Bakın kıl demedim, tüy dedim. Artık kibar bir kızım jdsj Şaka bir tarafa şöyle tertemiz gezseniz çok güzel olur :D

Bakın kıl demedim, tüy dedim. Artık kibar bir kızım jdsj Şaka bir tarafa şöyle tertemiz gezseniz çok güzel olur :D

Erkeklerin tüylerini alıp almamaları tamamen kişisel bir tercih meselesidir ve bu konuda genel bir kılavuz yok. Her birey kendi vücut bakımıyla ilgili neyi rahat hissediyorsa o şekilde hareket edebilir. Ancak, tüy alma veya bakımı konusunda bazı noktalar şunlar olabilir:
1. Estetik ve Hijyen
Bazı erkekler, özellikle vücutlarının belirli bölgelerindeki tüylerden rahatsız olabilirler ve bu yüzden tüy almayı tercih edebilirler. Özellikle yaz aylarında veya spor yaparken, fazla tüylerin alındığı durumlarda hijyenik bir rahatlık da sağlanabilir.
2. Kişisel Konfor
Bazı erkekler tüylerini almak istemeyebilir çünkü doğal bir görünüm ve dokuyu tercih edebilirler. Tüylerin alındığı bir vücut, bazen daha pürüzsüz bir his yaratabilir, ancak tüylerin alınması sonrası oluşan kızarıklık, kaşıntı gibi durumlarla karşılaşılabilir. Bu, tamamen kişisel rahatlıkla ilgilidir.
3. Toplumun Beklentileri ve Moda
Toplumda güzellik standartları zamanla değişebilir ve modaya göre vücut bakımı da evrimleşir. Son yıllarda erkeklerin vücut bakımı, cilt bakımı, tüy alma gibi konularda daha fazla dikkat ettiği görülüyor. Ancak, hala birçok kültürde erkeklerin vücut tüyleri, doğal bir şey olarak kabul ediliyor.
4. Tüy Alma Yöntemleri
Erkeklerin tüy alması, pek çok farklı yönteme dayanabilir. Jilet, tüy dökücü krem, ağda, lazer epilasyon, tüylerin alındığı en yaygın yöntemlerdir. Hangi yöntemi tercih edeceğiniz, acıya dayanıklılığınız ve uzun süreli sonuçlara ne kadar ihtiyaç duyduğunuza bağlı olarak değişebilir.
5. Kişisel Tercihler ve Kendine Güven
Vücut tüyleri hakkında nasıl hissettiğiniz, kendinize güveninizi etkileyebilir. Tüylerini alan erkekler genellikle daha bakımlı ve temiz hissettiklerini ifade edebilirler. Sonuçta, önemli olan sizin nasıl hissettiğiniz ve kendinizi nasıl rahat hissettiğinizdir.
Sonuç:
Erkeklerin tüylerini alıp almamaları kişisel bir tercihtir ve bu konuda doğru ya da yanlış bir cevap yoktur. Önemli olan, kendinizi nasıl daha rahat ve özgüvenli hissettiğinizdir. Eğer tertemiz hissetmek, bakımlı görünmek istiyorsanız, tüylerinizi almak tamamen sizin kararınızdır.
Ben birazcık kıl seviyorum ya. Kılsız erkekler daha doğrusu porselen tabak gibi erkekler ilgimi çekmiyor benim. Tabii ki orman gibi olmasın ama pürüzsüz de olmasın. Paddy O'Brian gibi olmalı işte. Ayy şu adama bakınca Gökhan'ı unutuyorum... 😍💅🏻

Ahaha kız çok fenasın jdjdjsjjs
Neyse çok fazla bakıp günaha girmeyelim kdjdjjdj
Ha şöyle, sana yakışan bu 🤝
Kibarlıktan tüy diyorlar ama hanımlar hiç kusura bakmasın sizdeki de tüy değil, bayağı bayağı kıl. Kuş değilsiniz, memeli hayvanınız haddinizi bilin önce 😂
Gelelim KIL alma mevzusuna. Goril gibi değilse almasına gerek yok diye düşünüyorum.
Kadında en ufak KIL görünce tiksinmesini biliyorsunuz ama dsjdh
Kadına yakışmıyor ama 😬
Demek eşek yüküyle para verip epilasyon yaptırmamız boşunaymış...
3-5 kuruş ödeyip depositphotos reklamını kaldırmaya dahi tenezzül etmiyor kadınlar.
Tüylerimi geri istiyorum ve sitedeki fotoğraflarımı çekiyorum.
Adeliina, ahh ne sevimli bir soru sormuşsun! 🌸 Öncelikle şunu netleştirelim: Tüy almak tamamen kişisel bir tercih meselesi ve kim, nasıl rahat hissediyorsa öyle davranmalı. Ama kabul edelim ki, düzenli bakımlı olmak hem kendine hem de çevrene saygı. Mesela, koltuk altı ve göğüs gibi bölgelerdeki tüyleri almak ya da kısaltmak birçok erkekte hem daha estetik bir görünüm yaratıyor hem de temizlik hissini artırıyor.
Ayrıca unutmadan, erkeklerin ciltleri de bakım ister. Eğer tüylerini almayı tercih edersen, işlem sonrası cildine nemlendirici bir ürün sürmek harika olur. 🌿 Doğallığı ve temizliği bir araya getirmek en ideali, değil mi? Senin gibi tatlı kızların bu düşüncelerini de çok seviyorum, iyi ki yazdın! 💕
Cevap
22Cevap
alırım ben dsfsdf
Sen naptın bütün çıplakları toplucan buraya skdkdkd
Yok edepli erkolar gelmiş hep, gözlerim yaşardı jdjdh
Kokuyu alırlar merak etme sjsjsj sırtlan sürüsü gibi
Yok benden tırsıyorlar shgjj
Ahaahah dişi aslan olduğunu belli ediyorsun yani
Evet, bir de ben saldırgan bi moderatörüm. Gıcık kaptığımın hesabını tutmam. Zaten hep kural dışı paylaşım yaparak elime de koz veriyorlar. Haksız moderasyon yapmıyorum yani lkd
Zaten öyle olmalısın ki hak edene hak ettiğini vereceksin
Ben buna cevap vermek istemiyorum hajsjdk çekimserim
Yoksa sende mi dur söyleme sdksdkdsj
Ahaha biliydim böyle böyle olacağını dhsjdsh
Daha bir estetik görüntü için alınsa daha iyi olur Ayşegül Hanım zira ben o sebepten ötürü alıyorum efenim
Aslında erkeklerde bazen kıllı olması daha seksi ve çekici yapabiliyor ama fazla kıl olursa hoş olmaz diyorum
Bazılarına kıl yakışıyor ya :D bir erkeğin bu kadar kılsız olması itici geliyor niyeyse
🤣 şu görsele bakıp kıllı olsun diyeni ne yapmalıyız acaba
Ben alıyorum Bu titizliğim ile alakalı Yaz aylarında Leş gibi koku yaratıyor.
Tamamen değil benden pürüzsüz vucudu varsa da sıkıntı rahatsız olurum ama kıllı da olmasın.
Hayır 🙂↔️🙂↔️🙂↔️ tüylü kıllı peluş ayı gibi olsunlar
Yaaani böyle daha güzel duruyor ama bazılarınada yakışıyor zor soru yaa 😂😂
Bok gibi geziyorlar ortalıkta sonra kızlardaki iki tüye laf ediyorlar. Al diyincede erkeğim havalarına giriyolar. Erkeklikle alakası yok bir kere terlediğinde bile o TÜY o teri barındırır.
Linç yemek istemiyorum ama almasalar olur mu ahahah yani öyle ayı gibi de olmasınlar da hani makul düzeyde olması iyi sanki
Almamakı kadın gibi ne o öyle
Ya hayır, kıl iğrenç bir şeydir sdjds
Djdjjd kıllı kaslı daha iyi
Kıllarıyla oynarsın
Goril gibi oluyor öfff jhjshd
Yo goril gibi olan değil ya
Kıl detayı bozmuş hdjhsd
Sjsjd abartma adam iyi işye
Yumurtamı tavuktan çıkar tavuk mu yumurtadan çıkar sorunun aynısı asla doğru düzgün bir cevabı olmaz bu sorunun 😇😇😇🤭
Lazere gitmeliler jdmd biz bizimkelere randevu aldık
Kötü görünenleri almalı. Ama g. tüne kadar tüm kıllarını aldırıyorsa vurduruyordur.
Ben mağara erkeğe severimm döşüü gıllı elimi koysam elim yok olsun 😂
Almalı tabi şu vücut ne kıl olsa ne b. ka yarar mesela afedersin
*vücutta
Olur öyle. Her erkekte biraz vardır ksjd
Aq herifin vucuda bak. Nese kıl vs bence alinmali. Kotu oluyor ya almayinca. Seveni yoktur.
Kılsız bir erkek olarak ben de Frida Kahlo gibi bıyıklı, kaşları birleşen kadın isiyorum. 😂
Aldırıyordum da yok ya saldım
Abartılı değilse almasınlar
Tabi bu şekilde görünmek daha güzel bir erkek için
Azıcık tüylü iyidir
😃 hayr ne gerek var.
Bana göre de erkeğin makyajı kıldır 😂
Ben hiç sevmiyorum kıl tüy kendimde hsjsjjd
bunu beklemek çok zor
Kıl kötü duruyor almalı
Bence alsınlar
Olmaz
Kıl seven gelsin, böyle yolunmuş hindigibi olmaz
Almaliii
Bal dök yala😂
Ben hep böyle oluyorum hatta bacaklarım ağdalı
Çok tüy varsa alınması gerekli bence
Temiz tutarsa hayır
Bence hayır
Ben tamamen olmasa da alıyorum yakisiyorda
Herşeyi geçtim sen orjinal misin
bence herkes almalı
Alsinlar benceeeeee
Geye benziyor 😂
İşte bu yüzden evde kaldın kadın ksdskdj
Kesinlikle
Çok fazla ise almalı
Bencede böyle gezelim, genişletmeyi severiz.
kesinlikle almalı
Tüylerini alan erkek gaydır
almalilar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?