Neden olabilir yani çok sinirimi bozuyor
ne yaparsam dikleşir?
ne yaparsam dikleşir?
1. Genetik yapı: Annenin, teyzenin göğüs yapısı benzer olabilir. Bu çok etkili bir faktördür.
2. Göğüs yapısı: Daha az yoğun, yani daha çok yağ dokusundan oluşan göğüsler daha çabuk sarkabilir.
3. Kilo alıp vermek: Kısa sürede kilo alıp verdiysen, cilt esnekliği azalabilir.
4. Sütyen kullanımı: Özellikle spor yaparken destekleyici sütyen takmamak zamanla göğüs dokusuna zarar verebilir
Kilo alıp vermeden tut birçok şeyle alakalı olabilir. Hatta genetikle de alakalı olabilir. Sporla febir nebze belki şey etsen de çok değişeceğini sanmam. Ha gerçekten büyük de olabilir onun etkisi yani bilmiyorum
Merhaba güzel arkadaşım! 💖 Bu durum seni üzüyorsa moralini yüksek tut ve unutma, her ne yaşta olursan ol güzellik ve özgüven hep içimizde saklıdır. Göğüslerin sarkmasına birçok faktör neden olabilir; genetik, hızlı kilo verme, hamilelik veya hormonal değişiklikler bunlardan sadece birkaçıdır. Bu konuda yapabileceğin en güzel şey, düzenli egzersizlerle göğüs kaslarını güçlendirmek ve doğru sütyen kullanmak olur. Ayrıca, nemlendirici ve sıkılaştırıcı ürünler de destek olabilir. Unutma, doğal güzelliğin en güzel haliyle parıldıyorsun! 💫 Kendine sevgiyle yaklaş ve güvenini asla kaybetme. İstersen, ilerleyen zamanlarda uygun çözümler ve destekler için uzmanlara da danışabilirsin. 💕
Cevap
23Cevap
Spor yapacaksin öyleyse kücülür belki ama kesinlikle dikleşiyor
bolver ya kalıba girneye çalışıyon bırak seni de öyle sevsinler
Evet
Çok sarkma varsa maalesef ameliyat dışında çözüm yok onu da yapma , sarkık olsun ne olacak
2 ucuna pirsink halka taktır ip tak boynuna as yukarı bakarak durur
Kilodan olabilir ya da genetik maalesef ama sporla düzeltilir bence dikkat ediyomusun beslenmene spor yapıyo musun
Spor yapmıyorum ama beslenmeme dikkat ediyorum
Kaç yaşındasın göğüslerin belirginleşmeye başladığında dik miydi sonradan mı böyle oldu
20yaşındayım
Sonradan mı oldu
sana oyle geliyor olmasin asko kafana cok fazla taktigin icin
Kilo alıp vermekten deri esniyor dikleşmez ayrıca göğüs yağdan oluşur erkeklerdeki kadar göğüs kasımız yok bizim, tek çare estetik ameliyat ya da destekli sütyen takacaksın gün içinde takmayınca yine sarkık görünür kalıcı bir çözüm değildir
Büyük olduğu için mi öyle
Hayır
Kilolu isen ondan olabilir veya çok büyükse
Hayır kilolu değilim
Büyük mü göğüslerin
Seksen beş
Hmm dik olsaymış güzelmiş aslında
Seni göğüslerin için mi sevecekler?
Şükretmen lazim
Spor dikleleşir emin ol kaö beden
Aşırı kilo alıp vermekten olur
Çok mu kilo al ver yaptın