çoğu iranlı kürtler gibi kara ve kıllı olur. İranlılar ünlü değildi ama israilliler dünyada güzellikleriyle kızlarıyla , askerleriyle ünlüdür.
İranlı kızların geneli neden çok koyu tenli ve kaşları kalın olur? ↗

Her ırktan güzel ya da çirkin çıkar. Geneli güzel ya da çirkin demek doğru değildir. Gösterdiğin kızdan güzelleri belki de iran da mevcut onu bilemiyoruz biz.Çünkü gidip te iki ülkeyi de gezmedim. Irandan mesela Mahlağha japeri var. Bu kız efsane güzel. İran kadınları çirkin diyerek buna benzeyen kızları görmezlikten geliyorsun. Lütfen ırkçılık yapmayalım. Her ırktan güzel de çıkar çirkin de. Insanları ırkıyla ayırmak hoş değil
o dediğin kadının neresi güzel allasen iki dakika bi baktım ama çiyan gibi gözleri ve estetikten ölüyor! 40 yaşında var ayrıca yapmayın azıcık standartlarınızı yükseltin
senin profiline ki kızda çirkin
standardını yükselt
al sana profil resmi buldum
www.google.com/search
israilliler taş valla , ayrıca bir israilli flörtüm olmuştu çok şanslıyım bu yüzden. d
ohaaa
Avrupadan aldiklari genden kaynakli olabilir
doğru
Eig icin sagol
Cevap
16Cevap
İsraillilerin büyük bir bölümü Rusya ve Avrupadan gelen yahudiler. Fiziklerinin iyi olması normal. Iranlilarda pek fena değil aslında. Sana gelecek olursak ırkçılık yapacağına profiline kendi fotoğrafını koy da tipini görelim.
hdhdjfdhekfhrefhj iranlıları beğenen kişi benide beğenir canım ama güzel bir israilli nin tırnağı olamam güzellikte o ayrı
Çok yaşlı ve şişkoyum moralim bozuldu. İsrailliler avrupayla karışık ondan, iranlı kız da ortadoğu güzeli, seveni vardır baya
iranlılar araplar gibi kara kapçıklar ve kıllılar
Doğru canım geneli olarak. Ama güzelleri vardır. Yoksa ortadoğu halkı dabbe gibi geziyo
doğru çoğu öyle ama tabki iyileride var
muhtemelen türkiye asıllı bir yahudisin ve olmayan kıt aklınla ezmeye calışmışsınn kendice ortadogu insanını. paylastıgın israilli s ürtük de bi halta benzemiyo boşuna bi yerlerini parcalama iranlı esmer daha tatlı ve alımllı
mesela iran ile israil ne alaka şu an anlamadım başka bir milletin kızından da bahsedebilirdin mesela rus kızlarından daha güzel israil kızları diyebilirdin ama şu an israil kudüs arasında savaş var bu yüzden mi israil dedin tepkiler için
Yine dandik bir kafan çıkan dandik bir soru. Güncelleme sorudan da dandik 🤣
iranlı görmemişsin sen..
ne güzel kadınlar var belli değil :)
İranlı kadınlar çok güzeldir. İri iri gözleri çok düzgün yüz hatları olur. Çoğu uzun boylu ve düzgün fiziklidir.
Nasıl bir sallamadır anlamadım 😅
peki bundan dünya nın haberi var mı ya da başkasının?
klasik arap işte ıy
arapların iranlılardan farkı ne?
Nedir bu İsrail sevdan
Hiç mi haberleri izlemiyorsun
israil değil israilli kız sevdam var
Dostum bence ikiside çirkin ben brezilyalılari severim ❤️
İran'da da çok güzel kadınlar var
iranlılar araplar gibi kara kapçık ve kıllılar
Genler güzelmiş harbiden fjdndjdjdjnd
evet yaa
İranlı çok güzel kadın tanıdım ama ünlü değildi
budur
Başka derdiniz mi yok
Görsele göre İsrail li kız güzelmiş
üff ne kadar ırkçı bir paylaşım
İranlılar daha guzel bence
iranı kim biliyo kim seviuor. israilli kızlar ünlü. iranlılar arap gibi ünsüz ve kapkara
Bakım ve birazda toprağından suyundan
iranlılar arap gibi oluyor zaten ordan kaybederler başta
Aynen trenleri bile itici ya şeylerde çok kuyu ya itici
iranlı dah agüzel bence.
Yoo bence iranlilar daha güzel
Allah vergisi bacım napalım 😂
doğru :D
Esmer daha güzel
Genleri öyle
evet :)
Bende isterim yahudi bir kızla olmak ama güzellikten dolayı değil. :)
Dandik bir soru
Her insan güzeldir güzel bakan güzel görür
neresi güzel
ikiside ilikkkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?