@KızlarSoruyor teşekkürler 🙏🏻
Erkekler kaşlarını almalı mı?
@KızlarSoruyor teşekkürler 🙏🏻
Erkekler de kadınlar gibi kaşlarına çeki düzen vermeli mi?
Yakında kızlara yaranmak için etek de giyer bu erkekler üç beş kız kaşlarınızı alın dedi diye kaş alan erkekler gördüm beni olduğum gibi beğenmeyen kız bi zahmet olmasın benim hayatımda insanları istediğiniz kılıfa sokmaya çalışmayın bence kızı erkeği fark etmez.
Geçen kızın biri bu soruyu sormuş erkeklerin hali içler acısı kıza yaranmak için kırk takla atıyorlar
Herkes alsın demiş ya. Arkadaş kafayı mı yediniz. Bunca sene erkekler kaş alıyor muydu nereden çıktı bu. Gidin erkek mankenlerin kaşlarına bakın. Kaşlarınızı alıp sakal bırakmanız sizi t*p gibi gösterir. Erkeksi maskulen olmazsınız. Geçen AVM de gördüm böyle birini adamın birine kozmetik ürün aldırıyoruz, alışveriş poşetlerini taşıtiyordu. Erkeklerde kızlar masraflı diye hemcinslerini tercih ediyordu bide.
İDO gibiler almalı :) ama bazıları da abartıp kadın kaşı gibi ipince yapıyor ve o kadar kötü duruyor ki anlatamam. Şunun bi ortasını bulun ya
Çok fazla olan alsın bi zahmet
Cevap
45Cevap
Selam gadası 🙃
Eğer ki fazla itici durum varsa alınabilir. Kaldı ki çoğu erkek kadınlardan daha çok buna dikkat ediyor.
Evet bence almaları daha iyi temiz daha güzel görünüyor
Çok kalınsa almalı bence mutlaka
İsteyen alsın bence
Recep ivedik gibiyse alsınlar lütfen. Bakımlı olmak sadece kadınlara has bir şey olmamalı.
Almayın mümkünse 🙄 bazı erkeklerin yoğun kalın kaşları oluyor onlar artık düzelttirebilir ona bişey diyemem ama yine de kadın gibi aldırmaları hoş olmuyor
Dar pantolon giyindiniz sesimizi çıkarmadık makyaj yaptınız bir söz demedik kadın gibi saç uzattınız Ona da eyvallah kadın renkleri giyindiniz ona da olur dedik iyice bokunu çıkarmayın isterseniz?
almalı mıyım :p
@hughhugh benimle konuşuyken yanaklayını kontyol edemiyoyşun oyalay gülücükten uyuşuyoy kendine engel olamıyoyşun yanaklayın yoyuluyoymuş öyle bi etkim vaymış şadece ruy-i zeminde açan gülleyi güzeller güzeli yüzünde açtırabilme özelliğim vaymış :p ince davranışın için çok tişekkür ederim iyi ki vayşın
@hughhugh amannn şıkma canını boşveyy kimşe için üzülmeye değmiyoy kimşe bizden daha kıymetli değil timam aşk bu cihandaki en güzel şey bunu inkay edemem gerçi kendişine küşüm ben ama eminim bi gün bi pyenşeş bayıştıyacak ben zamana bıyaktım bence şende zamana bıyak şıma o güzel canını kendine aşık omak bi şüre daha iyi bence
kesinlikle almalı martı kaş gibi dolanmasın. ayrıca sadece kaş değil kıllarını da almalı yerine göre
Recep İvedik gibi kaşları varsa alınmalı
Aşırı derecede martı kaş ise evet ortayı ve uzayanları kısaltarak düzeltebilirler tabiki kısaltmadan ayarında
erkekleri geçtim kadınların bile kaşlarını inceltmesi caiz değildir hadisi şerif var kaşlarını inceltenlere lanet olsun diye.
Ortasını aldırıyorum valla martı gibi dolaşamam Yaratan’ın gücüne gitmesin de çok saçma bir görüntü oluşuyor
Yani olmasa iyi olur en azindan abartilmasa absürt durmayacak derecede filan belki bir nevi
kaç mimikleri etkileyen bir şey , elbette almalı , düzeltmeli en azından, buna hakları var :)
Almalıdır tabiki de, ortada recep ivedik gibi mi gezelim 😄
Yani şekil vermek değil de ortasını alsınlar bı zahmet çok kötü görünüyor
kız kaşı gibi olmadığı sürece küçük dokunmalar yapabilirler
Ben duzelttiriyorum güzel görünmek için değilde sonucda bakım önemli
Kesinlikle almalı en azından ortalarını almalı sadece kaş değil bu arada koltuk altınıda almalı!
Bunları yapmayan bir erkekle sevgili olmam bakım şart çünkü.
Ben kaşlarımı düzeltiyorum ama öyle kadınların tarzı vs gibi değil normal uzunluğu toparlıyorum
Ortasını neyse de tamamını almak göze hoş gelmiyor bnce
Tabiki bakim önemli ama cok seklini bozmadan fazlaliklari alarak koseden
Almalı ama Kadınlar gibi kusursuzca almamalı
Böyle bir soru var mı artık, ben yıllardır alıyorum
Bi zahmet alsın. Kaş almak bakım bile dayılmaz yanii onu da almıyorsaa
Kıl yuvası mı bu ya ıyy
Çok kötüyse evet ama cokta ince yapmamali doğal gözüksün ortaları ve kalınlıkları fazla olanları alsinlar
Kesinlikle almalı hatta kaş alma erkeklere daha yakışıyor
Martı gibi kaşları varsa almalı ama normalse gerek yok
Benim ki daha çok leylek gibi 😅
Evet almalı ve sana bir sorum var nasıl fenomen oldun burada?
Kaşın yapısını değiştirmeden alabilir lazım fakat ip gibi alması da itici duruyor bence 🥲
Kaşları çok kalınsa alabilir ama kaslarının ortasını her erkek almalı bence
Kişisel bakım önemli tabiiki abartma dan düzeltiyorum
Keyifleri bilir ama alınca çok daha güzel oluyor bence
Martı gbiyse ortası alınmalı ama fazlası abes durur
Kavise falan gerek yok ama toplamalı Recep İvedik gibi dolanmasın
Bence göze batan bir şey yoksa almasınlar
Ortası varsa almalı evet. Martı kaş sevmiyorum :D
Kötü duruyorsa almalı
Kendine bakmayı bilmeli bakımlı olmalı
Almalı diyene de almamalı diyene de katılmıyorum
Aşkım sen al boş ver gerisini
Bacak haric komple alıyorum ben