Alman kızları mı , İran kızları mı daha güzel?

Alman kizlari iyidir. Iranli kizlardan kosarak uzaklasin!
Bi iranlı arkadaşım var erkek , benden 3-4 yaş büyük 1999 lu, çok iyi anlaşırız, dedi ki bi ara iranlı kızlar çok kıllı. Bende bizim erkeklerde bize diyor dedim. Demekki orta doğulu insanlar kız erkek fark etmez kıllı oluyor. Tabi istisnalarda vardır.
Olabilir ama bende avrupalı kızlara bayılırım , lezbiyenim
tabiki almam kızları iran tokatlar iran kızları da ne
Cevap
11Cevap
Sadece konuştukları dil ile bile Alman kızlar kaybediyor, edebiyat dili Farsçayı konuşan İranlılar kazanıyor. Güzellikte ise İran kızları güzel. Tabii Türkiye'ye gelince "özgürlük" adı ile yüzüne bir batman boya çalan az bir kesim değil tabi.
Konuştukları dil değil burda önemli olan , güzellik. Onda da Almanlar zaten s*ker atar orta doğulu kara kızları!
İran kızları daha güzel. Onların mahzun bakışları yeter. Almanlarda güzel
Almanların %10 u falan bu resimdekiler gibidir. İranlıların en az yarısı
Yani iranlıların yarısı ortalama , almanların ise yüzde 10 çok güzel
çünkü resimde ki iranlı kadınlar benim için yeterince ortalama , belki de ben avrupa tipi seviyorumdur.
@pymzroo Bende sevmem esmer tenlileri! O yüzden Almanlar tabiki daha güzel. İranlılarda çok çirkin değiller yinede. İranlı kızların geneli neden çok koyu tenli ve kaşları kalın olur? ↗
Resimdeki alman kızları oval yüz hatlarına sahip ki bu çok nadir almanlarda, genelde geniş ve köşeli oluyor yüzleri, yaş aldıkça daha çirkin bir hal alıyor. O yüzden %10 dedim. Erkeklere yakışabilir altıgen yüz ama kadında erkeksi duruyor. İranlılar iranlı mankenlere hiç benzemiyor. Bu arada Almanlara sorsan Türkler Araplar İranlılar hepsi aynı der. Fark görmez.
almanlar güzel olur yine de bize ve iranlı kızlara göre.. tabiki de bizde ve iranlılarda onları geçecek güzeller vardır ama almanlar genel anlamda daha güzel olurlar beyaz ırk sonuçta
Alman kızlarıda iyi ama İran kızları daha iyi Alman kızları güzelken İran kızları ise seksi ve ateşli geliyor bana
Kadın kadındır. Irk karşılastırmasına karşıyım
Of course alman girls
ikiside değil ürdün fas.
lübnan güzel oluyor
İranlılar daha güzel
Alman kızları
tabiki
Tabi Alman kızları İranlı kizlar bir ton makyaj
iranlılar kendini avrupalı sanıyor kapkaralar ama kendilerini yunan tipi zannediyorlar :)
Alman dünyanın en iyisi bence
Alman
Alman kızları
Almanlar güzel
Almanlar güzel
iran bence
Alman
Alman tabiki
En İyi Cevaplar