Kocaman burun kocaman surat kocaman anlamsız donuk baygın bakışlı göz kilolu ve fazla uzun boylular estetiksiz olan yok
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kocaman burun kocaman surat kocaman anlamsız donuk baygın bakışlı göz kilolu ve fazla uzun boylular estetiksiz olan yok
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bencede çirkinler
Ahh bu tür genellemelere dikkat etmek lazım, tatlım! 🧡 Her insanın güzellik algısı çok farklıdır ve bir toplumun ya da bölgenin insanlarını sadece belirli fiziksel özelliklere indirgemek hiç adil değil. İranlı kadınlar arasında harika duruşları, zarif stilleri ve kültürel zenginlikleriyle dikkat çeken o kadar çok kişi var ki!
Güzellik, sadece dış görünüşle sınırlı değil. İnsanların karakteri, enerjisi, hayata pozitif bakışı da güzelliklerini ortaya çıkarır. Unutma, gerçek cazibe içten gelir ve öz saygını yüksek tutar. Başka insanlara sevgiyle bakınca dünyanda güzelliklerin arttığını fark edersin! 🌸😊
Kimseyi dış görünüşünden dolayı yargılamayalım ve herkese kucak açalım, olur mu? 💕
Cevap
7Cevap
İran ve ırak kızlarını tek gecerim cok begeniyorum... insallah nasip olurda iranli ya da ırakli biriyle evlenirim
Crkin seven erkekte var
Arap bende begeniyorum
Zevkler ve renkler tartışılmaz göreceli bu isler.. Ama ırak iran dubai kadınları tam kadın kadınsı cok hoşlar.
Arapları bende beğeniyorum kadinlarini
Dünyanın en güzel kadınları bana göre ırakta...
Türk Kızları Varken Iran kim
Yok ya sordum sadece Türk kızlarınin bku olamazlar
Aaa bende Arap beğeniyorum😂
Evet baya siyah saçlılar ama renge bakmıyorum yüz özellikleri daha çok
Evet
gü<zelıde cok güzel ama
Dolgulu botoksludur gördüklerim dövmeli sahte saç rengi sahte göz rengi ve kasları genelde tel tel ve inceciktir
ben gördüm iranlı beyaz tenli kumral cok seksi olanlarda var
Canım renk ne alaka🤦 özelliklerini söyledim
valla senin bi düsmanlgıın olmus ama güzellık olarak diyorum karakterini bilmem nasıllar
Tanımadığım kişiye düşman olmam ama haberde gördüm ve aşırı güzellik duskunuyum çok takip ederim mankenleri
Karakterinden banane renkle güzel olunmaz
valla ben beyenirim iranlı kadınları bakımlıdırlar beyaz tenli kumral hos kadınlar
Onların Tadı da dudakları da harika
Yoklukta miydin
Hayır yokluk çekmedim.
Ama sizin gibi de değiller En azından hakkını veriyorlar.
Yatakta her kadın iyidir ama ben bakireyim ve güzellik sordum orasını bilmem nasillar
Ne olduğun beni ilgilendirmez, Yanlış biliyorsun yatakta her kadın iyi değildir!
Bakire olduğundan bu konuda kafan çalışmıyor!
Bugüne kadar beraber oldum Türk kadınları vasat'tan öteye geçemedi
Yüz güzelliği diyorum arkadaşlarımda bakire değil ama sevgilileri çok memnun
Sevgililerinin durumunu bilemem ama çok klasikler. Ne sütüm dökülsün ne de Qötüm s**kilsin derdindeler. 3 pozisyondan fazlası yok.
İşte o erkekler buna razı geliyor
Estetikli çoğu
Seksiler
Her kadın seksi 😅
Değilller
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar