Vücut çatlakları beni delirtiyor kendimi sevemiyorum?

Merhaba aslında bu hesabı dertleşmek için açtım şu an gecenin 4 dü uyuyamıyorum 18 yaşındayım ve nerdeyse her yerimde çatlak var ergenlik dönemim çok ağır geçti okuldan alındım yani açık öğretime geçtim ama kendi isteğim le değil ailevi bazı sıkıntılar yüzünden daha sonra birini sevdim yani olmadı ztn özgüveni düşük bir kızdım her zaman bunlar beni dahada yordu hiç zayıf bir kız olmadim ama çok kilo da almamıştım bu dönemlerde baya bir kilo aldım 90 kiloyu gördüm yani bilmiyorum bazı bu kiloda kızlarda olmuyor ama cilt yapım iyi değil galiba ya da bir anda aldığım için oldu depresyona girdim ve asla çıkamayacagimi sandım kendimi anca toparlaya bildim ama çatlaklarım benim canımı çok sıkıyor bazen diyorum kendine gel falan saçma sapan herkesde oluyor ama yine böyle birşeyleri düşünürken buluyorum kendimi sınav senem aynı zamanda onun sitresi kendini asla sevememe durumu bir türlü gitmiyor ve biliyorsunuz çatlakların tedavisi yok asla yok azaltila biliyor falan ama ne bileyim ya gitsin istiyorum daha çok gencim ve sağlıklı pürüzsüz kızları gördükçe kendimden daha da tiksiniyorum öyle işte nasıl toparlayacagimi hala bilmiyorum
Vücut çatlakları beni delirtiyor kendimi sevemiyorum?