AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
Emzir düzelir.
Göğsün sütyen den değil kendi sarkık
Kızım şimdi tak toparlayıcılar var
Toparlayıcı südyen takıyorum zaten
Tamam işte o güzel durdurur sen huylanma
Geçecek olan her şekilde geçer.
Ben beğenmiyorum çirkin duruyor böyle dik olacak
Spor yap dik durur 💪
Dalga geçmezler sarkık olduğunu söyleme
tabii ki geçilmez
Dert ettiğin şeye baq aq
Dert edilcek bişey çünkü
Göğüsün sarkık olabilir sudyen tak ilacı var bide onu kullan düzelir
İlaç?
Bişey dicem yanlış anlamada göğsün sarkık olması birşeyi değiştirmez
Bence değiştirir kötü duruyor bende özgüven eksikliği yarattı bu durum
Resmin de yoki yorum yapayım boy kg ne senin
Boy 1.52 kilo 56
Gayete standart
Resmin var mı?
Evet öyle
Seni görme şansım var mı
Hayır göremezsin
Özgüveni yükselticem :)
Sen bilirsin yardım etmek istedim sadece
Kimse dalga geçmez merak etme
Egzersiz yap mutlaka
Evet mantıklı
En azından 75a değil memen
Bu zamanla avantaj olacak merak etme
Aynı ben buyuk gogusu tutturamadik 😔
@elfosh dimi dimi,💒
75a olsun nolacak
Hayırlısı olsun da ister 75 ister 90 😃😃
90 olmasını isterdim
@Alfadoomm niye 75 a avantaj olsun ki
Ya meme boyutun gayet iyi takıntı niye yapıyorsunn
Yaaa aslında biraz teselli için söyledim birazda reel gerçekler, büyük meme sarkacak ama küçük meme sarkmaz birde ddlg sevenler lolita memesi seviyor avantaj bu onun dışında bir göğüs fetişisti olarak bence de büyük ama ama her büyük meme de güzel değil
@Alfadoomm 18,19 yaşındaki kıza memen küçük dese bir erkek o kızda dese ki ben kimseye elletmedim avuclatmadim ki büyük olsun elletip avuclatanin ki büyük olur genelde dese mantıklı mı konuşmuş olur kiz
Mantıksız olur, her göğsü büyük kız elletmiş olmuyor
@Jony_Shins geneli dedim zaten
Elletmekle büyüseydi kimse küçük göğüslü olmazdı ki
Filmlerdeki çoğu kız günde kaç kez iliskiye giriyo ona rağmen küçücük olanlar var
Hem niye başkası elleyince buyur ellet diyorlar onu da anlamış degilim ha onun eli ha benim elim saçma geliyo
@elfosh ya elleteninki daha büyük olur 18 19 yaşındaki kızın ne kadar büyük göğüsu olabilir ki genetik olanlar hariç tabii
Bi kız vardı 18 yaşındaydı aşırı büyük memeleri vardı ama yani Kilosuda vardı yinede ona rağmen kilolu olupta çok küçük olanlar da var skm su genetiği zaten ya tutturan tutturuyo içim gitmiyo değil genetikte olsa nasıl boyle olabiliyor bence hormonların sayesinde
@elfosh silikon yaptircam ben
Bazen zoruma gidiyo keşke diyorum buyusede mucize olsa da bizimkiler şaşırsa ya
Silikon patlıyormuş bir erkek doktoru demişti hatta annemde dedi sanırım çok mu oksuyorlar neyse smzmsmzdmxf
Şey dicem tiktok da biri oaylqmisti yorumlarda çilek yağı ve çörek otu yağı büyütüyormuş kaç kişi dedi
Hatta işe yarayanda varmış denesek mi ben alacamda param yok wmqmzxmdmxmd
Aslında birincisi erkeğin zorbalık yapması kabul edilemez öncelik suç o öküzde, kızın yaptığı biraz narsist bir tepki, kaybettiği özgüveni ahlakcilik ikilemi ile yansıtıyor, oysa yapmak istediği şeye cesaret bulamayan ya da fırsatı olmayan bir durumu tercih ve diğer insanları ahlaken suçlayarak atlatmaya çalışıyor
@elfosh ya ama dolgu da kayıyor bir süreden sonra ve erimiyor kesinlikle danla Biliç demişti asla dolgu yaptırmayın diye. Patlarsa patlasın ben silikon yaptircam 0evladinjn biri dalga geçti zaten mememle
Hssbbbs
O çatal görüntüsü bana çok güzel geliyo benimki asla birlesmez şaka gibi ahsbsbdb
