Ergenlik çağında südyen takmadığım için göğüslerim sarkık duruyor bu durumla dalga geçer mi yaşıtlarım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılTatlım, senin vücudun başlı başına bir sanat eseri ve sanat asla yargılanmaz, sadece hayranlıkla izlenir. Dalga mı geçerler? Ancak seni hak etmeyenler. Ama gerçek bir adam seni gördüğünde, tek yapacağı şey dudaklarını ısırıp hayran kalmak olur.
Göğüslerin… Sarkık değil, dokunulmayı, öpülmeyi, keşfedilmeyi bekleyen birer davet. Ellerimin arasına aldığımı hayal et, teninin sıcaklığı avuçlarımda hissediliyor… Dudaklarım hafifçe değdiğinde, titrediğini hissediyorum… Şimdi söyle bana, bu nasıl bir kusur olabilir? Senin vücudun, arzunun vücut bulmuş hali ve dokunanın aklını başından alacak kadar baştan çıkarıcı. 😏🔥06 Yorumla- 1 yıl
Vay be adama bak
- 1 yıl
Yarı sapıksal yarı sanatsal Metin yazmış
- 1 yıl
😀😀😔😔
- 1 yıl
@Mrhbcınım yaşı da küçük kıyamam
- 1 yıl
Reis kitabın orta yerinden girmiş mevzuya 🤣🤣🤣
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılHemcinslerinin ne düşündüğü pek önemli değil bence çünkü etkilemek istediğin eğer erkekse önemli olan onların görüşü.
Ben bir erkek olarak beğendiğim bir kadının göğüsleri ile karşı karşıya kaldıysam sorun etmem. Görsellik önemli ama dişil enerji daha önemli.
Farklı yaş grupları ile yaşadığım deneyimleri göz önüne aldığımda yaş almış yüksek enerjili bir kadını diri ama düşük enerjili bir kadına tercih ederim.
Tabi ki enerjisi yüksek diri kadın öndedir, ona lafım yok.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAcayip çekici bulduğum bir kadının göğüslerinin sarkıklığı, ona ilgimi kaybetmeme sebep olmuştu. Şahsi zevkimi saymazsak, birinin öz güvensiz olduğu fiziksel bir özelliğiyle dalga geçmem, bu hoş bir hareket değil. Zaten kendinin ve partnerlerinin beğenisi, hemcinslerinin düşüncesinden daha önemli.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canımm! Öncelikle, insan vücudu öyle güzel ve eşsiz ki! Göğüslerin duruşu tamamen senin vücut yapına, genetik faktörlere ve hormonlarına bağlı olabilir. Sütyen takıp takmamak sadece küçük bir etken. Kendine yüklenme, her beden kendi güzelliğiyle harika! 🌸
Dalga geçme meselesine gelirsek, insanlar bazen düşüncesizce konuşabiliyor. Ama unutma ki senin kendini nasıl hissettiğin her şeyden önemli. Öz güven her zaman en çekici şeydir! Ayrıca, vücudunu sevmenin ve kendi bedenine saygı duymanın ne kadar değerli olduğunu unutma. Canını sıkma, her genç kız bu tip sorularla kafa yorar ama güzelliğin aslında kendinle barışık olmanda yatıyor. 😘40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
79
Cevap
102Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılBiraz spor ile düzelir diye düşünüyorum çünkü daha 18 sin ne kadar sarkmış olabilir ki yine sende sarkacak göğüs var benim gibi elma boyutunda göğüsler napsın 😃
32 Yorumla- 1 yıl
Elma hmm
Güzellik & Bakım konusunda 671 cevap paylaştı. Tak destekli sütyeni gez. Açıp göstermediğin sürece kimse sarkık olduğunu anlamaz. Hayır ben kendimi iyi hissetmek için istiyorum diyorsan spora başlaman gerekecek. Büyük faydası oluyor.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u 1 yılgeçilmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSütyenle alakası yok, genetik ve yerçekimi etkisi. Büyükse sarkar. Çok kilo alıp sonra verdiysen, memelerin bu duruma bağlı büyüyüp küçüldüyse sarkar. Sporla toparlanır falan demişler ama minimal oranda toparlanır, dik memelere sahip olamazsın, estetik bi operasyon geçirmediğin sürece. Memelerini de açmazsan yaşıtların nerden bilip dalga geçecekler, takma bunları boş ver. A cup giymiyorsa her kadının yaşına belli bi yaştan sonra gelecek olan şey bu. Normal bi durum. Dalga geçen varsa ergenlikten çıkamamış, sadece p*rno izleyerek, internette estetikli kadınlar görerek hayatını geçirmiş ve gerçek meme nedir bilmeyen birisidir, eh onu da takmayıver.
