Annemden gizliden gizliye nefret ediyorum?

Merhaba arkadaşlar adımı vermeyeceğim 19 yaşına girmeme bir ay kaldı benim hikayem annemden gizliden gizliye nefret ediyorum sesine bile tahammül yok odama girmesine bana dokunmasına o derece tabiki bu olaylar durduk yere olmadı tabiki annem ben 5 yaşından beri bana temizlik yaptıran bir kadındı şimdi herkes şunu düşünecek oyuncakları toplama vb hayır bulaşık yıkattırdı toz aldırırdı neyse bunlar gayet normal sayıyorum 8 yaşında tuvaleti temizlemedim yani temizlik yapmadım diye bağırdı çağırdı yıkmaya başlayınca fazla deterjan döktüm diye dövdü ve bir çok benzeri küçük yaştan çalışmaya başladım kuru üzüm getirir seçerdik terlik yapardık ve bur tür şeyler ve annem her sinirlendiğinde beni saçımdan tutar sürükler döverdi 15 yaşında almanyada yaşayan bir kadın bir oğluna istedi bana söylediği şey şu oldu kabul et git seni okuturlar yok şey yok bu ona çıldığını söyledim böyle bir şeyi imkanı yok dedim yaptığı bana karşı yanlışlar

. Ortaokulda bir çocuk benden hoşlandığını söylemişti ve ben çocuk aklıyla rahatsız olduğum için anneme söylemiştim ve annem gidip halama söylemiş halamda çocuklarına söylemişti benimle dalga geçmişlerdi

.15 yaşında evlendirmeye çalışmasaydı üste anlatmıştım

. 16 yaşındayken 26 yaşındaki kuzenimle evlendirmeye çalışması

18 yaşında nişanlanmamı istemesi hayır deyince bir yanlışını görürsem ozaman seninle görüşürüm demesi

Ve bir çoğu daha var anlatamadığım erkek kardeşim var benden bir buçuk yaş küçük sürekli odama çat pat giriyor odamı karıştırıyor bundan rahatsız olduğumu söylüyorum anneme odanı yemez gibi tavırlar alıyorum duştan çıkınca odamda bir gün rahat giyinmek istiyorum kapıyı kilitliyorum kapıya bilerek vuruyor odada bir şeyler karıştırıyorsun gibi tavırlar ve annem asla bir şey demiyor babamı sorucak olursanız oda annemden yana neden bana böyle davranıyorlar aklım almıyor havuza gidiyoruz kapalı olmamama rağmen haşema ile gir demesi ellerimi biraz uzun yıkıyorum ama su kapalı olmasına rağmen ona karışması kıyafetlerime karışması kapanmamı istemesi ben Allah istedi diye ve kendi rızamla kapanmak istiyorum onların baskısıyla değil bunların hepsi üst üste olunca annemden aşırı nefret büyümeye başladı onu sevmeyi denedim ama gerçekten yapamıyorum sesine bile tahammül edemiyorum onunla daha fazla yaşamak istemiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum ve Obsesif kompulsif teşhisi koyuldu ve her zaman ellerimi yatağımı kıyafetlerimi yıkama hastalığım var telefonumu bile yıkıyorum sürekli kullandığım eşyaları siliyorum bunları bilmelerine rağmen sürekli eşyalarıma ellerini sürüyorlar ve beni çileden çıkartıyorlar hepsinden nefret ediyorum

:/

Annemden gizliden gizliye nefret ediyorum?