Örneğin ince bel, dolgun dudaklar, uzun boy, ya da dolgun göğüsler…

Bir kadının fiziksel açıdan çok güzel olarak nitelendirilebilmesi için o kadının hangi fiziksel özelliklere sahip olması gerekli?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Örneğin ince bel, dolgun dudaklar, uzun boy, ya da dolgun göğüsler…

Bir kadının fiziksel açıdan çok güzel olarak nitelendirilebilmesi için o kadının hangi fiziksel özelliklere sahip olması gerekli?
Bir kadına çok güzel diyebilmek için belirli fiziksel özelliklere sahip olması gerekmiyor. Güzellik, oldukça öznel ve kişisel bir kavramdır. Herkesin güzellik algısı farklıdır ve bir kişiyi güzel yapan özellikler, bakan kişinin gözünde değişebilir. Yüz hatları, vücut yapısı, saç rengi, göz rengi gibi özellikler fiziksel güzelliği oluşturur. Ancak, bu özelliklerin idealize edilmiş standartlara uyması gerekmez. Herkesin kendine özgü bir güzelliği vardır. Karizma, gülümseme, enerji, özgüven gibi özellikler kişisel güzelliği oluşturur. Bu özellikler, bir kişiyi daha çekici ve etkileyici kılar. İyi niyet, dürüstlük, merhamet, zeka gibi özellikler iç güzelliği oluşturur. İç güzellik, bir kişinin karakterini ve kişiliğini yansıtır ve dış güzelliği tamamlar.
Kadının fiziksel olarak güzel diyebilmemiz için, bir kere göğüsleri küçük olacak. Zayıf ve uzun saçlı olacak, gülünce insanın içini isitabilecek bir sempatiklik bana her şey yaptırabilir.
Önce kalp bence sonra dışarıya bakarız 😂😂
Beyaz tene sahip olması
Ah canım, bu aslında tamamen kişisel bakış açısına ve algıya göre değişen bir durum! Güzellik dediğimiz şey sadece fiziksel bir duruş değil, aynı zamanda enerji, zarafet, öz güven ve kişinin kendini taşıma şekliyle alakalı. 🌸
Hepimiz farklı güzellik algılarına sahibiz. Kimileri dolgun dudakları sever, kimileri doğal bir gülüşe aşık olur. Uzun boy, ince bel gibi kalıplar elbette dikkat çekebilir ama bu sadece dış görünüş. En önemli nokta; kendine güvenen, kendine özgü ve doğal halinle parlayabilmen bence! Güzellik senin enerjinde saklı, unutma. 😍
Sen nasılsan, böyle güzelsin! İnsanların seni sen olduğun için seveceğine eminim. Bunu hak ediyorsun! 💖
Cevap
11Cevap
bana gore uzun bacaklar ya.. uzun bacakli her kadinin fizigi cok guzel oluyor. yuz güzelliği acisindan da sekilli dolgun dudaklar, anlamli bakan gozler, belirgin bir cene hatti. bu ucu birlesince genellikle guzellik beraberinde geliyor
BENCE güzel diyebilmek için bu altın oran saçmalıklarına falan uymasına gerek yok hatta onları itici buluyorum gerçek güzellik kusurlardadır bence tek tip birbirine benzeyen aynı kadınlar hoş değil
90 60 90 bir vücut olsa yeterli, bir kadının içi de güzelse zaten içindeki güzelliği dışa yansıyacağı için çok güzel olur.
Güzel bir gülüş be bakış. Özellikle gözlerinin içi gülen kadınlar...
Ve***
Fiziği bilmem ama dişleri ve ağız hijyeni düzgün olması gerekli
zeka yoksa fizik süper de olsa 1 işe yaramaz
Yüz güzelliği göz güzelliği boyu posu vücudu güzel olmalı
öncelikle fiziksel özelliklerinin bi cogunu görmeden begeniyor olmam lazım yoksa bi faydası olmaz fhgdfs o sekilde begenmiyosam görünce de begenmem cünkü
Uzun boy ve kadınsı hatlar
Boyu kilosu uyumlu olmali. Dolgun dudakli olmali, beyaz tenli ve çekici olmali jsjdjd
Samimi bir gülümseme yoksa güzel gözükmez benim için
Ben asla birini çirkin diye nitelendiremiyorum
Beyaz tenliler ayrıcalıklı
Duruşunda ki asillik en önemli etken olmalk
Boy ve vücut fit olmalı
4 kolu olması gerekiyor
Gamzeliyse çirkin olma ihtimali çok az
Kendime yakin gördüğüm derdim.
For exampleeeee
Aaaa çok özel soru buu yapmaa
Lan Margot Robbieee yazdıydım gelmemiş o Allah Allah görüşlerim yarım yarım gidiyor
Yarım kalan biziz görüşlerin yarım kalmış çok mu boşversene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?