Sende onunla dalga geçseydin bamya diye sanki biz seçiyoruz böyle olmayı @mk
Bence memede ölçüt Amerikan sandviçi
Benimde çatal görüntü hoş güzel seksi geliyo içim gitmiyo değil 😔
Allah neden bize vermedi acaba ya eşit meşit değiliz aq ya ciddi söylüyorum bak hani eşitlik nerde
@elfosh knka bamya degildiki onunki onun için dalga gecemedim ama bana kendi boyunu söyledi yerden bitme çıktı bende dedim sende kisasinbboyun asla 178 değil dedim bana diyo ki sırtımda sorun var da şöyle böyle zaten baya bı özür dilemişti böyle tepki vereceğini bilemedim de cart curt ağzına carparim bı tane benim dış görünüşüne dalga gecemezsin demiştim hahsshbe
Ya offf evet kesinlikle eşit değiliz ama en azından benim popom güzel yuvarlakn ve dolgun o yönden sürekli iltifat alıyorum kadınlardan bile
O tiktokta gördüğün tarifi deniycem ben hadhhxjd hatta 1 ay sonunda yazarım gelişme olup olmadığını asko❣️
En azından kalçan büyükmüş bende ikiside yok 😔
Masaj yap yedir denersen
@elfosh ya birde erkeklerin o sp3rmleri ilk fiskirdigi anda kendi göğsüne surersen buyutuyormus sp3rmleri içeriğinden dolayı ama evli değilim onun için yapamam. Mecbur o çilek yağıyla olan tarifi yapicam
Yalandır o ya prno filmlerdeki kızlar yapıyo öyle ama aynı onlarınki değişiklik yok kimisi avuclanmiyl bile
Uydurmadır zinaya düşelim diye demişlerdir
@elfosh bence de haklısın
evet Yani derin düşününce öyle prnodaki kızlara bakıyorum yutan bile var alıp vücuduna göğüslerine süren ama yani bir fark yok ona rağmen göğüsleri küçük kizlar var dediğim gibi öyle bisi olsaydı kimse küçük göğüslü olmazdı 😔 ama üzülme yinede kalçan iyimis en szindsn ondan kazanırsın
@elfosh askim valla meme seven erkeğe kalcan isteği kadar iyi olsun yaranamiyorsun ki ama kalça seven erkek seni el üstünde tutuyo. Kalçayı istersen sende buyutebilirsin fitnessle vs üzülme yani biraz zaman alır ama olsun
Gerçi meme seven erkekte gotume iltifat etmişti görünce. Ama kalcani sende buyutursun sadece şekli değişmez ama büyür çünkü şekli neyse öyle kalıyor
Kimileri kalça sever ters bi erkeğe denk gelmişsin oysaki çoğu erkek büyük kalça ister göğüsleri pek önemsemez erkekler iste napcan..
Fitnesse gitmeye de imkanım yok Şu an ama protein tozu tüketemem iste nasıl yapacam edecem bilmiyorum aq bunun için çaresizim moralim bozuluyo
Şekli de degisiyormus bi fitnes hocası demisti
@elfosh evet evet çoğu büyük kalçayı görünce önemsemiyor göğüsu aşko bu erkeğin fake hesabını yakalamistim fake hesap profiline göğüsleri belki 300 beden olan kadının fotosunu koymuştu kadının göğüsleri dizine kadar geliyodu o derece buyuktuhahahah O derece manyakmeme hastasi
Öğrenci misin evde yapabiliyorsun youtubeden ev egzersizleroyle yapmaya çalış diycem de spor salonuyla bir olmazki
Olsun spor salonuna gitme imkanım sıfır
Artık içimden bile gelmiyor inan izlemeye gelmişim hayata ztn
@elfosh güzellikler kendinize gelin ya, spermi memeye sürüp büyütme falan kim diyor ya bunları, özelden devam edin lütfen bir sürü bildirim geliyor
Geçilmez
Yok destekli sudyen tak
Allahin yarattigi varlikla dlaga gecilmez
O kadar takılma güzel dır herzamam
Plajda açık giymiyorsan geçerler tabi
18 yaşında ne kadar sarkık olabilir sıkıntı etme
Herkes dalga geçmez, sütyen bedenin ne?
Çok iri mi memelerin?
Sanmiyorum niye gecilsin takinti yapma
Kime ne bu kimseyi ilgilendirmez kardeşim
Geçilmez
Geçmezler