41 Yorumla- 1 yıl
Meme boyutu ve şeklinin bir önemi yok, sürekli anlatıyorum ama takıntı haline getiren o kadar kız var ki
Gizli Üye(30-35)1 yılSutyen takmamak göğüslerini sarkitmaz bence. Çünkü sutyen takmamak göğüs kaşlarını daha çok güçlendiriyor ve sarkma olayını azaltır diye düşündüm. Ben de sürekli olarak sutyen taktım ve hiç iyi olmadı goguslerim şimdi geceleri uyurken sutyen takmam çünkü goguslerimizin görünüşü ve sağlığı da önemli.
60 Yorumla
1 yılKimsenin vücudu mükemmel değil ve olması da gerekmiyor. Kusur arayacak olursak, herkeste kusur var. Sizinle dalga geçen cahil ve saygısız insanlarla muhatap olmayın; size iyi gelen insanlarla hayatınıza devam edin. Yine de çok rahatsız oluyorsanız, başkaları için değil, kendiniz için çözüm yolları arayabilirsiniz; spor yapmak, ideal kiloya dikkat etmek ve estetik müdahaleler gibi çözümler size fayda sağlar.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErgenlikte bende sütyen takmadım ama hiç sarkmadi. Bununla alkali degil. O senin vücudunun yapisi kilo alımını verimi doğumdan sonra süt bezlerinin şişip inmesi. ya da genetik sarkma olur yoksa sütyen etkilemez. Dalga geçilecek bir durum değil cunki zaten sarkan bir şey meme ama çok fazla ise ona köpek memesi deniliyor . Bazılarında öyle olabiliyor. Toparlama işlemi yapikiyor ama sonra tekrar sarkıyor. Bence sana öyle geliyordur sarkık falan değildir o o yaşta sarkma olmaz çok.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHerkesin vücudu farklıdır. Göğüslerin sarkık değil büyük olabilir. Sarkacak kadar yoktu benim o yaşta 75 takıyodum. Evlenince büyüdü. Hamileyken sarktığını düşündüm ama daha da büyüdü aslında şu an benim destekli kullanmam gerekiyor olabilir. Sütyen zararlı bişi çok büyük değilse göğüslerin, sütyensizlik rahat.
26 Yorumla- 1 yıl
Çok haklısın arkadaşım
- 1 yıl
75 sırt ölçüsü meme büyüklüğü değil
- 1 yıl
@Muratyavuz1 aynen kadından iyi biliyorsun kanka
- 1 yıl
@Üzgünçocuk06 garip olan da o zaten kendi giydikleri şeylerin bedenlerini bilmiyolar, sütyen ölçüsünde sayılar sırt ölçüsünü, harfler ise meme büyüklüğünü ifade eder
- 1 yıl
Aynen öyle
İlişki yaşarsan dalga geçileceğini düşünüyorsun
Zaten karşıdaki dalga geçmeye meyilli ise her şeyle geçebilir illa kusur bulduğun bir şey olmak zorunda değil
Diğer türlü zaten seni her halinle seven kusur saydiklarini görmez bile30 Yorumla
1 yılDalga geçen geçsin takılma bunlara laf diyenler sanki mükemmel mi. Benimkilerde küçük eskiden çok takardım biri bişey diyince ama şu an Umursamam çünkü kimse mükemmel değil. Kusurlarını sevmeyi öğren.
20 Yorumla
1 yılMerhaba
Ben de ergenlik çağında sütyen takmadım ama öyle değil. Ne yaptın sen göğüslerle ağırlık mı kaldırdın?😂😂. Bence öyle değil sen zannediyorsun ya da şekli öyle sorun değil
310 Yorumla- 1 yıl
@Cedricx abi bence fazla sohbete gerek yok sanki başka önemli işler yokmuş gibi. Kadın sadece ilgi görmek istiyor ve kendi göğüslerini aslında seviyor sadece ilgi toplamak istemiş bence, baksana ilgi duyduğu tayfaya göğüs bilgilerini fazlasıyla vermiş. Standart göğüs ölçüleri konusunda merak eden erkek ortama sormaz internette araştırır ya da doktora gider. Dalga geçilmesi için göğüslerini herkesin görmesi gerekir🤦🏻😂 o da dışarıda çıplak dolaşmaz herhalde
- 1 yıl
@Cedricx iki gözüm aydın😂🤦🏻 yine de bu konuda çok kafa yordun sağolasın gece rahat uyursun artık
- 1 yıl
@Cedricx detaycı olsaydım şimdi burada yalandan cup sohbeti giderdi kiminki daha büyük diye onu yapan sensin ben daha dikkatliyim niyetleri anlamak için o kadar takma kafaya eyvallah sağolasın
- 1 yıl
@Cedricx benim yorumum benim düşüncem, yorumuma fikir bildiren sensin ben de cevap vermeliyim gerekirse. Bu kadarı yeterli sağolasın
- 1 yıl
@Cedricx 👋
Senin vücudun ayrıca duzeltebilecegin bir şey diye biliyorum. Milletin dediklerine de takılma bence
40 Yorumla
1 yılYapısı böyledir, bu yaşta sarkma olmaz. Ayrıca her kadın dik memelere sahip olacak diye kural yok, kendini sev yeter
24 Yorumla- 1 yıl
Çok haklısın benimkininde yapısı oyle
- 1 yıl
@karpuzlusekerrr çok normal bir şey bu, herkesin farklı olur vücut tipimiz gibi düşün
Soran1 yılJohnyy abiiii
- 1 yıl
Efendim prenses
1 yılIğrenc o bu su diyenlere aldirdma olabilir kimse mukemmel vucuda sahip olmak zorunda degil bendede catlak var mesela biraz hayatına aldigin erkek bunu sorun ediyorsa sadece görüntü aşıgıdır sevmiyordur seven insana o bile tatlı gelir ilerisi icin de tıp baya gelişti bunlara mutlaka bir cozum bulabilirsin ama once kendinle vucudunla barisik olmalisin.
20 Yorumla
1 yılBende de durum aynı. İlişki yaşayınca takmiyorsun:) kendinle barisiyorsun ister istemez. Ama yaptırmayı düşünüyorum kendi guzelligim için
38 Yorumla- 1 yıl
Evet yaptırmak da seçenek
- 1 yıl
Ben yaptırdım çok sert ve yapay durdu yumusamadi cikartcam ha
- 1 yıl
Hayırlı olsun güle güle kullan @dkffkdckkc
- 1 yıl
@Dkffkdkckkc haha yaptıranlar var çevremde çok hoş duruyor ama kullanması zor mu bilmiyorum😂
- 1 yıl
Çıplak mi gördün ben çıplak olarak diyorum
- 1 yıl
@Dkffkdkckkc evet çıplak gördüm
- 1 yıl
@olgunerkek37 bu kadar abaza misiniz aq ya
1 yılbu senin elinde olmayan bisey niye dalga gecsinler aw
31 Yorumla
Soran1 yılNe bileyim korkuyorum bi ilişkim olduğunda dalga geöer diye
1 yılSeninle dalga geçecek insanların çok mu mükemmel olduğunu düşünüyorsun hiç kimse de mükemmel güzel mükemmel yakışıklı değil eğer sen vucundaki hoşuna gitmeyen yerlerden bahsedip beğenmediğini belli edecek şekilde davranirsan onlar da o şekilde davranır her zaman kendini ve vücudunu sev begenmedigin yerleri bile beğeniyormus bayiliyormus gibi davran
10 Yorumla
1 yılBüyükse sarkar hafif ağzımıza girecek değil ya erkek kadar memesi olan kadının tabi diri olur nesi sarkacak
20 Yorumla30lardayım sütyen çok nadir takarım ama sarkma yok. Bu olay tamamen genetik. Rahatsız ediyorsa estetik yaptır bence
20 Yorumla
1 yılMilletin bpk algısına uyum sağlamak zorunda değiliz 😃
32 Yorumla
Soran1 yılHaklısın ama üzgüvrn eksikliği yarattı bende bu durum
- 1 yıl
Onların nesi düzgün say hele 😃
Hayır görmezlerki şu an tak ama. Ya ama ne ara sarktı ki yani şaşırdım. Kadın kadınla dalga gecmezde herkesin öyle olabılır fakat hoş görüntü değil sürekli sen tak bak daha istedıgın gibi durur
00 YorumlaAnlayışsız ve insanlığını kaybetmiş olanlar dalga geçebilir ama insanların çoğu dalga geçmez, endişelenme 😊
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 360 cevap paylaştı.
1 yılBüyük ise ondan sarkmış olabilir ama bu dalga geçilicek bişe değil sporla kas dokusunu arttırarak toparlayabilirsin diye düşünüyorum
10 Yorumla
1 yılKendini sevmeyi öğrenmelisin bedenini sevmeyi öğrenmelisin insan kusurlu bir yaratık kusurlarımızla güzeliz
10 YorumlaYani olabilir , belkide sarkık değildir sen öyle sanıyorsundur
17 Yorumla
Soran1 yılKalem duruyorsa sarkıktır
Soran1 yılBüyük eşyalar bile duruyor
Soran1 yılUçları dik ve boyutu avuç içi kadar
Soran1 yılBilen biri ama kim
Gizli Üye(25-29)1 yıl18 yaşında göğüs sarkmaz öyle sanıyorsun sen 25 yaşından sonra sarkmaya veya daha diklesmeye başlar kim söylediyse sarktigini sana o biraz sapık birisi sana başka imada bulunmus gibi geldi
20 Yorumlasütyenle alakası yok yerçekimi erken buyumuşler . dalga gecilecek bir şey değil ki geçilsin. bir erkeğin bunu sorgulmaya hakkı yok
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 358 cevap paylaştı.
1 yılAraştır nasıl düzelir diye egzersizi vs si vardır belki. Ayrıca neden dalga geçsinler ki geçselerde sen hayatına bak o onların kalitesi
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Küçük olmasındansa büyük olup sarkık olması daha iyidir her zaman. Kadınların en büyük ozguveni göğüs büyüklüğü ile gelir, bunu unutma.
08 Yorumla- 1 yıl
Yaşlılık dediğim orta yaş 40 falan öyle düşündüğün gibi 70 80 yaş gibi söylemedim sarkık olması bir kadın için iyi bişey değil sen erkek olduğun için hemcinsinin ve yaşadığın organlarla yorum yapmalısın bin bir çeşit düşünce var gelmişsin herkes böyle düşünüyor hadi canım öyle mi
1 yılOlabilir, hormon dengesi bozulursa sarkma durumu oluyor. Düzenli kol egzersizi yapmalısın, sporu alışkanlık haline getir 👌
00 Yorumla
1 yılHafif sarkık olan memeleri çekici buluyorum açıkçası. Ama seninkisi ne seviyede bilemem. Çok sarkıksa iyi değil. Görmeden bir şey diyemem
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBu yaşta niye sarkık olsun başak bir şey bu genetik olsa gerek ayrıca takmakla alakası yok şu yaşıma geldim dik ve sertler genetik bu
00 Yorumla
1 yılDalga geçmezler zaten insanlar artık sütyen takmıyor pek sorun olmaz takmayıncada herkesinki öyle oluyor
01 Yorumla- 1 yıl
Ama dik olsa daha iyi ama yani aşırı kötü değilse sorun olmaz
Gizli Üye(18-24)1 yılSütyenle bir alakası yok tam tersi daha dik durur alışmadığı için seninki senle alakalı
Yaşıtların seni çıplak görmüyorsa bir sorun yok bence kaldı ki kime ne çok kafaya takarsan estetik olursun
00 YorumlaYok be geçilmeyebiliyor çünkü çoğu kadının başına gelen bir durum o yüzden. Yaşıtlarınız neden dalga geçsin
00 YorumlaYaaaa boş ver kimin ne dediğini tek derdin bu olsun, ayrıca merak etme güzel meme yok denecek kadar az zaten arada belli olmazsın
00 YorumlaSıkma canını bu durum sorun degıl herkesin inan öyle.. hem zaten emınım güzelsindir unutma guzellık sadece vücüd değildir.
00 Yorumla
1 yılBazılarının da burnu büyük bazıları kel yani normal şeyler bunlar
01 Yorumla
Soran1 yılSağol ya beni avuttun
Gizli Üye(18-24)1 yılBunu eleştirecek erkek şeyinin altında ki o sarkık ikiliye baksın. Seni eleştirecek erkek muhtemelen özel videolar izliyordur beklentisi o yöndedir ama anca rüyasında görür, zeki erkek kadınların vücudunun her zaman kıymetli ve özel oldugunu bilmelidir önceliğin bir erkeğin dusuncesi olmasın hayatın olsun..
17 Yorumla- 1 yıl
Ppne bak bide yazdığına bak
Cevap sahibi1 yılMuhtemelen kapalı oluşum üzerinden yorumladın. Kapalıyım diye düşüncemi özgürce ifade edemez miyim sonuç itibarıyla ortada üzgün bir kız var ve ona çok açık konuşmam gerekiyor. Ayrıca özellikle belirgin bi cümle kullanmadım ki isteseydim kullanırdım. Bu arada herkes dort dörtlük degil islam sadece tesettürden de ibaret degil o yüzden kapat o çeneni ve defol git
- 1 yıl
Hilal benim için sarkıkmış falan bir önemi yok, ama kızlardan çoğu sorun ediyor
Cevap sahibi1 yıl@Jony_Shins kabul edip etmemek degil mesele seviyorsa insan her türlü kabul eder. İnsanoğlu doğası gereği vücudun da doğal olarak böyle şeyler yaşayabilir kızın yaşadığı sorun beni üzdü ve en iyi bu sekilde açıklayabildim seven bunu pekte önemsemez zatennn
- 1 yıl
@Hilalkoyuncu evet prenses yani demek istediğim görünüşü kimse kafasına takmasın bunu belirttim
Cevap sahibi1 yıl@Jony_Shins kesinlikle 💕
- 1 yıl
Güzellik & Bakım konusunda 318 cevap paylaştı. Geçerlerse onların ayıbı, takma kafana çözümü varsa yaparsin yaratılış bu takmamak lazım
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Herkesin göğüsleri mükemmel değil, düzgün sütyen ile durumu kurtarabilirsin
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 910 cevap paylaştı. Sütyen takmazsan sarkık olur zaten herkeste var. Sütyen takmalısın.
10 Yorumla
1 yılGöğüsün kaç bedense bir küçük beden sütyen al dar olsada giy dik olur
10 Yorumla
1 yılZaten herkesin vucudu kusursuz da senin memelerini dert etmek onlara düştü
10 Yorumla
1 yılHerkes önce kendine baksın bu dalga geçilebilecek bir şey değil.
10 Yorumla
1 yılNasıl olduğuyla değil de iş görüyor mu o önemli? 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılspor yap ve sağlıklı beslen.. şekerli hamurlu gıdalar tüketme.. memişler nasıl süper olacak bak gör.. ama sporu asla bırakma.. haftada minimum üç gün evde bile yapabilirsin.. 30dk minimum..
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 799 cevap paylaştı. Evet geçer maalesef destekli sutyen takarsan olmaz bu problemin
00 Yorumla
1 yılSen milleti boş ver sen kendini nasıl begeniyorsan öyle takıl
00 Yorumla
1 yılGeçsin yani ne olcak bunla dalga geçenler anca ergenlerdir , onları da salla gitsin
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılİnsanların fiziki görünüşü ile dalga geçmek terbiyesizlik ahmaklık ve ahlaksizliktir
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 462 cevap paylaştı.
1 yılKüçük göğüslüler dalga geçer kesin çekemediklerinden
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 370 cevap paylaştı.
1 yılGöğüs bi yağ kesesi çocukda olmasa işlevsiz eniyisi erit yağlarını
00 Yorumla Türkiye'nin %80'ni sarkık zaten.
Sokaktakilere bak sütyen takmsalar belli olur00 Yorumla
1 yılOooo kesin dalga geçerler yakın arkadaşların 😂 ama yapılmaması gerek tabi doğrusu bu
00 Yorumla
1 yılSpor yapmak her zaman iyi gelir hem toparlanma sürecine hem korunması için katkı sağlayacaktır.
00 Yorumla
1 yılDuvar şınavı düzeltiyor ben yapmıştım işe yaradı
06 Yorumla- 1 yıl
@elfosh askım dik duruyo duvara koy kollarını normal sınav ceker gibi, plankta yapıyo
- 1 yıl
@elfosh çok şişkoydum önceden zayıflayınca azcık küçüldü ama dik duruyo
- 1 yıl
@elfosh yok be benim ki yağ idi küçülmez bence
1 yılArtık herşeyin çözümü var sayılır bu kadar takma, ilerde dikleştirirsin.
00 Yorumla
1 yılEstitik cerrahi operasyon ile istediğiniz şekilde ve büyüklükte oluyor. Moralinizi bozmayın.
00 YorumlaMilletin lafına takılırsan evin yolu gözükmez.
00 Yorumla- Devamını Gör (121)
Devamını Gör(166)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > 18 yaşındayım ve göğüslerim sarkık, bununla dalga geçilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler