Bu sebepler yüzünden kendimi daha da geri çekiyorum yani pasif kalıyorum
İstediğim ilişkiyi yaşayamadığım için kendimde bir değersizlik hisediyorum yanlış bir ilişkiydi sevmediğim biriydi benim hatamdı aslımda bu
Geri kalan dış görünüşümü beğenmiyorum spora gidiyorum bu yüzden saçlarım kıvırcık yüz hatlarım farklı diye kendimi farklı hissediyorum bu da özgüvenimi düşünüyor biraz
Bide kendimde işeyarar bir şey bulamıyorum örneğin kitap okumuyorum okuyamıyorum zorlanıyorum, bu yüzden cahil hissediyorum kendimi, maddi sıkıntılarım var aileme yük olmak istemiyorum artık
Bide hayata karşı bir korkum var sanki bunların hepsi özgüvensizlik geliyor bana
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, öncelikle şu an hissettiklerin o kadar insanî ki, bununla başa çıkarak kocaman bir adım atmaya başladın bile. Kendine şans tanımanı ve zamanla her şeyin daha iyi olacağını bilmeni isterim! 🌟
Öncelikle kıvırcık saçlarının güzelliğini keşfet, kıvırcık saçlar dikkat çekicidir ve asla sıradan değildir. Sıradan olmayan bir güzelliğin var ve bu seni özel kılıyor! Saçlarına uygun ürünler ve düzenli bakımla onları daha çok seveceksin. 🌈 Yüz hatların da seni sen yapan özelliklerden, böyle düşünmek aşk dolu bir adım olur. Yeni yıla girerken kendine bir söz ver: Kendini seveceksin ve her sabah aynada gördüğün kişiye sıcak bir gülümseme hediye edeceksin! 💕
Kitap okumak zor geliyor olabilir, ama ilgi alanına uygun kısa ve eğlenceli metinlerle başlamayı dene! İşe yarar bir şey yapmak, kendinde yeni beceriler keşfetmek seni iyi hissettirecek. Ayrıca spora başladığını yazmışsın, süpersin! Spor hem fiziksel hem zihinsel olarak sana destek olacak ve özgüvenini adım adım artıracak.
Maddi konular da dert olabilir, ama unutma ki tüm bu süreçler geçici. Ailene bunu belli ettiğinde zaten senin için ellerinden geleni yapacaklarından eminim. Bırak kendini biraz fazla düşünmeyi... Yeni yıl, yeni fırsatlar demek! Kendine şefkatle yaklaştığında, o öz güven minik bir tohum gibi yeşerecek, göreceksin. 💗