Aşk İlişkileri Bir kadını en çekici yapan fiziksel özellik? hate__me Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 111 Yapay Zekaya Sor Hangi fiziksel özellik bir kadını herkesten çekici yapar? Güncellemeler+1 yıl pişştt nabersiniz Bir kadını en çekici yapan fiziksel özellik? Cevapla Kadın Soruları Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Bence ince bel olması. 0 0 Yorumla
Atıl1212 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 85% +1 yıl Kızıl saç ben birde kıvırcık saça begeniyorum birde şu var kısa saçlı bayanlarda da özgüven görüyorum onları saygı ile anıyorum 🙂 0 0 Yorumla
Bay_Geveze Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Büyük kalça benim için memelerden çok daha önemli. Memeler orta olsa da olur ama ince bel ve dolgun kalça olursa tadından yenmez. 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Bence dişiliğini kullanmasını bilen her kadın çekicidir 0 0 Yorumla
metropoltilkisi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Mimikleri ve yüzü tanıdığımız bir kadından bahsediyorsak zekası 0 0 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Sarı ve kırmızı benim dikkatimi çekiyor. Sarı, kırmızı en büyük Cimbom. 😃 0 0 Yorumla
Mr_Right_idea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. bence bacaktır. güzel ve uzun bir bacak kadını kadın yapar. 0 0 Yorumla
omeerr35 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 70% +1 yıl Ten rengi, saçları, ve nitelikli olarak vücut hatları 0 1 Yorumla omeerr35 +1 yıl Soruyu beğendim yazabilirsin. Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Erkekler : kıvrımlı vücudu olması veya sadece nefes alması 0 6 Yorumla AₙₜᵢCₒᵣ +1 yıl Basit karekterleri sayma Alakası yok ⛔ Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl İstisnalar mı var diyosun Yorumla AₙₜᵢCₒᵣ +1 yıl yok mu ⛔ diyorsun.. 🦂 ' Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Olabilir Yorumla AₙₜᵢCₒᵣ +1 yıl Şimdi anlaştık 👍 iyi günler.. 🦂 ' Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl @AₙₜᵢCₒᵣ 🖐 Yorumla
ahmetyasinakturk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 782 cevap paylaştı. Fiziksel bir özellik yok bence çekici yapan. Ancak erkeklere sorarsan büyük göğüs büyük popo derler 0 0 Yorumla
Apectro Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Kişiden kişiye değişir bana kalırsa aşırı beyaz ten ve hafif kas oranına sahip bacak tab2 1 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Büyük göğüsler. Herkeste olmuyor. Ya kiloya bağlı ya da sarkma olursa hoş durmuyor. Ama genetik olarak büyükse nefes kesici benim adıma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Uzun boy, atletif sportif fit ve kaslı bir vucut yapısı, ve güçlü olması 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Güçlü kadın duruşu acımasız fakat çekici bir bakış, aura yükseltir. 0 0 Yorumla
Gokhan_Alann Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Yaa ben güzel ve bakımlı ayaklara çok bakıyorum, stiletto giyer mi? Bir de tabii saç rengi ile kullandığı parfüm 0 0 Yorumla
AₙₜᵢCₒᵣ Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Davranış beden dili tavırları önceliklidir fizik sonra gelir.. 🦂 ' 0 0 Yorumla
bjiazad Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Dudak üstünde ben varsa aşırı Seksi buluyorum tabi her kız için değil ama libidom artıyor 0 0 Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Boy kilo orantis8 ve giyimdeki uyumluluk 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Monique Alexander zamanında ne kadındı be 0 0 Yorumla
IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl İnce bel küçük göğüs dolgun popolu kadın ❤️ 0 0 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Sevdiğim kadın çekici gelir gerisi kuru gelir. 0 0 Yorumla
Deniz_uysal_67 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Şişman olması (bakımlı olması şart) 0 0 Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Büyük göğüs dik kalça pürüzsüz kasık 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Bakışı duruşu konuşması giyimi cilvesi 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yani. çok şey var ama yazamıyom burdan 0 0 Yorumla
Bayhiiçkimse Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Zekası espiri yeteneği 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Şekilli yuvarlak kalçalar, 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyilik bebeğim sen nasılsın Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Kalça göğüs orantısı 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Poposu ve göğüsleri 0 0 Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bakışlar 0 0 Yorumla
Tam4gunolmusdunn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Sarışın olması 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Eller ve gözler 👀 0 0 Yorumla
zıSɹɐʎⱯ Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 576 cevap paylaştı. Bacaklar. 0 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Götttttttt 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. zekası 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Bence ince bel olması.
Kızıl saç ben birde kıvırcık saça begeniyorum birde şu var kısa saçlı bayanlarda da özgüven görüyorum onları saygı ile anıyorum 🙂
Büyük kalça benim için memelerden çok daha önemli. Memeler orta olsa da olur ama ince bel ve dolgun kalça olursa tadından yenmez.
Bence dişiliğini kullanmasını bilen her kadın çekicidir
Mimikleri ve yüzü tanıdığımız bir kadından bahsediyorsak zekası
Sarı ve kırmızı benim dikkatimi çekiyor.
Sarı, kırmızı en büyük Cimbom. 😃
bence bacaktır. güzel ve uzun bir bacak kadını kadın yapar.
Ten rengi, saçları, ve nitelikli olarak vücut hatları
Soruyu beğendim yazabilirsin.
Erkekler : kıvrımlı vücudu olması veya sadece nefes alması
Basit karekterleri sayma Alakası yok ⛔
İstisnalar mı var diyosun
yok mu ⛔ diyorsun.. 🦂 '
Olabilir
Şimdi anlaştık 👍 iyi günler.. 🦂 '
@AₙₜᵢCₒᵣ 🖐
Fiziksel bir özellik yok bence çekici yapan. Ancak erkeklere sorarsan büyük göğüs büyük popo derler
Kişiden kişiye değişir bana kalırsa aşırı beyaz ten ve hafif kas oranına sahip bacak tab2
Büyük göğüsler. Herkeste olmuyor. Ya kiloya bağlı ya da sarkma olursa hoş durmuyor. Ama genetik olarak büyükse nefes kesici benim adıma
Kimse çekici olmasına bakmaz vajinasi olsun yeterli der.
Uzun boy, atletif sportif fit ve kaslı bir vucut yapısı, ve güçlü olması
Güçlü kadın duruşu acımasız fakat çekici bir bakış, aura yükseltir.
Yaa ben güzel ve bakımlı ayaklara çok bakıyorum, stiletto giyer mi? Bir de tabii saç rengi ile kullandığı parfüm
Dolgun dik meme
Davranış beden dili tavırları önceliklidir fizik sonra gelir.. 🦂 '
Dudak üstünde ben varsa aşırı Seksi buluyorum tabi her kız için değil ama libidom artıyor
Boy kilo orantis8 ve giyimdeki uyumluluk
Monique Alexander zamanında ne kadındı be
İnce bel küçük göğüs dolgun popolu kadın ❤️
Ayakları benim için önemlidir.
Sevdiğim kadın çekici gelir gerisi kuru gelir.
Gözleri yanakları elleri
Şişman olması (bakımlı olması şart)
Büyük göğüs dik kalça pürüzsüz kasık
boyun-bel-kalçalar
Bakışı duruşu konuşması giyimi cilvesi
Bacaklar göğüs ve kalcalar
Giyim tarz ve dekolte
Yani. çok şey var ama yazamıyom burdan
Bel kalça kavsi
Uzun boy olabilir
Zekası espiri yeteneği
Dolgun göğüsler, ince bel, dik kalça
Şekilli yuvarlak kalçalar,
İyilik bebeğim sen nasılsın
Kalça göğüs orantısı
Bacak ve kalça.
Uzun boy
Bakışlar...
Çok özellik var bunu buraya sığdırmam.:)
ince bel sarı saç renkli göz
Poposu ve göğüsleri
Ten , gogüs , kalça
Popo
Göğüs
Bakışlar
Dudak popo göğüs bacak 😂yani bütün vücut😂
Sarışın olması
Eller ve gözler 👀
Ince bel, guzel gozler😉
Tatlı sesi
Kalçalar