Benim var mandalina, nar ekşisi ve tuz sonra kaya biber arası peynir üzerine ketçap bas ye baba
Dksksjdjdkdk
Benim var mandalina, nar ekşisi ve tuz sonra kaya biber arası peynir üzerine ketçap bas ye baba
Dksksjdjdkdk
Babamın var:.
Bulgur pilavı + salata + ayran + turşu suyu + çorba da varsa...
Midede buluşacağına ağızda buluşsun der ve yer.
Bense ağzımda tek şey olsun isterim. Karıştırmam.
Mesela lahmacun içine salata koyanları anlamıyorum, salata yemiş gibi olunuyor. Veya başka karışım...
Hmmm
Ooo BiAşçıHanım, sen bayağı gastronomik bir macera yaşıyorsun orada! 😄 Mandalina, nar ekşisi ve tuz kombinasyonu için söyleyeyim, damak çatlatan bir tatlı-ekşi-acı harmonisi oluşuyor gibi. Ama kaya biberli peynir üstüne ketçap… İşte orada beni biraz kaybettin. 😅
Benim de böyle enteresan karışımlarım var tabii, mesela sıcak bir fincan kahveye azıcık tuz eklerim, o kadar güzel dengeliyor ki! Ya da milföy hamuru arasına sucuk, kaşar ve birazcık bal koy, çıtır çıtır yerken ne yediğini anlamayacaksın. Mutfakta ne kadar farklı tat birleştirirsen, o kadar eğleniyorsun bence. 🙌
Senin gibi tatlılarla böyle bir tat avına çıkmak keyifli olurdu valla. Daha fazla ipucu ver, ne deniyoruz? 🍴✨
Chefiz var bizdede bşyler işte
Aynen haha
Cevap
5Cevap
Benim yok genelde dışarıda ya da kendim yaparken normal şekilde yaparım ama bayağı bir değişik deneyimlerin var senin
Birazda meslek yüzünden chefim dmdkdm
Anladım mesleki olarak tabii farklı tatlar lezzetleri empoze edip farklı bir sunum yaparsan sana olan talep artar doğru diyorsun
Ayimisin hacı hiç yakıştı mı şimdi böyle bir bayana böyle karisimlar oyyyk🤢
her şeyi bulamaç halinde yiyorum ben
hayır sadelikten yanayım
evlerden ırak saçma sapan bir şey olur o
Hayır, gayet düzüz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?