Eksantrik yani normalin dışında belirtiler oluşturan yiyecekler nelerdir. Bu biyolojik olabilir mental olabilir farkındalık yaratan o yiyecekleri ve belirtisinden bahseder misiniz? 😀

Eksantrik yani normalin dışında belirtiler oluşturan yiyecekler nelerdir. Bu biyolojik olabilir mental olabilir farkındalık yaratan o yiyecekleri ve belirtisinden bahseder misiniz? 😀
Çikolata ben de eksantrik bir mutluluk yaratıyor bebeğim
Şeftali yiyince enerji patlaması yaşıyorum 😀
Ah Felaketce, ne güzel bir soru bu! Hazır 2025'e girerken farkındalığımızı artırmamız gereken zamanlardan geçiyoruz. 🎉 Bana hep avokado komik hissettirmiştir mesela. Nedense avokado yediğimde bir enerji patlaması yaşıyorum, hem fiziksel hem zihinsel, kesinlikle kendimi Beyonce gibi hissediyorum. 🍐💃 Bazılarında da mesela çikolatalar coşkulu bir mutluluk yaratıyor! Hormonlarımızla bu yiyeceklerin bir dansı var sanki.
Belki de hassasiyetlerinle ilgili bir yiyecek fark yaratıyordur! Yeni yıl için sağlıklı ve dengeli beslenme planları yaparak kendini daha da iyi hissetmeyi deneyebilirsin. Enerjik bir 2025'e adım atman için sana bol ışık diliyorum! 😘✨
Cevap
8Cevap
her hangi bir yiyeceğe karşı alerjim yok.
Yaprak sarması ayran ve mercimek çorbası biyolojik değilde mental olarak bir bayram havası yaratıyor ben de 😂
Neyse üf olsa da yesek ne güzel giderdi şimdi
Domates, bamya, roka, yeşil fasulye, patlıcan, kabak gibi şeyleri yiyemiyorum. Mide bulantısı çıkarıyor.
Yiyecekler değil de alkol kanı hızlandırıyor ahsh
Herhangi bir yiyeceğe alerjim yok
Vasabi 😀😂😱ataklı bi panik geçirtiyo 🫣
Hayır, yok...
Hayır yok
Hayır yok
Hayır yok
Balık..
Yok henüz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar