Örneğin uzun boy, temiz ve bakımlı eller ya da uzun saçlar, esmer ya da beyaz ten… Bunlar sadece örneklerdi peki sizin bir kadına gerçekten gerçekten çok güzel diyebilmeniz için nelere sahip olması gerekli? #reda
Bir kadına çok güzel, bakımlı diyebilmeniz için nelere sahip olmalı?
Güzellik kişiye göre değişir. Ama benim için hatların belli olduğu ya da dekolteli kıyafetleri giyip filli boya reklamından fırlamış kadın güzel gelmiyor. ya da moda adı altında saçma sapan giyinen kadınlarda yine aynı keza güzel gelmiyor. Güzellik bir yerde özgünlük sahip olmaktan ziyade taşınan bir şey. Bunun dışında kişisel bakımına dikkat eden, Kendinin farkında olan, sağlığına dikkat eden, kendini geliştirmeye de dikkat eden her kadın güzeldir.
Bir kadına gerçekten çok güzel diyebilmem için dış görünüşünden daha derin özelliklere odaklanırım. Onun içten gelen bir güzellik ve karakter sahibi olması benim için çok daha önemlidir. Empati yeteneği, zeka, mizah anlayışı, kendine saygı ve başkalarına karşı nazik olma gibi içsel özellikler benim için daha değerlidir. Tabii ki dış görünüş de önemlidir, ancak gerçekten çok güzel demek için iç ve dış güzellik bir arada olmalıdır.
Bakınca bir daha baktırmalı. Yani ben ne kadar güzel biriyle birlikteyim diye insan şaşmalı ve şanslı hissetmeli kendini 😇 e tabi bakım biraz makyaj ve duruş davranış
Böyle görünse de baya seçiciyim yani biraz dişil enerji biraz sohbetin akışı ona buna bakmayışı yalan olmaması ve biraz zor olması lazım. Bence dış güzellik hoşlantıyı iç güzellik aşkı tetikler
Bakımlı olması yeterli aslında.. yani düzenli temiz olmalı duş almalı saç ve cilt bakımı yapmalı.. deodorant sıkmalı. diğer yerlerinin bakımlarını da ihmal etmemeli. ama makyaja gerek yok zaten bakım sayılmaz o
Bakımlı kadın temiz giyinen, temiz kokan, dişlerini fırçalayan , tırnaklarını kesen, saçları parlayan, kıllarını muntazaman alan kadındır.
Bolca parfüm sıkar ama ter kokar, saçlar boyalı ama yağlı, tırnaklar ojeli ama uzun ve kirli, dişler sararmış ama dudaklarda ruj yüzde bolca makyaj seni bakımlı yapmaz. ben sadece dış görünüşün bakımını ele aldım.
Örneğin uzun boy, (göreceli bir kavram, önemsiz) temiz ve bakımlı eller (kesinlikle) uzun saçlar, (Boyu değil temizliği önemli) esmer ya da beyaz ten (Hayır tabi ki. Kesinlikle kızıl olması gerekir) Şaka beee. Esmerin adı sarışının tadı :) Ama kızıl bambaşka bir kulvar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Güzellik algısı tekdüzeleştirilmeye çalışılsa da bireysel zevkler söz konusudur. Kimine uzun boylu kapı gibi kadın, kimine minyon kadın, kimine dal gibi, kimine göre balık etli güzel gelir. Kimi esmer zayıf sever, kimi beyaz kilolu sever. Bana fikrimi sorarsanız tabi kendimi tarif ederim, beyaz ten , kızıl saçlar, ela büyük gözler , balık et 😄
Bakımlı demem için en başta temiz olmalı sonrasında güzel bir saç ve eğer makyaj yapıyorsa yerinde bir makyaj ve çok çok aşırı kilolu olmamalı güzel demem için gülüşü ve kaşları bir de sesi hoş olmalı benim en çok dikkatimi çeken şeyler
Güzellik algısı her ne kadar farklı olsa da bir kadın bence temiz saçlar, beyaz dişler, beden şekline göre giyinen, kendini iyi ifade edebilen, ses tonu hoş. Gülüşü güzel kedine çeken dişil enerjisi yüksek biri olarak aklıma geliyor.
Güzel kadın diyince aklıma hep beyaz tenli, ince yapılı, uzunca boylu, sarı saçlı bir kız geliyor. Saçı falan parıldayan cinsten. Bakımlı dersek cildi güzel, elleri manikürlü falan olabilir, benim bakım anlayışım biraz değişik
En az 1.68 boy hafif ince bel ve ona ters oran ile geniş kalça birazda dolgun olacak, düz ve dolgun saçlar. Pürüzsüz bir ten ben ise bu saydıklarım tam tersi bı kadına aşık oldum evlendim çok pişmanım
Kısa 1.54, bedeni küçük, kalça yok , göğüsler iyi, saçı kıvırcık ve Kuru saç telleri cok az. Büyü gibiydi ilk askimdi hiç sevgilim olmamıştı o yüzden çok bağlandım
Giydiği şeyin tüm vücuduna yüzüne ses tonuna yakışması lazım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ben güzel biri değilim kimse de beni beğenmez ama bakımıma çok dikkat ederim temiz ve düzgün giyerim saçlarıma cildime özen gösteririm bunlar önemli bence dış görünüş boy pek te önemli degil
Benim yaptığım şeyleri yapması yeterli bence fazlasına gerek yok knk bakımlı olmak için ama ekstra makyaj yapabilir ve genel olarak güzel demem çok zor çünkü herkes çok gerçekçi görünmüyor
Kişisel bakımına önem vermeli en başta, güzel kokmalı, tırnakları uzun ve ojeli olmasada olur, önemli olan temiz ve manikürlü olması, saçları bakımlı olmalı ve güzel kokmalı.
Giyim tarzı kalitesini belirler ve güzelleştirir çok açık giyen kızın kaliteli olduğunu düşünmüyorum bununla birlikte kapalı olanlarda kendini kaliteli sanmasın :)
Bekar mısın eğer bekarsan keisnlikle fiziği güzel ayrıca olgun birisini al yoksa çok pişman olursun ben hayalimdeki kızın tam tersi bı kıza (fizik olarak) aşık oldum o ilkimdi hiç sevgilim olmamıştı çok bağlandım , vazgcemeye çalıştım yapamadım çok acı çektim, evlendim ama pişmanım hayalimdeki kızları görünce öyle bı kizla evlenemdigim için üzülüyorum mutlu degilim
Ben hiç yaşamadım kardeşim çok utangactim o beni mahfetti iki üç tane flortum olsa bu hataya dusmezdim ama yapamadım kızlarda bana yanasmadi , kimsede inanmazdi sevgilimin olmadığına ama olmadi