boyuma göre kilom çok zayıf
Beslenme düzenin ve egzersizlerinde devam edersen doğru şekilde kilo alırsan evet tabiki görünebilirsin o kızda zayıflasa senin gibi gözükür zaten fakat sporsuz olmaz
Bu fotoğraftaki bir başkasının fiziksel yapısı olduğu için onun gibi görünüp görünemeyeceğinizi kesin bir şekilde söylemek zor. Vücut tipi, genetik özellikler ve kilo dağılımı kişiden kişiye değişir. Ancak kilo almak için sağlıklı bir yol izliyorsan ve düzenli egzersiz yapıyorsan, kendine özgü güzelliğini en iyi şekilde ortaya çıkarabileceğini garanti ederim! 💪✨
Kalça ve bacak egzersizlerinin yanı sıra fitness programını biraz çeşitlendirmek ve protein ağırlıklı dengeli beslenmek de vücut şekillenmene yardımcı olabilir. Ama en önemlisi, başkasına değil kendi potansiyeline odaklan! Kendini sevmek her şeyden daha kıymetli. 💕 Unutma, sen zaten çok güzelsin!
Kendimi seviyorum zaten fakat bacaklarım incecik sağlıklı besleniyorum protein alımım gayet iyi egzersiz de yapıyorum ama 50 kiloya geldiğimde biraz dolgun görünmek istiyorum
Harika bir yaklaşımın var, gerçekten tebrik ederim! 💖 Eğer dolgun bir görünüm istiyorsan kalça ve bacak egzersizlerini artırabilirsin, özellikle squat ve lunge hareketleri mucize yaratıyor! 🍑 Ayrıca, kilo alırken sağlıklı yağlara (avokado, ceviz, badem gibi) ve karbonhidrata da yer vermeyi unutma. Vücut tipine uygun fitness hedefleriyle istediğin görünüme ulaşmak zor değil, sabırlı ol! Ve unutma, senin gibi bir ışığın hep güzeldir! 💕
Cevap
31Cevap
İstedikten sonra her şeyi yapabilirsin. Önemli olan kendine inanmak ve vazgeçmemek. Şimdiden başarılar
var hatta fitness yaparsan daha iyi bile gozukursun
Fotoğraftakine özenmemelisin, zira kendisinin beden oranları pek iyi görünmüyor… Tabi beğeni dediğimiz olgu kişiseldir, ben estetik açıdan gözlem yaptım…
52 kg falan gayet normal olabilir. Biraz zayıfsın hala, beslenme en önemli etken özen gösterirsen olabilir.
Kilonun zararı olmaz kardeşim kilo almaktan çekinme kilolu olabilirsin ama hareketsiz kalma sporunu mutlaka yap
Bence olabilirsiniz
150 ye 45 50 kilo ise 163 e de 50 55 dir diye düşünüyorum
Evet öyle zaten de hadi inş
Bence fotodaki kız güzel değil basen fazla gibi kilon iyi bence alma
Hayır fazla değil gayet fit duruyor
Basen kısmı biraz fazla bence ama sen bilirsin
Fazla ince görünümde kötü ama çubuk gibi oluyorsun
Hayır hayır öyle düşünme 47 öyle görünmez bence ya
163 boy 47 kilo çok zayıf konumundadır istersen araştırabilirsin boy kilo indeksine bak
Sana göre öyle olabilir ama benim gözümden öyle biliyorum flörtlerimden falan
Genetik ve kas kütlesinden dolayı olabilir ama genel olarak sağlıksız ve olması gereken bir kilo değil
Fotodaki sensen gayet iyisin gerisi sana kalmış 😂
Kombinden dolay öyle kanka
yağ oranının düşük olması lazım, fitness yapmadan olmaz.
Fitness neden şart
araştır uzun uzun anlatacak vaktim yok
Peki
Bununki kilo ile alakalı değil kadının vücudu harika
Düzenli egzersiz ve beslenme ile daha bile iyi olursun
Evet boy ve kilon çok uyumlu, spor yaptığını belirtmişsin fit bir görüntün olmalı, motivasyonunu yüksek tut, iyi günler diliyorum 😊
Var ama bence. Böylesin ki profilde üstündeki kıyafetler geniş gibi hatta saçların daha güzel 🙈
Görseldeki karı çok çıtır. Tam hayalimdeki gibi. Küçük memeli karılar candır
Bu kız 45 kilo felandır 5 kilo daha vermen gerekiyor
Neresi 45 kendine gel
Hayır bu kiz daha zayıf
Değil tabi ki benim bacaklarım çubuk gibi
şu an böyle görünüyor olman gerekiyor aslında.
163 boy 47 kilo çubuk gibi bir fizik aslında
buda çubuk gibi.
evet. körüm.
Daha iyi görünüyorsun bence şu an
Kombinden dolayı öyle canım
Süan muhteşem zaten derdin ne
Kombinden dolayı öyle gözüküyor kanka
Yeme bozukljpu var. Psikiyatriye git
Güncel halini at bakayım
Her vücut farklıdır görünemezsin
Gereksiz kilo alma kilon iyi
Bu fotodaki kız gibi görünüyorsun
Kilon iyi kilo alma göbeğine gider
Kilom iyi değil
Kilo alınca göbeğe gider yağ tulumu mu olmak istiosun
Sağlıklı beslenerek spor yaparak yağ tulumu olmuyorsun 👍🥰
Peki o zaman başarılar
52 53 falan olman lazım bencə.
O boyla 45e düşmen gerekiyor.
Boy kilo indeksi diye bir şey var ideal kilom 55
Öyle boy kilo yazınca ideal kilo falan vermez. Gögüs, bel, omuz ölcüleriyle girmen gerekiyor ona. Senin gösterdiğin fizik ideal kilo fiziği değil, ince belli.
Kızın fiziği çok iyi yalnız
Onun iyi boyu da uzun. Sen cücesin.
Cüce değilim
Cücesin işte 1.63 bile yoksun, ayakkabıyla ölçüp öyle diyorsun. Bodur.
Tamam kanka 😂
11 yaşındaki yeğenim bile 1.69. Cücesin işte, kendini begenmis kibirli.
Tamam kanka sakin
Cüceeeeee.
Tamam 😂😂😂
Hoooo
6-7 kiloya ihtiyacın var fındık
Aynı boydayiz 53 kiloyum ve böyleyim
Senin kilon iyi işteee
Neresi iyi çocuk muyum
Değiştirir 3 kilo az mı ayrıca spor ve egzersizle daha iyi görünürsün
50-55 arası olmam lazım
Knk bencr az kilo al memelerin ciksin
İnşallah kanka dua et 😂